.

nieuwtjes| foto's van de winkel | openingstijden & route

Scheffersplein 1, 3311 EJ Dordrecht, E.
mail@stripwinkel-sjors.nl
T. +31(0)78 6142012
Sinds 1975 de leukste stripwinkel ten zuiden van Amsterdam!

Klein maar goed gevuld met een groot assortiment aan nieuw, small-press, buitenlands, tweedehands, antiquarisch, curiosa, zeefdrukken, posters en originelen. Ondanks de geringe oppervlakte van deze unieke winkel kun je hier dus net datgene tegenkomen wat je juist niet zoekt.


Zoek je iets speciaals, of heb je geen tijd om langs te komen?
Bel dan +31(0)78 6142012 of mail naarmail@stripwinkel-sjors.nl.


Sneller dan 'n zoekmachine geven wij je persoonlijk antwoord op vraag of bestelling. Zelfs als je geen titel, serie en/of tekenaar weet, heb je een grote kans dat iemand hier wel weet waar je het over hebt. Aangezien we toch in de winkel staan kunnen we alles direct apart zetten. Wij komen je vondst niet thuis brengen maar versturen het graag. Met een beetje geluk heb je de boeken binnen een week in huis. 
   
Nét iets minder nieuwe titels!

Stuur een mail als je iets wilt bestellen
 

Kun (of wil) je vanwege slecht of koud winterweer niet langskomen? Blijf rustig, vooral geen paniek en bel of mail ons. We versturen graag bestellingen.

Verzendkosten

Alles wat door een Nederlandse brievenbus past is € 4,50,
als het niet door een Nederlandse brievenbus past kost het € 7,50
.
Als het anders is, laten we je het even weten.
Informeer gerust naar de verzendkosten voor verzendingen buiten Nederland.


Prijs-, zetfouten en onverwachts (of snel) uitverkocht voorbehouden. 

Net óf bijna verschenen
nieuwe titels!
- update 14 juni 2024 -
Havank
Met Havank mee Danier's Fifties in
Daan Jippes

148 pagina's tellende integrale op groot formaat van de kortstondige stripreeks Havank, aangevuld met schetsen, foto's en teksten van Daan Jippes alias Danier. Oplage 400 exemplaren.

Hardcover € 49,99Galapagos [3e druk]
Michaël Olbrechts

In 1929 laten Friedrich Ritter en Dore Strauch alles achter om zich te vestigen op het onbewoonde en onherbergzame eiland Floreana,op zoek naar een ascetisch leven,ver van de moderne maatschappij. Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de 'Keizerin van Floreana' en de wereldberoemde `Galapagos-affaire'.


Hardcover € 29,00

Theo van den Boogaard
1. Goedsniks of kwaadsniks

Het werd tijd voor een kloek koffietafelboek met het oeuvre van Theo van den Boogaard. Maar dan zijn we tien jaar verder voordat zoiets af is. Dus waarom niet alles ophappen in delen die met korte tussenpozen zullen verschijnen? In de eerste twee delen van die eindeloze reeks zijn de cartoons gebundeld die Van den Boogaard tussen 2018 en 2024 heeft gemaakt. De tekeningen zijn niet ouderwets op de computer, maar handmatig ingekleurd door de tekenaar met transparante kleureninkten.

Softcover € 12,50Theo van den Boogaard
2. Hap snap

Softcover € 12,50

Rembrandt
2. Zelfportret (Jump-editie)
Herman Roozen, Pieter Hogenbirk

Dit album verschijnt met twee licht verschillende covers. De Jump-editie is de brave versie met een zelfportret van Rembrandt op het schilderij. Op de "grote mensen editie" tekent Rembrandt zichzelf naakt in bed met even bloot vrouwelijk gezelschap. De inhoud van beide albums bevat dezelfde reeks gags die ook in het stripblad Jump waren te lezen.

Softcover € 8,95Rembrandt
2. Zelfportret (Grote mensen editie)
Herman Roozen, Pieter Hogenbirk

Softcover € 8,95

Jump stripblad nummer 35

€ 6,99Warrior Cats [Manga]
3. De terugkomst van de krijger
Erin Hunter, Dan Jolley, James L. Barry

In De terugkomst van de krijger hebben Grijsstreep en Millie eindelijk het oude territorium van de DonderClan gevonden, maar tweebeenmonsters hebben het bos verwoest. Grijsstreep is bang dat al zijn Clangenoten zijn gedood of gevangen zijn genomen door de tweebenen. Millie staat erop dat ze blijven zoeken, en een oude vriend wijst de twee katten op het pad dat de Clans vele manen geleden volgden.

Softcover € 14,50

Josje scoort!
Deel 1
Willem Ritstier, Roelof Wijtsma

Na het stopzetten van Roel Dijkstra besloten Roelof Wijtsma en Willem Ritstier hun samenwerking voort te zeten en bedachten een nieuwe opzet. Dat werd een serie korte verhalen voor een jonger publiek met Josje, een meisje van rond de dertien jaar, in de hoofdrol. Naast het voetballen komen er ook maatschappelijke onderwerpen aan bod. Het is de bedoeling dat het een strip van deze tijd wordt, die kan inspelen op de hedendaagse ontwikkelingen.


Softcover € 8,95Prinses Simone
8. Met z'n twee op nummer één!
Robbert Damen

Alle meisjes uit het dorp willen prinses Simone zijn en Simone wil graag een dorpsmeisje zijn. Een humoristische ballonstrip die is getekend in een soepele, karikaturale stijl met een licht manga-tintje. De grapjes worden verteld in verhaaltjes van hooguit vijf pagina’s.

Softcover €8,95

Darius
2. In de nesten
Goulesque, Widenlocher

De prehistorie opnieuw bekeken met legendarische humor.

Softcover € 8,95Een laatste bom voor Bommen Berend
IJsbrand Oost, Hans Lijklema

In het jaar 1672 wordt Nederland van alle kanten aangevallen door jaloerse buurlanden die uit zijn op de macht en rijkdom van ons land. In dit rampjaar wordt de stad Groningen belegerd door bisschop van Münster Bernard van Galen, ook wel Bommen Berend genoemd. Als Jurre en Maartje met hun schoolklas een bezoek brengen aan het Museum aan de A belanden ze op mysterieuze wijze in het Groningen van 1672, waar ze hun voorouder helpen de stad te verdedigen. Maar zal het ze lukken om terug te komen naar hun eigen tijd?

Softcover € 9,95

Hardcover € 19,95

De wonderbaarlijke avonturen van meester Prikkebeen
Pieter Paul Jansen, Rodolphe Töpffer

Meester Prikkebeen en zuster Ursula, bekend van liedjes van Boudewijn de Groot en Rob de Nijs, hebben een lange voorgeschiedenis. Vanaf hun eerste verschijnen in 1845-1846 zijn de grappige en spannende avonturen van vlindervanger Prikkebeen geliefd geweest bij kinderen en volwassenen. Met deze uitgave zijn voor het eerst de oorspronkelijke, losjes getekende schetsen van Töpffer in hun volledigheid in Nederland uitgegeven, inclusief de Franse inschriften in proza. Deze allereerste schetsen van Töpffer met hun Franse bijschriften zijn gereproduceerd uit de wetenschappelijke studie van kunsthistoricus prof. dr. David Kunzle, en op rijm gezet door Pieter-Paul Jansen.

Oblong hardcover € 19,95Kapitein Rob
1. De avonturen van het zeilschip
'De Vrijheid'
Pieter Kuhn, Evert Werkman, Thé Tjong-Khing

Oblong hardcover met speciale door Thé Tjong-Khing getekende stofomslag. Thé Tjong-Khing (1933) is misschien wel Neêrlands meest bekroonde kinderboekenillustrator, met onder andere drie Gouden Penselen en de Max Velthuijsprijs. Khing begon zijn carrière echter als striptekenaar bij de Toonder Studio’s.

Luxe oblong hardcover € 39,95

Eerder verschenen:
Softcover € 17,50

Kapitein Rob
2. Het scheepsjournaal van
Peer den Schuymer
Pieter Kuhn, Evert Werkman, Thoe van den Boogaard

Theo van den Boogaard (1948) is meester in de klare lijn en vooral bekend van zijn Sjef van Oekel-strips op scenario van Wim T. Schippers.


Luxe oblong hardcover € 39,95

Eerder verschenen:
Softcover € 17,50Kapitein Rob
3. Het pinguïnland van prof. Lupardi

Pieter Kuhn, Evert Werkman, Jan van Haasteren

Als hommage aan geestelijk vader Pieter Kuhn tekende Jan van Haasteren een speciale cover van het verhaal Het pinguïnland van prof. Lupardi. Jan: “Ik vind pinguïns grappige dieren en leuk om te tekenen. Zodra er water of ijs in een puzzel voorkomt, stop ik er een pinguïn in.”

Luxe oblong hardcover € 39,95

Eerder verschenen:
Softcover € 17,50

Ink
Alain Poncelet

Sfeervol prentenboek met naaktstudies.Inktober is een kunstuitdaging die een maand duurt en kunstenaars aanmoedigt om de hele maand oktober elke dag één inkttekening te maken. De uitdaging werd in 2009 gecreëerd door lake Parker, een illustrator en striptekenaar, als een manier om zijn eigen inktvaardigheden te verbeteren en een consistente tekenpraktijk te ontwikkelen.

Hardcover € 24,95Parijs in kleuren
Joelle Jolivet

Dit grote kleurboek bevat prachtige linosneden van Jolivet met herkenbare beelden uit de Franse hoofdstad zoals het Louvre, de Eiffeltoren, Jardin du Luxembourg en de Tuilerieën. Bezoek Parijs en geef het kleur! Met achterin vier ansichtkaarten om in te kleuren, uit te knippen en te versturen.

Softcover € 16,00

Eureka: Wetenschapsweetjes in stripvorm Margreet de Heer

Softcover € 9,95Mijntje
2. Borsten yeah!
Margreet de Heer

Softcover € 9,95

Bunnie vs Monkie
5. De terugkeer van de lijpe das
Jamie Smart

Softcover € 16,99Het leven van een loser
18. Inkoppertje
Jeff Kinney

Hard cover € 17,99

Ginseng Roots Complete Box Set - full box
[ENGELSTALIG]
Craig Thompson

Set of twelve comic books in a box. Includes Hello Chunky Rootmini-comic and a sticker. 

From ages 10 to 20, Craig Thompson (author of Blankets,Goodbye Chunky Rice, Habibi, Carnet De Voyage, Space Dumplins) and his littlebrother Phil toiled in Wisconsin farms weeding and harvesting ginseng. Themedicinal herb fetched considerable profits in China and funded Craig''s youthfulobsession with comic books. Comics, in turn, allowed him to escape his rural,working-class trappings.

€ informeerRutger
2. To geek … or not to geek!
Rutger Gret

Hardcover € 19,99

Eerder verschenen:
Softcover € 9,99Net óf bijna verschenen
nieuwe titels!
- update 7 juni 2024 -
Asterix
12. Asterix en de olympische spelen
speciale-editie

René Goscinny, Albert Uderzo

Met de Olympische spelen in Parijs deze zomer moest dit album uiteraard opnieuw beschikbaar zijn! 16 extra pagina's

Softcover € 7,50Suske en Wiske - Gelegenheidsuitgave
De hippe hommels
Studio Vandersteen

Uitgegeven in het kader van de week van de bij 2024

Softcover € 3,99

Texas Kid, mijn broer
Igor Kordey, Darko Macan

Texas Kid, mijn broer is een 224 pagina's dikke graphic novel geschreven en getekend door Igor Kordey (De Verborgen Geschiedenis), gebaseerd op een verhaal van Darko Macan (Marshal Bass).


Hardcover + stofomslag € 39,95

Collectors Edition € 79,95Tex Willer
19. De profeet van de Hualpai
Claudio Nizzi, Corrado Mastantuono

Softcover € 19,95

Torpedo 1972
2. Daar waar het pijn doet

Enrique Sanchez Abuli, Eduardo Risso

Softcover € 9,95Wie me raakt
Marie Laurent, Bonneau

Hardcover + stofomslag € 39,95

Saboteuses
3. Muis
Jean-Claude van Rijckeghem, Thomas Du Caju

Hardcover € 21,95

Collectors Edition € 59,95
Deluxe Edition € 124,95How War Begins
ENGELSTALIG
Igort

In 2022, Igort, an acclaimed Italian cartoonist of Russian descent, began taking down the testimonies of Ukrainians during the Russian invasion. He turned them into online comics journalism, collected here for the first time in English. 

Hardcover € 29,99

Paling & Ko
60. Missie Klimaatverandering
Fransisco Ibáñez

Softcover € 10,95Portfolio Roze Bottel Citroën
Dany

Portfolio, genummerde oplage 60 exemplaren.
Bevat 8 illustraties, waarvan 5 genummerde en één is gesigneerd door Dany.


€ informeer

Jules Verne
3. De kinderen van Kapitein Demo
Daniel van den Broek, Robbert Damen

Softcover € 9,95De dames van de Pillar To Post
2. Lizzie
Teresa Radice, Stefano Turconi

Hardcover € 19,95

Salto & Ubba 3
Wilbert van der Steen

Softcover € 17,95Magor
Initiatie
Karin Giphart, Edith Eri Louw, Sabrina Kooijmans

Softcover € 12,50

Cartoons
De kleine dingen des Levens
Ben Seys

Softcover € 7,00Molly
1. Op naar de sterren
Frederik Hautain, Ronaldo Barata

Softcover € 9,95Net óf bijna verschenen
nieuwe titels!
- update 31 mei 2024 -
Voldongen
40 jaar werk
Peter van Dongen

336 pagina's!
Met een volledig carrièreoverzicht van Peter van Dongen in beeld. Dit boek bundelt oud stripwerk, fragmenten van zijn oeuvre uit de laatste veertig jaar, illustraties voor diverse opdrachtgevers en héél veel reproducties van zijn originelen op vaak uitvergroot formaat. Inleidingen, toelichtingen, commentaren en anekdotes vervolledigen deze prachtige uitgave.

Hardcover € 49,99De Kennedy Files
4. Mythe in de maak
Erik Varekamp, Mick Peet

Als ambassadeur Joe Kennedy zich realiseert dat zijn eigen politieke carrière door zijn isolationisme en lafhartige gedrag in Londen voorbij is, richt hij zich op die van zijn zoons. Aanvankelijk zet hij in op de oudste van de twee, Joe Jr. maar die komt, op zoek naar heldenstatus tijdens de Tweede Wereldoorlog, door een tragisch ongeval om het leven. Dan is de beurt aan zijn tweede zoon, Jack. De ambassadeur zet alles op alles om JFK klaar te stomen voor het grote werk: het presidentschap. De eerste stap is om van Jack een oorlogsheld te maken. Daarmee is de mythe in de maak.

Softcover € 17,50
Hardcover + linnen rug € 22,50

Olivier Blunder's (nieuwe) avonturen
5. Heeft nog veel te melden
Greg

Softcover € 9,95

Hardcover € 19,95Eppo Stripblad nummer 11 - 2024

€ 5,50

Logboek van een thuisblijver
René Windig

In Logboek van een Thuisblijver vinden we een selectie uit de losse hand gemaakte viltstifttekeningen, afkomstig uit René Windigs schetsboeken die hij van 1980 tot 2020 maakte. Tekeningen van vogels, katten, kunstwerken, tekeningen geïnspireerd door uitheemse culturen, door de Amerikaanse stripcultuur, door de stad en door het verlaten duinlandschap.

Hardcover € 34,99Onuitgegeven verhalen van
De Ravottersclub pack deel 4-6
Tibet

3x softcover € 59,00

Oradour
De vermoorde onschuld
Jean-François Miniac, Bruno Marivain

De vernietiging op 10 juni 1944 van Oradour-sur-Glane, een dorp in het Franse departement Haute-Vienne, en de moord op de inwoners (643 slachtoffers) door de pantserdivisie van SS Das Reich.

Hardcover € 20,00Martial Arts (Nederlandstalig)
1. Way of the worm
Wouter van Ghysegem

Softcover € 8,99

`Claes Vaakh
1. Nachtmerrie voor Claes

Ben Helmus, Ralph Dikmans

Softcover € 9,95Net óf bijna verschenen
nieuwe titels!
- update 25 mei 2024 -
Rattekopje Integraal
François Walthéry

Hardcover € 39,95Robert en Bertrand Integraal 13
Willy Vandersteen Marck Meul, Ronald van Riet

Harcover met llinnen rug € 69,99

Eerder verschenen:
Hardcover € 37,50

Net niet verschenen boeken appendix
Gummbah

Softcover € 29,90Evert Kwok Vakantieboek 2024
Eelke de Blouw, Tjarko Evenboer

€ 10,95

Stilte na de oorlog (beeldroman)
Nynke Kuipers

Softcover € 29,99Vreemde Vogels boven Eben-Emael
Marc Saenen, Mario Boon

Hardcover € 16,99

Donald Duck Detectives
1. Avonturen onder de loep

€ 10,95Donald Duck Dubbelpocket
93. Voorbij de grenzen van de wereld

€ 8,95

Donald Duck Pocket
351. Het kristallen rijk

€ 5,95Suske en Wiske In het kort
51. De Meteomachine
Studio Vandersteen

Softcover € 7,00

Suske en Wiske In het kort
52. Tegen de ZZZ
Studio Vandersteen

Softcover € 7,00Suske en Wiske In het kort
53. De Rammelende Rally
Studio Vandersteen

Softcover € 7,00

Iruene
Rodolphe, Griffo

Hardcover € 29,95Lucht
1. Onder een minder grijze Hemel
Philippe Pelaez, Francis Porcel

Hardcover € 22,95

Contrapaso
1. De kinderen van de Anderen
Teresa Valero

Hardcover € 32,95Molo Uku
1. Erfenis van de Gouden Eeuw 
Harits Farhan, Erno Pickee

Zwart-wit
€ 25,00

Ab Irato
Thierry Labrosse

Hardcover € 32,95Max Fridman - Integraal 1
Vittorio Giardino

Hardcover € 37,95

Luxe € 64,95


De Levens van Charlie
Kid Toussaint, Aurélie Guarino

Hardcover € 29,95Tom Groot
21. Superschrijfwedstrijd
Liz Pichon

€ 16,99

San Francisco 1906
1. De drie Judiths
Marie, Fabrice Meddour

Hardcover € 21,95Stripschrift 491

€ 8,50Net óf bijna verschenen
nieuwe titels!
- update 18 mei 2024 -
IR$
24. Klimaatplunderaars
Stephen Desberg, Bernard Vrancken

Softcover € 9,99Rik Ringers Integraal - De beginjaren
Tweede tijdperk, Boek 10
A.P. Duchâteau, Tibet

Hardcover € 36,50

Pokémon
Het grote avontuur 8
Hidenori Kusaka, Mato

€ 8,95Suske en Wiske Junior (2e reeks)
14. Vol gas!
Kim, Charel Cambré

Softcover € 7,99

Murena
12. De Dood van een Wijze
Jean Dufaux, Théo

Softcover € 9,99

Hardcover zwart-wit € 23,99Roma
5. Angst of Illusie
Eric Adam, Pierre Boisserie, Chantal Chaillet, Didier Convard, Régis Penet

Hardcover € 22,50

Vrije vlucht Collectie
160. Callas & Pasolini,
een onmogelijke liefde
Jean Dufaux, Sara Briotti

Hardcover € 27,99Rock! 1
Serge Clerc

Luxe 75 ex. € 65,00

Ultra limited editie 35 ex. € 99,00 (afgebeeld)

Eerder verschenen:
Hardcover € 39,95


Het lied van de boot
Marsal Branco

Hardcover € 27,50Het Parijs der wonderen 2
Pierre Pevel, Étienne Willem

Softcover € 10,95

Voordeelpakket deel 1+2 € 17,95

Het 9e eiland
5. Observator
Marcel Ruijters

Hardcover € 19,95Doodleuk
Peter de Wit

Hardcover € 14,99

Wunderwaffen
18. Tussen leven en dood
Richard D. Nolane, Maza

Hardcover € 22,50Wunderwaffen - Space Reich
2. Roofvogels in de ruimte
Richard D. Nolane, Maza

Hardcover € 22,50

Airborne 44 Integraal 5
Jarby

Hardcover € 32,50Man van het Jaar 17
1975 – De Laatste Amerikaanse Piloot
in Saigon

Jean-Pierre Pécau, Daniele Fabiani

Hardcover € 23,50

De Onzichtbare Oorlog
3. Het Instituut
Laurent Galandon, Olivier Martin

Hardcover € 22,50Vergeet niet dat je zult sterven 1
Nicola Genzianella, Dobbs

Softcover € 10,95

Eerder verschenen:
Hardcover € 21,95

Eppo Stripblad nummer 9 - 2024

€ 5,50Eppo Stripblad nummer 10 - 2024

€ 5,50

Michel Vaillant - Seizoen 2
13. Verlossing
Jean Graton, Denis Lapière, 
Marc Bourgne, Eillam

Softcover € 9,99

Hardcover € 17,99Vinifera
4.Het Bruisende Goud:
De Strijd om Champagne
Eric Corbeyran, Lucien Rollin

Softcover € 10,95

Eerder verschenen:
Hardcover € 21,95

Batman - One Bad Day
3. Penguin
John Ridley, Giuseppe Camuncoli

Softcover € 12,95DC Classics
1. Batman: Son of the Demon
Mike W. Barr, Jerry Bingham

Hardcover € 27,95

Wonder Woman Historia
3. Amazones
Kelly Sue DeConnick, Nicola Scott

Softcover € 12,95Marvel Classics
4. Thanos: The Final Threat
Jim Starlin

Hardcover € 27,95

Spider-Men II Deel 1 van 2
Brian Michael Bendis, Sara Pichelli

Softcover € 10,95

Spider-Men II Premium Pack
beide delen € 34,95Spider-Men II Deel 2 van 2
Brian Michael Bendis, Sara Pichelli

Softcover € 10,95

Spider-Men II Premium Pack
beide delen € 34,95

Conan de Barbaar
Bundeling 1. Slaven van de zwarte rots
Robert E. Howar, Guillermo Zubiaga, Rob de la Torre

Dubbeldikke bundeling van de nieuwe Conan verhalen van Titan comics. Illustrator Roberto de la Torre kruipt in de huid van de legendarische Conan illustrator John Buscema.

Hardcover € 29,95Conan de avonturier
Collector Pack delen 7, 8 en 9
Julien Blondel, Régis Hautière, Robert E. Howard, Sylvain Runberg, Didier Cassegrain, Jae Kwang Park, Valetin Sécher

Hardcover € 79,95

Dwergen
22. Borogam van de Mout
Nicolas Jarry, Giovanni Lorusso

Hardcover € 23,50Elfen
31. Ylanoon
J.L. Istin, Duarte, Jose Francisco Kyko

Hardcover € 23,50

Legende
5. Hohendlandt
Yves Swolfs

Softcover € 11,25

Hardcover zwart-wit € 30,95Saul 3. De huurlingen van Barkahn
speciale schetseditie
Willem Ritstier, Apriyadi Kusbiantoro

Speciale schetseditie € informeer

Eerder verschenen:
Softcover € 9,95

Hardcover A € 19,95

Hardcover B € 19,95

Zij schreven geschiedenis
19. Ramses II

Wyctor, Malatini, Moreno Garcia

Softcover € 11,25

Eerder verschenenL
Hardcover € 22,50Lefranc
35. H-bommen op Almería
Roger Seiter, Régric

Softcover € 9,99

De Rode Ridder
282. De tranen van Satan
Peter van Gucht, Fabio Bono

Softcover € 7,99Samoerai Legenden
9. De smaak van staal
Jean-François Di Giorgio, Cristina Mormile

Softcover € 11,25

Solo
3. Legatus
Oscar Martin

€ 27
,95Solo Legatus
3. Het einde van de oneindige kringloop
Martin Oscar

Hardcover € 39,95

Het Mysterie van de Djatlovpas
Cédric Mayen, Jandro González

Hardcover € 24,99Dragonders van de Grens
2. Cuerno Verde
Gregorio Muro Harriet, Ivan Gil

Softcover € 11,25

Hardcover € 22,50

Kolonisatie
8. Voorspelling

Denis-Pierre Filippi, Vincenzo Cucca

Softcover € 10,95Ashley Wood Library (artbook)
4. Investigation

Hardcover € 40,00

Art.Box 1 - Daniela Uhlig

Softcover € 25,00Figured Out (schetsbundel)
Rembert Montold

Hardcover € 35,00

De schatten van Berck
3. Lady Bound
Berck

Hardcover € 29,95Arcadia Archief 71
Melisande - Archief 4. De spookstad
Clarke

Hardcover met linnen rug € 26,95

Rutger
2. To geek … or not to geek!
Rutger Gret

Softcover € 9,99Straffe strips 3
Diverse auteurs

Softcover € 14,99

Cédric
36. Gevaarlijk transport
Laudec

Softcover € 8,50De Smurfen - Het verloren dorp
6. Het dolende eiland
Thierry Culliford, Luc Parthoens, Laurent Cagniat

Softcover € 8,50

De Buurtpolitie Omnibus 4
Nix, Benus

Softcover € 9,99Nachtwacht Omnibus 4
Peter van Gucht, Steve van Bael

Softcover € 9,99

Cube Kid - Dagboek van een krijger
6. Tumult in de End
Piratesourcil, Jez

Softcover € 10,25Dokus de leerling
28. Groene vingers
Godi, Zidrou

Softcover € 8,50

De wereld rond met de Kiekeboes
Deel 9
Merho, Peter Koeken, Merho, Dirk Stallaert

Softcover € 12,99F.C. De Kampioenen De Jungle-special
François Corteggiani, Tom Bouden, Hec Leemans, Wim Swerts, Vanas

€ 12,99

Robert en Bertrand Integraal 13
Willy Vandersteen Marck Meul, Ronald van Riet

Hardcover € 37,50Diabolik
5. De dood van Eva
Angela Giussani, Luciana Giussani, Enzo Facciolo

Softcover € 14,95

Blueberry - Sherpa uitgaven
Het ijzeren paard & Steelfingers
Jean-Michel Charlier, Jean Giraud

Groot formaat hardcover, zwart-wit € 65,00

Groot formaat luxe zwart-wit € 99,00De pioniers van de Nieuwe Wereld
22. Onweersdagen
Jean-François Charles, Maryse Charles, Ersel

Hardcover € 15,99

Lonesome
4. Het territorium van de tovenaar
Yves Swolfs

Softcover € 9,99

Hardcover € 17,99West Legends
5. Wild Bill Hickok – Forty bastards
Nicolas Jarry, Laci

Softcover € 11,25

Eerder verschenenL
Hardcover € 22,50

Winnetou en Old Shatterhand door Devandé
4 - De Zoon van de Berenjager - Voor de Hellepoort

Hardcover € 31,95Winnetou en Old Shatterhand door Arranz
4 - Winnetou's dood

Hardcover € 31,95

Archie, de man van staal 4
- Vulkaaneiland
- Archie en de Superons
- De tijdreizigers
- In de wereld van de toekomst
Ted Kearon

Hardcover € 31,95Familie Kleester Integraal 4
Yves Duval, Edouard Aidans

Hardcover € 49,95

Carol Voges Integraal 3
Sjors-afleveringen 1960-1963

Hardcover € 21,95Net óf bijna verschenen
nieuwe titels!
- update 12 mei 2024 -
Het verborgen leven van bomen
Peter Wohlleben, Fred Bernard, Benjamin Flao

Peter Wohlleben is de beroemdste boswachter ter wereld en de auteur van de internationale bestseller Het verborgen leven van bomen, die in meer dan veertig talen is vertaald. Dit boek vormt zijn verhaal. Met zijn uitzonderlijke verteltalent neemt hij ons mee naar de diepste geheimen van bomen, tot in hun wortels. Hij voert de lezer mee op een fascinerende ontdekkingstocht door het bos en onthult de wonderlijke en vaak verborgen aspecten van het bos: de complexe interacties tussen bomen, hun communicatiewijzen, bewegingen en verdedigingsmechanismen. Het verborgen leven van bomen opent de deur naar een betoverende maar kwetsbare wereld. Het beschermen van bomen is synoniem aan het beschermen van de mensheid zelf.

Hardcover € 29,95Boerke
11. Natuurlijk!

Pieter de Poortere

Zelfs Boerke ligt wakker van het klimaat. Net als de meeste mensen heeft hij het moeilijk om schadelijke of ongezonde gewoontes los te laten. Deze kortzichtigheid is triest, maar voor de Boerke-fan is het natuurlijk een vruchtbare bron van humor!

Hardcover € 15,95

De schele hond
Etienne Davodeau

Fabien is suppoost in het Louvre. Sinds kort heeft hij een relatie met Mathilde. Haar familie wil Fabien per se een schilderij laten zien dat al decennialang op zolder staat te verstoffen, gemaakt door hun voorvader Gustave. Het blijkt een weinig imposant doek van een schele hond. Zou dat niet prachtig staan aan de muur van het Louvre? Fabien wil zijn schoonfamilie niet teleurstellen, maar hij ontdekt al snel dat hij dat beter wel had kunnen doen.

In het Nederlands verschenen uit deze Louvre-collectie eerder bij Stichting Zet.El: IJstijd van Nicolas de Crécy (2014), De hemel boven het Louvre van Bernar Yslaire en Jean-Claude Carrière (2017) en De krochten van het Vourlé van Marc-Antoine Mathieu (2019). Bij andere uitgeverijen verschenen daarnaast De wachters van het Louvre van Jiro Taniguchi (2015), Moeder met kind van Christian Lax (2020) en Atan van Kea van Judith Vanistendael (2022).


Hardcover € 9,95Godfried
1. De Heer van Bouillon
Rudi Miel, Théo Dubois D'Enghien

Hardcover € 15,00

Dune - Graphic novel van de film 1
Lilah Sturges, Drew Johnson

Collectors Edition € 59,95

Eerder verschenen:
Hardcover + stofomslag € 29,95Dune
Huis Harkonnen 3
Kevin J. Anderson, Brian Herbert, Michael Schelfer

Collectors Edition € 59,95

Eerder verschenen:
Hardcover + stofomslag € 29,95

Suus & Sas
25. SamSam
Gerard Leever

Softcover € 9,95Elsje
13. Vrij blij
Eric Hercules, Gerben Valkema

Softcover € 9,95

Hardcover € 19,95

Floris van Dondermonde
4. Pas op, Heer Floris
Wilfred Ottenheijm, Remco Polman

Softcover € 9,95Net óf bijna verschenen
nieuwe titels!
- update 4 mei 2024 -
BRZRKR
Boek 1
Keanu Reeves, Matt Kindt, Ron Garney

BRZRKR is het stripdebuut van acteur Keanu Reeves (The Matrix, John Wick), in samenwerking met New York Times-bestsellerauteur Matt Kindt en tekenaar Ron Garney. BRZRKR is een bruut gewelddadig drieluik over het gevecht van een onsterfelijke krijger door de eeuwen heen.

Hardcover + stofomslag € 29,95Willem van Oranje Integraal
John Heijink

Deze historische reeks is eerder uitgebracht in twee delen van 48 bladzijden, maar verschijnt nu voor het eerst gebundeld, aangevuld met een uitgebreid dossier over de Oranjes. Gebonden in een harde kaft en met een alleen voor deze bundel gemaakte ex-libris.

Hardcover € 31,95

Dune - Graphic novel van de film 1
Lilah Sturges, Drew Johnson

Cover van Bill Sienkiewicz, die in 1984 de originele Dune-strip voor Marvel tekende.

Hardcover + stofomslag € 29,95Dune
Huis Harkonnen 3
Kevin J. Anderson, Brian Herbert, Michael Schelfer

Hardcover + stofomslag € 29,95

Tom Poes - jeugdroman
Het geheim van het Nevelmoeras
Toonder Studio, Henrieke Goorhuis

Nieuwe reeks Tom Poes-boeken voor kinderen om zelf te lezen. Gebaseerd op de verhalen uit de populaire ballonstrip die jarenlang in Donald Duck stond.

€ 15,99Elno en Melior Collectors Pack
Jan Vervoort

Elno: 160 pagina's - Melior: 88 pagina's


€ 29,95

De vergeten Bourgogne
Deel 1
Manu Guillot, Hervé Richez, Boris Guilloteau

Hardcover + stofomslag € 29,95De geur van zwart
Tom Marien, Pascale Pettersson

In de graphic poems van de geur van zwart onderzoekt auteur Tom Marien hoe ongeluk ruikt. De personages in deze ijle observaties gaan vol op de rem van het leven staan. Of ze knallen met open ogen tegen de muur. Op eigenzinnige wijze interpreteert Pascale Pettersson deze gedichten.

Softcover € 23,00

Grappige Tekenraadsels
De klokkwestie
Bill Wise, David Lynch

Een grappig prentenboek in stripvorm dat laat zien hoe leuk rekenen wel kan zijn. Voor kinderen vanaf 7 jaar die wel of niet van wiskunde houden.

€ 17,95Zone 5300
134. Voorjaar 2024

€ 8,95

Stripnieuws 93
April 2024

€ 5,50Stripschrift 490

€ 8,50

`Gunung Darah
Bloedberg
Peter Nuyten

Peter Nuyten, de auteur van de western Apache Junction, het Oud-Romeinse Auguria en het post-apocalyptische Metro 2033, gaat in het one-shot Gunung Darah dieper in op historische gebeurtenissen in het voormalige Nederlands-Indië. Nuyten heeft zelf een Indonesische achtergrond.

Luxe € 49,95

Eerder verschenen:
Softcover € 12,95
Hardcover € 22,95Fenix Collectie 174
De daverende daden van Dees Dubbel en César
22. De Krimpkramp
Rik

Softcover € 12,00

Fenix Collectie 175
Pickelby in de ruimte
Jean-Pol

Softcover € 12,00Fenix Collectie 176
De avonturen van Johnny en Annie
7. Het geheimzinnige huis
Gray

Softcover € 12,00

Fenix Collectie 177
De familie Knol
Jef Nys

Softcover € 12,00De Grensverlegger
Sybren Vercruysse

Softcover € 9,95

Circle of life
Herbert Staljanssens

Softcover € 9,99Ga!
Leo Faes

Softcover € 9,95
Net óf bijna verschenen
nieuwe titels!
- update 27 april 2024 -
Sneeuw Integraal 2
Didier Convard, Christian Gine

Hardcover € 37,95Twee zussen
Isabelle Sivan, Bruno Duhamel

Lise en Camille zijn twee zussen. De ene is energiek en sportief, werkt in de financiële wereld en houdt van voetbal. De andere, meer een hippie, is lerares en verzamelt muziekinstrumenten. Vreemd genoeg, hoewel alles hen scheidt, wonen ze in hetzelfde, in tweeën gesplitste huis. Maar voor hoelang nog? Wanneer de eigenaar besluit zijn huis te verkopen, zijn ze van plan het samen te kopen. Maar kunnen ze wel met elkaar opschieten?

Hardcover € 23,95

Rik Ringers Spannende reclame
André-Paul Duchâteau, Tibet

In dit album: Alle niet eerder gepubliceerde onderzoeken van Rik Ringers voor reclameopdrachten:

• Onderzoek bij Ji-Butch
• De man met de blauwe wagen
• Onderzoek bij Cora
• Wie heeft de Kerstman ontvoerd?

Niet eerder gepubliceerde platen en tientallen illustraties van Rik Ringers voor reclamedoeleinden.


Hardcover € 29,95Eppo Stripblad nummer 8 - 2024

€ 5,50

Bertille & Bertille
De vreemde rode bol
Éric Stalner

Hardcover € 27,95De horde van de Tegenwind
1. De kosmos is mijn slaapplaats
Eric Henninot

Collectors edition € 59,95

Eerder verschenen:
Hardcover € 29,95

Zij die de insecten gelukkig maakte  
Zidrou, Paul Salomone

Hardcover € 29,95Medea
1. De Schaduw van Hekate
Nancy Peña, Blandine Le Callet

Hardcover € 22,95

Bloed & stilte Integraal 1
François Corteggiani, Emanuele Barison, 
Marc Malès, Jean-Yves Mitton

Hardcover € 37,95Nobody - seizoen 1
Deel 1/4 Onbekende Soldaat
Christian de Metter

Hardcover € 24,95

Gentlemind
Deel 2
Juan Díaz Canales, Antonio Lapone

Hardcover € 19,95Gentlemind
Deel 1 + 2 in schuifdoos
Juan Díaz Canales, Antonio Lapone

Kartonnen schuifdoos met het complete tweeluik.


€ 54,95

Het weeskind van Perdide
2. Silbad
Régis Hautière

Hardcover € 21,95Uit de diepte
Lysander Mazee

Softcover € 16,95

Suske en Wiske
373. Klaartje wakker
Peter van Gucht, Wout Schoonis, Studio Vandersteen

Luxe hardcover + prent € 41,95

Eerder verschenen:
Softcover € 7,99Herinneringen aan een tuindorp
en omstreken
2. De Kiem van de Duisternis
Eric van der Heijden

Hardcover € 39,95

Rei-Sen Pacific Boek 1
Olivier Speltens

Een driedelig verhaal over Japanse piloten tijdens de Tweede Wereldoorlog. Van de auteur van 'De hel van het Oostfront' en 'Afrikakorps'.


Collectors edition € 59,95

Eerder verschenen:
Hardcover € 19,95De blauwe duivels
Michel Pierret, Francis Carin

Hardcover € 29,95 / 19,95

Sigaretten reeks
14. Art Spiegelman
Street Cop Uncovered

Italiaanse uitgever, Engelstalige boeken met vooral illustraties.


Softcover € 24,00Sigaretten reeks
18. Chris Ware
Rusty Brown, Theme Song

Italiaanse uitgever, Engelstalige boeken met vooral illustraties.


Softcover € 22,00

Sigaretten reeks
24. Jose Munoz
Dibujos Animados

Italiaanse uitgever, Engelstalige boeken met vooral illustraties.


Softcover € 18,00Sigaretten reeks
25. Gary Panter
Comics Cartoons Cowboys Covers

Italiaanse uitgever, Engelstalige boeken met vooral illustraties.


Softcover € 20,00

Sigaretten reeks
29. Daniel Clowes
Across the Street

Italiaanse uitgever, Engelstalige boeken met vooral illustraties.


Softcover € 20,00Appie Happie
Boek 4
Dik Bruynesteyn

Hardcover € 22,50

Jack Pott Kippenvel
5. De logica van Hamstrad
Willem Ritstier, Minck Oosterveer

€ 20,00Jack Pott Kippenvel
6. De duistere orde
Willem Ritstier, Minck Oosterveer

€ 20,00

Delgadito 1-4
Complete reeks
Paul Teng

Hardcover + portfolio € 79,00Net óf bijna verschenen
nieuwe titels!
- update 20 april 2024 -
Loire
Etienne Davodeau

Wanneer Louis een uitnodiging van Agathe ontvangt, is hij een beetje ontroerd. En geïntrigeerd. Zo lang geleden. Ook al heeft ze nooit meer iets van hem gehoord, hij is haar nooit vergeten. Louis heeft schitterende herinneringen aan de paar jaar die hij met haar aan de oevers van de Loire doorbracht. Hij kan het idee dus niet weerstaan om een paar dagen de tijd te nemen om terug te keren naar het licht van de rivier.

Hardcover € 24,99Vaarwel Birkenau
Ginette Kolinka, Jean-David Morvan, Cesc, Efa, Roger Sole

In april 1944 wordt Ginette Kolinka gedeporteerd naar Auschwitz II-Birkenau. Ze is amper negentien jaar. Vijftig jaar lang praat ze niet over die periode, tot ze instemt met een reportage voor de Shoah Foundation van Steven Spielberg. Tot haar grote verrassing komen de verdrongen herinneringen weer naar boven. In oktober 2020 nodigt ze Victor Matet en Jean-David Morvan uit voor een van haar groepsreizen naar Polen. Na die reis besluit ze nooit meer terug te gaan. In dit aangrijpende album vertelt Ginette Kolinka over haar eerste en haar laatste bezoek aan ‘het grootste kerkhof ter wereld’, op haar kenmerkende manier: krachtig, hoopvol en humoristisch.

Hardcover € 25,99

 

Black Squaw integraal
Yann, Alain Henriet

Formaat 30,5 x 40,5 cm. Editie van 100 genummerde en gesigneerde exemplaren. 240 pagina's op 170g papier. Inclusief alle 4 albums in zwart-wit, reproducties op groot formaat van de 4 albumomslagen in 4 drieluiken van 90 cm breed, met een katern van 18 pagina's schetsen en illustraties en 2 ex librissen.

Luxe (groot formaat) € 250,00Cor Morelli
Liber Clausus - De eerste dertien open dossiers
Aloys Oosterwijk

Nu al een aantal jaren verschijnen er regelmatig ‘open dossiers’ met onopgeloste zaken in Eppo en albums, maar de eerste 13 dossiers, die in Sjors en Sjimmie Stripblad verschenen, zijn nooit compleet in album uitgebracht. In deze bundeling gebeurt dat nu wel, met nieuwe, opgefriste inkleuringen en letteringen en inclusief de twee verhalen die nooit eerder in album verschenen.


Hardcover € 29,95
Luxe € 59,95

Gunung Darah
Bloedberg
Peter Nuyten

Peter Nuyten, de auteur van de western Apache Junction, het Oud-Romeinse Auguria en het post-apocalyptische Metro 2033, gaat in het one-shot Gunung Darah dieper in op historische gebeurtenissen in het voormalige Nederlands-Indië. Nuyten heeft zelf een Indonesische achtergrond.

Softcover € 12,95
Hardcover € 22,95Onderstroom
Ingrid Chabbert, Carole Maurel

Hardcover € 30,95

Jan, Jans en de kinderen 72
Studio Jan Kruis

Softcover € 6,75Nachtwacht
16. De bloedheks
Nico de Braeckeleer, Patrick van Oppen

Softcover € 7,99

Suske en Wiske
373. Klaartje wakker
Peter van Gucht, Wout Schoonis, Studio Vandersteen

Softcover € 7,99Suske en Wiske Gelegenheidsuitgave
De uil van Sidoneia
Studio Vandersteen, Luc Morjaeu

Hardcover + linnen rug € 64,95

Jerom
De vredige veldslag
Studio Vandersteen

De vredige veldslag in een Jerom-verhaal (28 pagina’s) dat in 1983 is getekend door Eduard de Rop maar nooit eerder in albumvorm is verschenen. Ter gelegenheid van de Suske en Wiske Fandag 2024 is dit alsnog gebeurd.


Softcover € 9,95
Luxe € 59,95De Avonturen van Jerom
Integraal 1
Willy Vandersteen

Hardcover € 37,50
Luxe (inschrijvers) € 69,95

Biggles Integraal 4
Studio Vandersteen

Hardcover € 34,99
Luxe (inschrijvers) € 64,95Disney Premium Pockets
34. Macht & Magie - Toverkracht


€ 10,95

Donald Duck
De spannendste avonturen
43. De ijzingwekkende spreuk


€ 6,50Donald Duck Dubbelpocket
92. Schat in de stad

€ 8,95

Donald Duck Pocket 3e reeks
350. De gouden toren

€ 5,95Donald Duck Thema Pocket
60. Werk in uitvoering

€ 9,95

Avengers: Beyond 1
Derek Landy, Greg Land

Softcover € 10,95
Premium Pack deel 1+2+poster € 29,95Avengers: Beyond 2
Derek Landy, Greg Land

Softcover € 10,95
Premium Pack deel 1+2+poster € 29,95

Batman/Flash De Button 1
Tom King, Jason Fabok, Howard Porter

Softcover A € 10,95
Softcover B € 10,95
Premium Pack deel 1+2+poster € 29,95Batman/Flash De Button 2
Tom King, Jason Fabok, Howard Porter

Softcover A (afgebeeld) € 10,95
Softcover B € 10,95
Premium Pack deel 1+2+poster € 29,95

Doomsday Clock 1-3
Collector pack 1
Geoff Johns, Gary Frank

Softcover € 32,95Doomsday Clock 4-6
Collector pack 2
Geoff Johns, Gary Frank

Softcover € 32,95

Spider-Man (Manga)
1. Fake red [NEDERLANDSTALIG]
Yusuke Osawa

Mangaversie van Spider-Man in twee delen door Yusuke Osawa. Deel 1 is maar liefst 328 pagina's dik.

€ 8,95Fortnite X Marvel Collector pack
Christos Gage, Donald Mustard, Sergio Dávila, José Luís

Softcover A € 32,95
Softcover B (afgebeeld) € 32,95

Teenage Mutant Ninja Turtles
The Last Ronin 3
Kevin B. Eastman, Peter Laird, Tom Waltz

Softcover € 10,95Teenage Mutant Ninja Turtles
The Last Ronin 4
Kevin B. Eastman, Peter Laird, Tom Waltz

Softcover € 10,95

Stranger Things
7. Science Camp 1
Jody Houser, Edgar Salazar

Softcover € 10,95Stranger Things
8. Science Camp 2
Jody Houser, Edgar Salazar

Softcover € 10,95

Black Panther 1-4 Collector pack
Ta-Nehisi Coates, Brian Stelfreeze

Softcover € 43,95West Legends
5. Wild Bill Hickok – Forty bastards
Nicolas Jarry, Laci

Hardcover € 22,50

Molly West
1. De duivel in een jurk
Philippe Charlot, Xavier Fourquemin

Softcover € 10,95

Eerder verschenen:
Hardcover € 20,95Molly West
2. De wraak van de Duivel
Philippe Charlot, Xavier Fourquemin

Softcover € 10,95

Eerder verschenen:
Hardcover € 20,95

The young lion
Gyula Pozsgay

Hardcover € 21,95

Hardcover + linnen rug,
met dossier en art-print € 49,95Warbirds
2. Polikarpov I-16 - De vlieg van Moskou
Richard D. Nolane, I.S. Fiki

Hardcover € 22,50

Zij schreven geschiedenis
19. Ramses II

Wyctor, Malatini, Moreno Garcia

Hardcover € 22,50Verloren Paradijs Psalm 1
deel 1-4 collector pack
Ange, Philippe Xavier

Softcover € 43,95

Carthago
13. Apsu is onze enige God
Christophe Bec, Ennio Bufi

Softcover € 11,25Legende
9. Nieuw begin
Ange, Stéphane Collignon

Hardcover € 22,50
Hardcover zwart-wt € 30,95

Legio Patria Nostra
2. Houten hand
Jean-André Yerlès, Marc-Antoine Boidin

Hardcover € 22,50Man van het Jaar
16. 1989 – De onbekende van het Tiananmenplein
Jean-Pierre Pécau, LGIN

Hardcover € 23,50

Elecboy
3. Het data kruis
Jaouen Salaün

Softcover € 11,25Gevangen
deel 2

Benoît Rivière, Olivier Ormière

Hardcover € 22,50

De buizerd
2. Voor de Eeuwigheid
Jean-Yves Delitte

Hardcover € 19,99Dragonders van de Grens
2. Cuerno Verde
Gregorio Muro Harriet, Ivan Gil

Hardcover € 22,50

Deep 6
Deel 2
Johan de Neef, Waldo van Gheluwe

Softcover € 12,95Nautilus
3. De erfenis van Kapitein Nemo
Mathieu Mariolle, Guénaël Grabowski

Hardcover € 21,95

Belevenissen van de Stripmaker des Vaderlands 2021 - 2023
Herman Roozen

Gedurende zijn ambtsperiode (2021-2023) heeft Stripmaker des Vaderlands Herman Roozen meer dan 70 centsprenten gemaakt. Een deel daarvan is verschenen in het Dagblad van het Noorden en de Leeuwarder Courant, een deel op internet, een deel nog nooit.

Softcover € 35,00Milo
1. Droomclip
Nico de Braeckeleer, Steve van Bael

Softcover € 7,99

Eugene
13. Tegenspoed
Jan Dirk Barreveld

Softcover € 9,95Echte verhalen
De Buurtpolitie
24. De Selfieroof
Nix, Benus

Softcover € 7,99

Heksenkots
Frank Smit

Softcover € 10,95
Hardcover € 24,95Timo
7. Loeigoed
Alex Turk

Softcover € 9,95

F.C. De Kampioenen
130. Xavier Rebelleert
Tom Bouden, Hec Leemans

Softcover € 7,99Jommeke
320. Het Ongeluksbeeldje
Kristof Berte, Philippe Delzenne

Softcover € 7,99

De nieuwe avonturen van de Kiekeboes
1. Uranium-235
Nix, Charel Cambré

Softcover € 7,99Het Vergeten Eiland
3. De schat van Cresus
Xavier Bétaucourt, Paolo Antista

Softcover € 11,25

Sfinx collectie 9
Een avontuur van Gino en Ambrosius
3. Het geharnaste spook
Dino Attanasio

Softcover € 15,00Sfinx collectie 10
Johnny Goodbye
3. In het wilde westen
Martin Lodewijk, Dino Attanasio

Softcover € 15,00

Brick 0. Floatsome debris - achtergrondverhalen
Dim Junius

Softcover € 9,99
Softcover + prent € 14,95Vinifera 1-4 Collector Pack Eric Corbeyran, Jean-Jacques Dzialowski, Brice Goepfert, Alexis Robin, Lucien Rollin

Hardcover € 92,95 / 87,95

Mara
1. Glasheldere gekte
Cosimo Ferri

Hardcover € 24,95Mara
2. Het theater van de verloren onschuld
Cosimo Ferri

Hardcover € 24,95

Portfolio Dany

Portfolio uit met negen prenten. Iedere prent is genummerd en gesigneerd. Oplage 75 ex.


€ 130,00Happy Sex 2
Zep

Softcover € 11,25Net óf bijna verschenen
nieuwe titels!
- update 13 april 2024 -
Woman, Life, Freedom (ENGELSTALIG) Marjane Satrapi

Marjane Satrapi, author of Persepolis , returns to graphic art with this collaboration of over 20 activists, artists, journalists, and academics working together to depict the historic uprising, in solidarity with the Iranian people and in defense of feminism.

Softcover € 35,95Tex Willer
15. Pearl (kleur)
Mauro Boselli, Laura Zuccheri

€ 9,95

Arcadia Archief 70.
Revolutionairen 1. Op de vlucht

Régis Hautière, Xavier Fourquemin

Hardcover + linnen rug € 26,95

Luxe € 55,00De schatten van Berck
2. Ken Krom
Berck

Berck produceerde Ken Kriom in 1985 als een parodie op James Bond. Een voorbode van de avonturen van Sammy.

Hardcover € 29,95

De familie Super
3. De intergalactische poetsvrouw
Ann Smet, Willy Linthout

Hardcover (zwart-wit) € 28,00
Hardcover (kleur) € 28,00

Eerder verschenen:
Softcover € 8,99Filip & Mathilde
8. Kop omhoog
Charel Cambré

Softcover € 11,95Net óf bijna verschenen
nieuwe titels!
- update 6 april 2024 -
De Kosmonaut
Jan Vriends

Vladimir is wetenschapper in een groot laboratorium. Hij is een waardevolle en toegewijde medewerker. Hij houdt er ook van om alleen te zijn, thuis, in zijn kleine appartement. Dan wordt hij gepromoveerd om zijn werk in de ruimte te gaan voortzetten, in een kleine raket. Daar wordt hij verliefd op de kosmonaut die hem bevoorraadt, al ontmoet hij haar maar kort. Maar het ruimteschip moet een noodlanding maken op het erf van een verafgelegen boerderij. Vladimir helpt de oude boerin met de dagelijkse werkzaamheden en probeert ondertussen zijn raket te repareren. Zo leert hij een heel ander leven kennen.

Van 2024 tot en met 2026 is Jan Stripmaker des Vaderlands

Hardcover € 24,99Kansberekening
Pascal Rabaté, Francois Ravard

Wat doe je als je hoort dat je nog drie maanden te leven hebt? Martin Henry wil naar Canada om de walvissen te zien. Een almaar uitgestelde droomwens die hij absoluut in vervulling moet laten gaan... Maar de reis verloopt niet helemaal zoals voorzien. Onwaarschijnlijke misverstanden, perfecte timing, knipogen naar de grootmeesters van de visuele komedie van Hergé tot Tati... De kans dat je het juiste moment voorbij laat gaan, is aanzienlijk!

Hardcover € 22,99

Rei-Sen Pacific Boek 1
Olivier Speltens

Een driedelig verhaal over Japanse piloten tijdens de Tweede Wereldoorlog. Van de auteur van 'De hel van het Oostfront' en 'Afrikakorps'.

Hardcover € 19,95Shit, ik ben al dertig
Nanoe Carremans

Dagboek van een aanmodderende free-jobber met eierstokken. Met een ultramarijn potlood in de hand probeert Nanoe het leven beter te begrijpen. In Shit, ik ben al dertig toont ze leeftijdsgenoten dat \'ik doe maar wat\' ook een plan is. En dat lachen gezonder is dan piekeren.

€ 19,99

Beschermer van de Wereldboom
Alexandre Ristorcelli

Beschermer van de Wereldboom is een dubbeldik (112 pagina's) fantasy-avontuur gebaseerd op de roman van Laurent Genefort. Pierig zoekt tussen de takken van de gigantische Wereldboom naar het kwaad dat het sap van de boom vergiftigd. Inclusief schetsdossier.

Hardcover + stofomslag € 34,95Space Relic Hunters
Sylvain Runberg, Grun


Na een religieuze interplanetaire oorlog en een daardoor verwoest Melkwegstelsel, besluiten vier goden, bijgenaamd de Grote Quator een nieuw rijk te stichten.

Hardcover + stofomslag € 34,95

Stormwind
1. De nacht van de jagers
Fred Duval, Stéphane Créty

Hardcover € 19,95De horde van de Tegenwind
1. De kosmos is mijn slaapplaats
Eric Henninot

Ha
rdcover + stofomslag € 29,95

Tuskegee Ghost 2
Benjamin von Eckartsberg, Olivier Dauger

Hardcover € 19,95
Collectors edition € 59,95Wagners nalatenschap
Stephen Desberg, Emilio van der Zuiden

Hardcover + stofomslag € 29,95

Eppo Stripblad nummer 7 - 2024

€ 5,50Stripschrift 489

€ 8,50

De familie Super
3. De intergalactische poetsvrouw
Ann Smet, Willy Linthout

Softcover € 8,99Gr'nn
42. Sterke verhalen


€ 7,00

Septem 1 (NEDERLANDSTALIG)
Andre Kikker, Dody Eka

Oorspronkelijk verschenen in 2023 via crowdfinding, nu ook in de winkel verkrijgbaar.

€ 5,99----------------
Guust - Integraal
André Franquin

Guust Flater, één van Belgisch bekendste stripfiguren slaat opnieuw toe! Guust Flater, de uitvinder van de grenzeloze verbeelding kon als kantoorhulp enkel bij Uitgeverij Dupuis terecht, waar hij naar hartenlust en in alle eerlijkheid flatert. Hij is de ultieme antiheld en was het favoriete personage van André Franquin. Herontdek alle flaters van deze antiheld in deze unieke integrale!


Hardcover € 99,00Dagen van Zand - herdruk
Aimée de Jongh

1937, Oklahoma, de Verenigde Staten. John is een jonge fotograaf, die in opdracht van de overheid naar de Dust Bowl wordt gestuurd, een gebied waar boerenfamilies geplaagd worden door verwoestende stormen van stof en zand. Zijn missie is om de dramatische leefomstandigheden van de bewoners op film vast te leggen. Naarmate de tijd verstrijkt, ontdekt John echter dat hij de confrontatie moet zoeken met iets veel groters dan zandstormen, als hij zijn opdracht wil voltooien. Dagen van Zand is een nieuw one-shot van Aimée de Jongh waar ze de voorbije jaren aan werkte. Voor dit album ging Aimée ter plaatse in de Verenigde Staten op onderzoek en groef in tal van foto- en andere archieven om authenticiteit na te streven.


€ 29,90

We gaan niet naar Paisley Park
Thomas Kotlarek, Jef Kotlarek

21 april 2016. Prince wordt dood aangetroffen in de lift van zijn opnamestudio Paisley Park diep in Minnesota. Aan de andere kant van de oceaan bezorgt het slechte nieuws Sergio, een excentrieke oudere platenhandelaar en verwoed verzamelaar, een beroerte. Wanneer hij uit het ziekenhuis wordt ontslagen, haalt hij twee van zijn trouwste klanten over om een queeste te ondernemen naar de enige trofee die nog aan zijn collectie ontbreekt: de onuitgebrachte opnames van de sessies tussen Prince en Miles Davis. De banden zouden door de legende veilig zijn opgeborgen in de gepantserde kluis van Paisley Park...

We gaan niet naar Paisley Park is een geschifte trip door het midwesten van Amerika, een eerbetoon aan de funk en The Kid uit Minneapolis, tegen de achtergrond van de verkiezing van Donald Trump.


Hardcover € 27,95The Rolling Stones: De Stripbiografie
Diverse auteurs

In deze 192 pagina's tellende docustrip worden alle geheimen onthuld achter de ongelooflijke wapenfeiten van The Rolling Stones, zonder enige twijfel de grootste rock-'n-rollband van de wereld. Deze door Céka geschreven strip is ouder werk in het Frans dat nu wordt vertaald. Verschillende (voor het merendeel onbekende) tekenaars namen elk een fragment uit de biografie van The Rolling Stones voor hun rekening.

Hardcover + stofomslag € 29,95

1984 (ENGELSTALIG)
The Graphic Novel
George Orwell, Fido Nesti

One of the most influential books of the twentieth century gets the graphic treatment in this first-ever adaptation of George Orwell’s 1984. War is Peace * Freedom is Slavery * Ignorance is Strength In 1984, London is a grim city in the totalitarian state of Oceania where Big Brother is always watching you and the Thought Police can practically read your mind. Winston Smith is a man in grave danger for the simple reason that his memory still functions. Drawn into a forbidden love affair, Winston finds the courage to join a secret revolutionary organization called the Brotherhood, dedicated to the destruction of the Party. Together with his beloved Julia, he hazards his life in a deadly match against the powers that be. With evocative, immersive art from Fido Nesti, this vision of George Orwell&;s dystopian masterpiece provides a new perspective for longtime fans but is also an accessible entry point for young readers and adults who have yet to discover the iconic story that is still so relevant today.


€ 24,951984
George Orwell Xavier Coste

De Franse tekenaar Xavier Coste (Normandië, 1989) weet op een angstaanjagendeen suggestieve manier nog meer betekenis te geven aan dit meesterwerk van George Orwell. In het Engeland van na de Koude Oorlog werkt Winston Smith, continu bewaakt door camera’s, spionnen en buren, aan het herschrijven van de geschiedenis. Maar hij voelt zich daar niet prettig bij en besluit op een dag om een dagboek bij te houden op een plek waar hij niet in de gaten gehouden wordt.

€ 34,99


----------------Net óf bijna verschenen
nieuwe titels!
- update 29 maart 2024 -
Judee Sill
Juan Díaz Canales, Jesus Alonso Iglesias

Meeslepend, psychedelisch verteld drama over de quasi vergeten zangeres. Door de scenarist van Blacksad en Corto Maltese.

Een opstandige tiener, een recidivistische delinquent, een drugsverslaafde en een prostituee: Judee Sill was al deze dingen en nog veel erger. Maar bovenal was ze een begenadigde zangeres wier stem en persoonlijkheid een onuitwisbare indruk nalieten op al wie haar hoorde en kende. Juan Díaz Canales en Jesús Alonso Iglesias onthullen dit dramatische, romantische en muzikale lot in een briljant scenario met het ritme van een partituur, bediend door een tekenstijl die de hippiejaren prachtig oproept dankzij adembenemende psychedelische verbeelding.

Hardcover € 27,95Terug naar de kust
Saskia Noort, Ahmad Resh, Mathieu Schellekens

Twintig jaar na het verschijnen van dit debuut van Saskia Noort verschijnt de graphic novel, geïllustreerd door Saskia's zoon, Mathieu Schellekens. Ahmad Resh schreef het scenario voor de graphic novel.

Saskia schreef o.a. de romans Nieuwe Buren, De Verbouwing, Debet, Huidpijn en De Nazaten.


Softcover € 24,99

Minecraft
De strip deel 3
Monster, Graley, Hill

Softcover € 10,99De Waanzinnige boomhut
van 169 verdiepingen
Andy Griffiths, Terry Denton

Hardcover € 16,99

De mooiste avonturen van Prins Bernhard
Willem

Cartoonist Bernhard Willem Holtrop werd in 1966 gearresteerd vanwege een spotprent waarop hij toenmalig koningin Juliana achter een raam op de Wallen geportretteerd had. De arrestatie weerhield hem er niet van om tot op de dag van vandaag spotprenten te blijven tekenen. In 1968 verruilde hij het bekrompen klimaat in Nederland voor het veel vrijere in Parijs, alwaar hij in 1977 Les aventures du Prince Bernhard in het Frans publiceerde.


€ 21,90Marengo - Het beeldverslag -
Het meest verziekte en vergiftigde
proces ooit

Aloys Oosterwijk, Marieke de Witte

HET INDRINGENDE BEELDVERSLAG VAN HET MARENGO-PROCES. Marengo is een van de grootste en meest spraakmakende rechtszaken in de Nederlandse geschiedenis. Marieke de Witte en Aloys Oosterwijk hebben vanaf het begin het liquidatieproces gevolgd. Dit resulteerde in een indringend beeldverslag over wat zich binnen en buiten de rechtbank afspeelde.

Hardcover € 29,95

Helden van het volk
2. Het laatste experiment
Régis Hautière, Olivier Vatine, Patrick Boutin-Gagné

Hardcover € 21,95Red Creek Shuffle
Eric Corbeyran, Chico Pacheco

“Red Creek Shuffle” is een afdaling naar de diepste krochten van het Amerika van de jaren 1950, waar de “American Way of Life” de dienst uitmaakt en zorgeloosheid, gelukzalig optimisme, kunstmatige vreugde en milkshakes troef zijn. Alleen geldt hier dat hypocrisie en leugens alle bloedvergieten niet kunnen voorkomen..."


Hardcover € 29,95

Eppo Stripblad nummer 6 - 2024

€ 5,50Kappie
93. Kappie en de hoogvlieger
Andries Brandt (Marten Toonder), Lo Hartog van Banda, Dick Vlottes, Piet Wijn

Softcover € 12,50

De regelaar
5. Cordelia
Eric Corbeyran, Eric Moreno, Marc Moreno

Softcover € 11,95

Collector pack
(softcover deel 1-4 + ex-libris)
€ 47,80 / 26,95Konvooi
17. Bittere kou

Jean-David Morvan, Philippe Buchet

Softcover € 11,95
Hardcover € 21,95

Konvooi
15. De privéjacht

Jean-David Morvan, Philippe Buchet

Hardcover € 21,95

Eerder verschenen:
Softcover € 10,95Konvooi
16. Bloedbanden

Jean-David Morvan, Philippe Buchet

Hardcover € 21,95

Eerder verschenen:
Softcover € 11,95

Stitches [ENGELSTALIG]
Junji Ito

9 textbased stories supplemented with drawings from Junji Ito, plus a bonus manga.

Hardcover € informeerNet óf bijna verschenen
nieuwe titels!
- update 23 maart 2024 -
Guust - Integraal
André Franquin

Guust Flater, één van Belgisch bekendste stripfiguren slaat opnieuw toe! Guust Flater, de uitvinder van de grenzeloze verbeelding kon als kantoorhulp enkel bij Uitgeverij Dupuis terecht, waar hij naar hartenlust en in alle eerlijkheid flatert. Hij is de ultieme antiheld en was het favoriete personage van André Franquin. Herontdek alle flaters van deze antiheld in deze unieke integrale!


Hardcover € 99,00Sneeuw integraal 1
Didier Convard, Christian Gine

264 pagina’s met dossier. Het merendeel van de extra pagina's in deze eerste integrale zijn drie nooit in album uitgegeven korte verhalen en een gag, alle uit het weekblad Kuifje en Super Kuifje waarin de post-apocalyptische reeks voor het eerst verscheen.

Hardcover € 37,95
Chaplin
Laurent Seksik, David François

Hoe werd een jongen, geboren in een arm deel van Londen, zoon van twee mislukte kunstenaars: een alcoholistische vader en een gekke moeder, op 25-jarige leeftijd de grootste filmmaker van zijn tijd en legde hij Hollywood aan zijn voeten?


Hardcover € 40,96Tschaï integraal
4. De Pnume
Jean-David Morvan, Jack Vance, Li-An

Hardcover € 23,50
Ninn
3. De Vergetenen
Jean-Michel Darlot, Johan Pilet

Hardcover € 21,95De kinderen van Belzagor deel 2/2
Bruno Lecigne, Robert Silverberg, Sam Timel, Adrien Villesange

Hardcover € 22,50
De Bibliothecaresse van Auschwitz
Antonio Iturbe, Salva Rubio, Loreto Aroca

Dita is veertien wanneer ze met haar ouders in het concentratiekamp Auschwitz terechtkomt. Pal onder de ogen van de nazi’s is er in het geheim een schooltje opgezet. Daar waar boeken streng verboden zijn, verbergt Dita met gevaar voor eigen leven de kleinste en meest kostbare bibliotheek die ooit heeft bestaan.

De bibliothecaresse van Auschwitz is een onvergetelijk boek over moed en hoop, gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Dita Kraus, die de Holocaust overleefde. Deze wereldwijde bestseller is nu verkrijgbaar als graphic novel voor jongeren en volwassenen. 


Softcover € 19,99De gebroeders Rubinstein
4. De zonen van Zion
Luc Brunschwig, Loic Chevallier, Etienne le Roux

Hardcover € 24,50
13.17 uur in het Leven
van Jonathan Lassiter
Éric Stalner

Hardcover € 27,95Snuff
3. De bron van het kwaad
Philippe Nihoul, Bastoche

Hardcover € 19,95
Bloedkoninginnen
27. Mary Tudor - Bloody Mary 1
Eric Corbeyran, Claudio Montalbano

Hardcover € 22,50Bloedkoninginnen
Eleonora - De zwarte legende Integraal 2
Arnaud Delalande, Simona Mogavino, Carlos E. Gómez

Hardcover € 35,95
Winter in de Opera
Philippe Pelaez, Alexis Chabert

Hardcover € 23,95Malefosse
14. Vrijschutter
Daniel Bardet, Brice Goepfert

Softcover € 10,25
Gentlemind 1
Juan Díaz Canales, Antonio Lapone

New York, 1940. Navit, een jonge, berooide kunstenaar, erft een charmante, ietwat verouderd tijdschrift, Gentlemind. Als pittige, intelligente en gedurfde vrouw neemt zij de waanzinnige uitdaging aan om er een modern tijdschrift van te maken. Achtervolgd door de herinnering aan haar minnaar die aan het front in Europa verdween, moet zij de realiteit onder ogen zien van een Amerikaanse samenleving die zich midden in een gouden eeuw bevindt, maar resoluut macho is...

Hardcover € 19,95Messalina
2. Het Geslacht en het Zwaard
Jean-Yves Mitton

Hardcover € 24,95
Enola Holmes
5. Het geheim van de verloren boodschap
Serena Blasco, Nancy Springer

Softcover € 11,25Sammie en Muis 1
Andrea Kruis

De strip Sammie en muis verschijnt regelmatig in het weekblad Tina en is een humoristische gagstrip getekend en geschreven door Andrea Kruis. Andrea is een dochter van striptekenaar Jan Kruis en stond model voor Catootje Tromp, een van de kinderen uit het gezin in Jan, Jans en de kinderen. Andrea brak door met haar strip Vijftien en een ½ in de Margriet.

Softcover € 8,95
Frikken
1. Terug voor de klas
Erroc, Pica

Softcover € 8,95Darius
1. De min-of-meer-prehistorische dinosaurus
Goulesque , Widenlocher

Softcover € 8,95

Ogon
2. Witgezichten
Nicolas Jarry, Alex Sierra

Softcover € 11,25

Eerder verschenen:
Hardcover € 22,50Orks en Goblins
15. Houwer
Olivier Péru, Ma Yi

Softcover € 11,25

Eerder verschenen:
Hardcover € 22,50

Buonaparte
2. Oorlogsbuit

Rudi Miel, Fabienne Pigière, Ivan Gil

Softcover € 10,25

Eerder verschenen:
Hardcover € 22,50De toren deel 2/3
Jan Kounen, Omar Ladgham, Mr Fab

Softcover € 12,50

Eerder verschenen:
Hardcover € 22,50

Kronieken van Roncevaux
2. Munjoie
Juan Luis Landa


Softcover € 11,25

Eerder verschenen:
Hardcover € 22,50De verloren tijden
2. Het land der meutes
Jérôme le Gris, Didier Poli

Softcover € 10,25

Eerder verschenen:
Hardcover € 22,50

Atom[ka]
Franck Thilliez Collectie 3
Sylvain Runberg, Luc Brah, Franck Thilliez

Softcover € 20,50

Eerder verschenen:
Hardcover € 30,95Portfolio Les Filles de BD Must
Diverse auteurs

Portfolio met 6 illustraties. Met Fanny K, January Jones, Franka, Rhonda, Betty en Hel

€ 29,00
Josefien en de Wasmachine
Sarah Pannekoek

Tekstloos albumdebuut in zwart-wit van Sarah Pannekoek.

In de woorden van Sarah Pannekoek: "Tijdens mijn studie heb ik een tijd in een wasserette gewerkt. Een magische plek; brommende geluiden, flikkerende tl-buizen, statische kleding en vreemde klanten. Terwijl ik de honderdste handdoek aan het opvouwen was, gleden mijn gedachten weg en fantaseerde ik over de verhalen die ik wilde vertellen. Een paar jaar later had ik het druk met mijn animatiewerk. Na lang achter de computer te zitten, snakten mijn handen naar potlood en papier. En opeens waren daar Josefien en haar romances in de wasserette. Ik heb ervan genoten om deze sexy strip te maken vanuit het perspectief van een vrouw. Het was een heerlijke visuele ontdekkingsreis, waarin ik mijn liefde voor striptekenen heb gevonden."


Softcover € 26,50Even in het nu
Paul Faassen

Na de binnenwereld van huisdieren in Dieren zonder honger en vervolgens de emoties van vogels in Eh…, probeert illustrator Paul Faassen nu het doen en laten van de mens te doorgronden.

Zelfverklaarde zelfhulpgoeroes, coaches en influencers hebben ons jarenlang voorgehouden meer in het nu te leven, maar wat leverde dat nou eigenlijk op? In tegenstelling tot wat de titel doet vermoeden, concludeert Faassen in Even in het nu dat het nu een tijd is waarin we niet te lang moeten blijven hangen. We moeten vooruit. Want onze problemen zijn inmiddels niet meer van onszelf, maar van de hele wereld.


Softcover € 24,90
Alain Chevallier
De onbekende van Francorchamps
Hugo Duchateau, Christian Denayer

Softcover (oblong) € 20,00Familie Kleester Integraal 3
Yves Duval, Edouard Aidans

Hardcover € 49,95
De schatten van Berck
1. Viva Panchico!
Berck

Hardcover € 29,95Wounded Knee
Yves Duval, Christian Denayer, Franz

Softcover € 24,99


Net óf bijna verschenen
nieuwe titels!
- update 16 maart 2024 -
Black Squaw
4. Secret Six
Yann, Alain Henriet

Softcover € 9,99
Hardcover € 17,99Scotland 3
LEO, Rodolphe, Bertrand Marchal

Softcover € 9,99
Idefix en de Onverzettelijken
5. Idefix en de Druïde
Marine Lachenaud, Philippe Fenech

Softcover € 5,95Rock! 1
Serge Clerc

Rock! is een uniek tweeluik. Het eerste deel begint met portretten van rockers en groepen van de jaren 1970! Het zijn talloze unieke, soms ruige maar vooral humoristische portretten! In het tweede deel van Rock! zal te zien zijn hoe Serge Clerc zijn tekenstijl inmiddels fraai gestileerd heeft. Hij richt zich ook niet meer uitsluitend op losse portretten, maar maakt nu ook complete stripverhalen, al dan niet in samenwerking met een scenarist.

(luxe edities verschijnen 1 a 2 weken na verschijning van deze hardcover)

Hardcover € 39,95
Wild West
4. Modder en Bloed
Thierry Gloris, Jacques Lamontagne

Softcover € 9,99
Hardcover € 17,99Team Rafale
13. Rafale tegen Rafale
Frédéric Zumbiehl, Olivier Jolivet

Softcover € 9,99
Hardcover € 17,99
Het Bommel-verschiet (AI-editie)
Marten Toonder

Kunstmatige intelligentie neemt een steeds grotere plek in in onze samenleving – en de invloed ervan zal exponentieel groeien. We staan aan de vooravond van een kentering, maar kunnen we de gevolgen overzien? AI biedt kansen, maar ook grote uitdagingen: privacy en copyright komen in het gedrang, vele banen dreigen te verdwijnen, en nepnieuws was nog nooit zo geloofwaardig. Het dreigendste doemscenario schetst een toekomst waarin deze zelflerende kunstmatige intelligentie een drempel overschrijdt en slimmer wordt dan haar schepper. In Het Bommel-verschiet liet Marten Toonder al in 1984 zien wat er dan gebeurt. Heer Bommel en Tom Poes komen terecht in de volledig geautomatiseerde stad Verschiet. Is wat hun daar overkomt een voorbode van wat ons te wachten staat? Eens te meer betoont de meester-stripmaker en liefhebber van sciencefiction Marten Toonder zich een visionair.

€ 12,50Galaxa
6. Gevangen in waanzin
Peter van Gucht, Romano Molenaar

Laatste deel van deze reeks


Softcover € 7,99
Groot formaat € 99,95
Batman & The Joker
The Deadly Duo 1

Arif Prianto, Marc Silvestri

Softcover € 12,95
Premium Pack (1+2+poster) € 34,95Batman & The Joker
The Deadly Duo 2

Arif Prianto, Marc Silvestri

Softcover € 12,95
Premium Pack (1+2+poster) € 34,95
Batman/Spawn
Todd McFarlane, Greg Capullo

Softcover
cover A € 10,95

Premium Pack (+poster) € 19,95
Batman/Spawn
Todd McFarlane, Greg Capullo

Softcover
cover B € 10,95
Marvel Double Trouble
Peter Parker & Miles Morales 1
Mariko Tamaki, Gurihiru

Softcover € 10,95Marvel Double Trouble
Peter Parker & Miles Morales 2
Mariko Tamaki, Gurihiru

Softcover € 10,95
Marvel Classics 2
Daredevil, The Man without Fear 1
Frank Miller, Pablo Marcos, John Romita Jr,
Al Williamson

Daredevil, The Man without Fear verscheen oorspronkelijk in 1993-1994 en bundelde de krachten van tekenaar John Romita Jr., inkter Al Williamson en scenarist Frank Miller.


Hardcover € 27,95
Premium pack (deel 1+2+poster) € 59,95Marvel Classics 3
Daredevil, The Man without Fear 2
Frank Miller, Pablo Marcos, John Romita Jr,
Al Williamson

Hardcover € 27,95
Premium pack (deel 1+2+poster) € 59,95
Telepaths 1
J. Michael Straczynski, Steve Epting

Een plotselinge elektromagnetische storing zorgt ervoor dat telepathische krachten ontwaken bij een tiende van de wereldbevolking.

Softcover € 12,95Telepaths 2
J. Michael Straczynski, Steve Epting

Softcover € 12,95
Eric Schreurs - Een strip hommage -
Tjeemig de peemig - Wat een boek!
Diverse auteurs

Deze hommage aan Eric Schreurs is een boek geworden van meer dan 125 pagina’s vol bijdrages van bekende stripmakers zoals Toon van Driel, Hein de Kort, Gerrit de Jager, Michiel Offerman, Eric Heuvel, Rob Derks en vele, vele anderen. Daarnaast vind je hier grappige anekdotes en prachtige verhalen uit de mooie interviews met vrienden en familie. Werk van de enige echte Eric Schreurs zelf kan en mag uiteraard niet ontbreken.

Softcover € 19,95
Hardcover € 29,95Eric Schreurs - Een strip hommage -
Tjeemig de peemig - Wat een boek!
Diverse auteurs

Op 325 exemplaren gelimiteerde luxe uitgave. Hardcover met stofomslag met 6 prenten.

Luxe € 37,95
Alleen
14. De Beschermers
Fabien Vehlmann, Bruno Gazzotti

Softcover € 9,99Jump stripblad nummer 34 - 2024

€ 6,99
Camille
3. Maskers af!
Danny de Vos, Renée Rienties

Softcover € 8,50Animal Jack
4. De terugkeer van de dodo
Kid Toussaint, Miss Prickly

Softcover € 13,99
De familie Snoek Integraal 2
Willy Vandersteen

Hardcover € 37,50

Luxe € 69,95De Rode Ridder - De Biddeloo jaren
Integraal 16
Karel Biddeloo

Hardcover € 37,50
Luxe (alleen inschrijvers) € 75,00
Vertongen & Co
42. Balthazar zoekt het spoor
Tom Bouden, Hec Leemans, Wim Swerts, Vanas

Softcover € 7,99Rover
1. De bloedgolf
Jean-Baptiste Saurel, Pauline de la Provôté

Softcover € 9,99
Guust - Integraal
André Franquin

Pre-order. Verschijningsdatum 22 maart


Hardcover € 99,00Pitcairn -
Het eiland van de muiterij op de Bounty
3. Revolutie
Mark Eacersall, Sébastien Laurier, Gyula Németh

Hardcover € 21,95
De Nazi's en het Wolvenkind
Jean-David Morvan, Facundo Percio

Hardcover € 34,95De wapenbroeders van de bevrijding Collector Pack 2 (deel 4-6)
Jean-Yves Le Naour, Catherine Valenti, Frédéric Blier, Alain Mounier, Claude Plumail

Softcover € 32,95 / 37,95
De geheime driehoek
Rectificando 3. De erfenis
Didier Convard, Denis Falque


Hardcover € 18,99Nero
2. Verduisterde Zon, Gedoofde Sterren
Matteo Mammucari, Emiliano Mammucari, Alessio Avallone

Softcover € 9,99
Het goud van de Belgen
Pierre Boisserie, Philippe Guillaume, Siro

Hardcover € 34,95Elias Ferguson
2. 1938, Oceanen van vuur
Simon Second, Albertine Ralenti, Lender Shell

Softcover € 10,95
Headbook
Ivan Shavrin

Hardcover € 34,00The Super Villains
Artbook

Mike Ratera

Frans- en Engelstalig


Hardcover (afgebeeld) € 27,00
Limited edition € 65,00
Inguinis 6 / Inguinis - Oorsprong
2. Het begin van het einde
Katia Even, Nicolas Guenet

Hardcover € 24,95Rooie Oortjes - nieuwe reeks deel 1
D'Auwe, Bruno Di Sano

De nieuwe albums van Rooie Oortjes starten in maart 2024 en presenteren meerdere keren per jaar een selectie van klassieke topgags uit het verleden, aangevuld met gloednieuwe grappen.

Softcover € 8,95
De Adelaars van Rome portfolio
Enrico Marini

De portfolio bevat twintig onuitgegeven tekeningen. Ze zijn op 300 grams Munken Pure Rough papier gedrukt. De portfolio verscheen in een oplage van 50 genummerde en door de tekenaar gesigneerde exemplaren.

€ 175,00Largo Winch 23 /24 -
De Karmanlijn - Het gouden percentiel
Eric Giacometti, Philippe Francq

Luxe album op groot formaat met de delen
23 & 24 uit de Largo Winch serie. Boek in zwartlijn in een genummerde en gesigneerde oplage van 100 ex.


Luxe groot fromaat € 160,00


Net óf bijna verschenen
nieuwe titels!
- update 9 maart 2024 -
Sapiens
3. Kampioenen van de geschiedenis
Yuval Noah Harari, DanielCasanave, David Vandermeulen

In de eerste twee succesvolle delen van Sapiens - Een Beeldverhaal zagen we hoe de soort Homo sapiens van nomaden in kolonisten veranderde, hoe de eerste wereldrijken ontstonden en hoe oorlog, hongersnood, ziekte en ongelijkheid tot de menselijke conditie gingen behoren. In dit derde deel zien we welke historische verschijnselen ervoor zorgden dat de mens voor het eerst als eenheid gezien kon worden. Aan de hand van een spelshow vol verwijzingen naar populaire cultuur wordt de concurrentiestrijd tussen wereldrijken, geld en religie ontleed en de vraag beantwoord: wie is de werkelijke kampioen van de geschiedenis? Samen met David Vandermeulen en Daniel Casanave weet Yuval Noah Harari ook in Kampioenen van de Geschiedenis de historie van de mensheid op toegankelijke, originele en humoristische wijze te vertellen. Een feest voor jong en oud.

Hardcover € 29,99De laatste koningin
Jean-Marc Rochette

Van de auteur van De IJstrein (Snowpiercer) en De Wolf.


Hardcover € 28,99
Spotlight (Storyworld)
Franka
Jan-Willem de Vries, Henk Kuijpers

In de reeks Spotlightboekjes verschijnt een nieuw deel over de historie en het productieproces van Franka. Het boekje dient ook als catalogus bij de Storyworld Spotlight expositie (Forum Groningen, te zien t/m 30 juni 2024)

Softcover € 8,95Eppo Stripblad nummer 5 - 2024

€ 5,50
MacGuffin & Alan Smithee mini-album Spionnen op de kermis
Michel Viau, Ghyslain Duguay

Softcover (20 pagina's) € 4,95De kronieken van Judge Dredd
Boek 1

Diverse auteurs

Softcover (zwart-wit) € 15,95
Uitweg
B. Carrot

Magda is een jonge Poolse lerares die graag binnen de lijntjes kleurt. Ze is zorgzaam, verantwoordelijk en heeft haar leven prima op orde. Maar dan raakt ze ongewenst zwanger... In het conservatieve, religieuze Polen is abortus strafbaar. Het taboe is er zo groot dat het onderwerp zelfs niet bespreekbaar is met vrienden en familie. Magda staat er alleen voor. Ze worstelt met haar schuldgevoel en de vele dubieuze oplossingen die het internet biedt. En ondertussen tikt de klok genadeloos verder...


Softcover € 28,50Charley's Oorlog
9. De dood van bovenaf
Pat Mills, Joe Colquhoun

Hardcover € 20,95
Dune - Huis Harkonnen 2
Kevin J. Anderson, Brian Herbert, Fran Galán

Collectors Edition € 59,95

Eerder verschenen
Hardcover + stofomslag € 29,95Dune - Huis Harkonnen 1
Kevin J. Anderson, Brian Herbert, Fran Galán

Collectors Edition € 59,95

Eerder verschenen
Hardcover + stofomslag € 29,95
De Fantastische Vrouwen
van Frank Brunner


Softcover € 14,99 / € 3,99Vénus F.
Chris Malgrain

Softcover (zwart-wit) € 9,99


Net óf bijna verschenen
nieuwe titels!
- update 2 maart 2024 -
Dune - Huis Harkonnen 2
Kevin J. Anderson, Brian Herbert, Fran Galán

Hardcover + stofomslag € 29,95Dune - Huis Harkonnen 1
Kevin J. Anderson, Brian Herbert, Fran Galán

Hardcover + stofomslag € 29,95
Morgen
Akte 2
LEO, Rodolphe, Louis Alloing

Softcover € 11,95
Hardcover € 19,95In stilte
Audrey Spiry

Hardcover € 29,99
Mac Coy Integraal
4. Viva Juarez!
J.P. Gourmelen, Antonio Hernandez Palacios

Hardcover € 34,95
Luxe € 59,95Marshal Bass
10. Hell Paso Collectors Edition
Darko Macan, Igor Kordey

Collectors edition € 49,95

Oplage 100 exemplaren, genummerd


Ook beschikbaar:
Hardcover € 19,95
Normandië, juni '44
7. De slag bij Cherbourg
Isabelle Bournier, Djian, Bruno Marivain

Softcover € 11,95
Hardcover € 19,95België door de ogen van Suske en Wiske (essays)
diverse auteurs

In december 2022 verschenen de laatste stroken van ‘Suske en Wiske’ in de krant De Standaard. Daarmee kwam een einde aan een traditie van zevenenzeventig jaar. Ook al loopt de reeks nog door, het verdwijnen van ‘Suske en Wiske’ als krantenstrip voelde als het einde van een tijdperk. Een tijdperk dat de reeks zélf in beeld heeft gebracht. De toenemende welvaart van België, de veranderende manier waarop wij naar Afrika kijken? Onze visie op wetenschap, het milieu, het katholicisme? Wie bladert door de ‘Suske en Wiske’-albums krijgt tussen de plaatjes door een ingekookte geschiedenis van het naoorlogse België te zien. Die geschiedenis wordt in dit boek beschreven door dertien kenners en fans.

Softcover € 22,99
Equinox
1. Maanpaard

Aurélie Wellenstein, Aurora Gate

Softcover € 11,95
Hardcover € 19,95Brian Bones Privédetective
5. Facel Vega
Rodolphe, Bloody

Softcover € 9,95
Hardcover € 19,95

Pakket softcover deel 1-4 € 39,80 / 35,95
Familie Kleester Integraal 2
Yves Duval, Hardan

Hardcover € 49,95Onuitgegeven verhalen van
De Ravottersclub 1-3
Tibet

€ informeer
De Macht der Onschuldigen - Cyclus III
2. De kinderen van Jessica
Laurent Hirn, Brunschwig

Hardcover € 20,50De belofte van Schildpadeiland
3. Vluchten of vechten?
Stéphane Piatzszek, Tieko

Hardcover € 21,95

Ook beschikbaar:
Softcover € 11,95
De liefde volgens Kakhiel

€ 22,99The Art of Star Wars Jedi: Survivor

Hardcover € 49,99


Net óf bijna verschenen
nieuwe titels!
- update 25 februari 2024 -
Hollywoodland 2
Zidrou, Eric Maltaite

Hardcover € 21,95In de huid van een ander
1. Vice & versa
Serge Le Tendre, Gaël Séjourné

Misdaadthriller in het oude Hollywood.


Hardcover € 21,95
Agatha Christie Collector Pack 4
Brrémaud, Dominique Ziegler, Olivier Dauger, Marek, Alberto Zanon

Drie verhalen uit de succesvolle Agatha Christie-reeks zijn gebundeld in dit vierde collector pack met maar liefst twee verhalen van de Belgische besnorde held Hercule Poirot en één verhaal van Miss Marple!
10. Miss Marple: In Hotel Bertram,
11. Hercule Poirot: Drama in Drie Bedrijven en 12. Hercule Poirot: Zoek de Moordenaar


Softcover € 37,95 / € 32,95Arsène Lupin
Gentleman inbreker tegen Sherlock Holmes Deel 2/2
Jérôme Félix, Maurice Leblanc, Alain Janolle

Softcover € 10,95

Eerder verschenen:
Hardcover € 21,95Shelton & Felter
2. Het spook van de Adriatic
Jacques Lamontagne

Hardcover € 21,95Major Burns
1. De vreemde onderzoeken
van Major Burns
Devig

Softcover € 10,95

Eerder verschenen:
Hardcover € 20,95
De grizzly
1. Een enorme rotzooi
Matz, Fred Simon

Hardcover € 25,95Conan de avonturier
11. De God in de sarcofaag
Doug Headline, Robert E. Howard, Emmanuel Civiello

Softcover € 10,95

Eerder verschenen:
Hardcover € 24,95
De leukste grappen van Donald Duck 7

€ 5,25Club Donald Duck 13

€ 6,95
Eppo Stripblad nummer 3 - 2024

€ 5,50Eppo Stripblad nummer 4 - 2024

€ 5,50
Dierenboerderij
Maxe L'Hermenier, George Orwell, Thomas Labourot, Diego L. Parada

De dierenboerderij van George Orwell! Op een kleine boerderij in Engeland rommelt opstand onder de dieren. Zij jagen op de man die hen uitbuitte en ze nemen de macht over. Ze willen een nieuwe orde vestigen waarin iedereen inspraak heeft in de beslissingen en waarbij alle dieren gelijk zouden zijn. Maar de varkens nemen de leiding van het nieuwe regime op zich en weldra bevinden de dieren zich onder het juk van een nog wredere leider...

Softcover € 10,95

Eerder verschenen:
€ 20,95Paulus de Boskabouter
Kleine Oortjes 3. Berenboekje
Jean Dulieu, Maaren J. de Meulder

Softcover € 15,00
Spider-Man Spider-Men 1
Brian Michael Bendis, Sara Pichelli

SSoftcover A (afgebeeld) € 10,95

Softcover B € 10,95Spider-Man Spider-Men 2
Brian Michael Bendis, Sara Pichelli

SSoftcover A (afgebeeld) € 10,95

Softcover B € 10,95
Wonder Woman Historia
Amazones 1
Gene Ha, Phil Jimenez, Kelly Sue DeConnick

Softcover € 12,95
Premium Pack deel 1+2+A3 poster € 34,95Wonder Woman Historia
Amazones 2
Gene Ha, Phil Jimenez, Kelly Sue DeConnick

Softcover € 12,95
Premium Pack deel 1+2+A3 poster € 34,95
Fortnite X Marvel Zero War deel 3 van 3
Christos Gage, Donald Mustard, Sergio Dávila, José Luís

Softcover A (afgebeeld) € 10,95

Softcover B € 10,95

Premium Pack deel 1+2+poster € 34,95Asterix
1. Asterix de Galliër
René Goscinny, Albert Uderzo

Deze speciale editie van het eerste Asterix avontuur "Asterix de Gallier" heeft naast het reguliere verhaal een dossier van maar liefst 16 extra pagina's met schetsen, scenario's en leuke wetenswaardige achtergrondverhalen, waardoor het album 64 pagina's dik is.

Softcover € 7,50
Bakelandt Integraal 13
Hec Leemans, Claus D. Scholz

Hardcover € 37,95

Luxe (alleen inschrijvers) € 65,00Vinifera
3. 1855, het wijnklassement van Bordeaux
Eric Corbeyran, Brice Goepfert

Softcover € 10,95

Eerder verschenen:
Hardcover € 21,95
Het epos van de Vrijmetselaars
8. De droom van het Oosten
Jean-Christophe Camus, Didier Convard, Éric Lambert

Softcover € 10,95

Eerder verschenen:
Hardcover € 21,95Het weeskind van Perdide
1. Claudi
Régis Hautière, Adrian

Hardcover € 21,95
Speedball
Florian Pigé, Étienne Gerin

Hardcover € 35,95Icons
Shintaro Kago

Illustration project by Shintaro Kago, in which he portrays characters who have left their mark on history.

€ informeer
Instants: the Art of Julie Mellan

Hardcover € 30,00Sara 3
Garth Ennis, ElizabethBreitweiser, Steve Epting

Softcover € 10,95
Sketch.Box 1. Abigail Larson

€ 25,00Bastien Lecouffe-Deharme
BL8D

De kunst van Bastien Lecouffe-Deharme evolueert op het kruispunt van moderne en oude mythen en legendes vergeten verhalen en tragedies

Hardcover € 75,00
Niek de Groot
7. Ruikt problemen
Lincoln Peirce

€ 17,50Stripschrift 488

€ 8,50


Net óf bijna verschenen
nieuwe titels!
- update 17 februari 2024 -
Thorgal Saga
Wendigo
Fred Duval, Corentin Rouge

Softcover € 14,99
Hardcover € 22,99

Luxe € 79,95XIII Mystery
14. Valstrikken en Emoties
Jean van Hamme, Joël Callède, Alain Henriet, Iouri Jigounov, Mikaël, Gontran Toussaint, Philippe Xavier

Softcover € 9,99
Hardcover € 17,99

Bouncer
12. Bloedbad
Alejandro Jodorowsky, François Boucq

Hardcover € 24,99Brigantus
1. Verbannen
Hermann, Yves H.

Softcover € 9,99
Hardcover € 17,99
Vrije vlucht Collectie
De strijd van Henry Fleming
Stephen Crane, Steve Cuzor

Hardcover € 32,50De duistere steden artbook
De terugkeer van Kapitein Nemo
Benoît Peeters, François Schuiten

Hardcover € 29,99

Rik Ringers Integraal
De beginjaren / tweede tijdperk
Boek 9
André-Paul Duchâteau, Tibet

Hardcover € 36,50Michel Vaillant Korte verhalen
3. American Circus
Jean Graton

Softcover € 9,99
Hardcover € 17,99

Wanted
Het bloedportret

David Boriau, Stedho

Hardcover € 23,99Joker (manga)
One Operation Joker 3
Satoshi Miyagawa, Keisuke Gotou

€ 10,99

Mademoiselle J.
3. Tot het einde van de Wereld
Yves Sente, Laurent Verron

Hardcover € 19,99Bollie en Billie
41. Doe niet alsof, Billie!
Christophe Cazenove, Jean Bastide, Jean Roba

Softcover € 8,50

Emma en Charlotte
7. Romeo en Julia
Jérôme Hamon, Lena Sayaphoum

Softcover € 8,50Klaw
5. Monkey
Antoine Ozanam, Joël Jurion

Softcover € 10,25

De toren deel 2/3
Jan Kounen, Omar Ladgham, Mr Fab

Hardcover € 22,50Atom[ka]
Franck Thilliez Collectie 3
Sylvain Runberg, Luc Brah, Franck Thilliez

Hardcover € 30,95
De Queeste
1. De dame van het verdwenen meer
Frédéric Maupomé, Wauter Mannaert

Hardcover € 21,99Ee paus in de Geschiedenis
6. Clemens V
France Richemond, Germano Giorgiani

Softcover € 10,25

Eerder verschenen
Hardcover € 22,50Buonaparte
2. Oorlogsbuit

Rudi Miel, Fabienne Pigière, Ivan Gil

Hardcover € 22,50De grote zeeslagen
20. Quiberon
Jean-Yves Delitte

Hardcover € 18,99

De laatste schaduw Hoofdstuk 2
Denis-Pierre Filippi, Gaspard Yvan

Hardcover € 22,50Androïden
10. Darwin
Alain Brion

Softcover € 11,25

Eerder verschenen
Hardcover € 22,50

Kronieken van Roncevaux
2. Munjoie
Juan Luis Landa

Hardcover € 22,50De verloren tijden
2. Het land der meutes
Jérôme le Gris, Didier Poli

Hardcover € 22,50

F.C. De Kampioenen
Balthazar Presenteert: Omnibus 17
Tom Bouden, Hec Leemans

Softcover € 12,99Jommeke
319. Bie en de Superbijen
Marc Legendre, Philippe Delzenne

Softcover € 7,99

Speciale editie € 8,99

Orks en Goblins
14. Shaaka
Sylvain Cordurié, Jean-Charles Poupard

Softcover € 11,25

Eerder verschenen
Hardcover € 22,50Orks en Goblins
15. Houwer
Olivier Péru, Ma Yi

Hardcover € 22,50

Samoerai
16. De sabel van de Takashi
Jean-François Di Giorgio, Cristina Mormile

Softcover € 11,25Samoerai - Origine
4. De eer van een vader
Jean-François Di Giorgio, Patrick Boutin-Gagné

Softcover € 11,25

Cortés
1. De Oorlog met Twee Gezichten
Christian Chavassieux, Cédric Fernandez

Softcover € 11,25

Eerder verschenen
Hardcover € 22,50Kurusan - De zwarte Samoerai
2. Daimyo
Thierry Gloris, Emiliano Zarcone

Softcover € 11,25

Eerder verschenen
Hardcover € 22,50

De Rode Ridder
281. De Vleerkoning
Peter van Gucht, Fabio Bono

Softcover € 7,99Net óf bijna verschenen
nieuwe titels!
- update 10 februari 2024 -
De Bondgenoten 1
Brecht Evens

Tweeluik.
Alles lijkt kalm aan de Bretonse kust, maar Arthur en zijn vader geloven dat ze op de frontlijn leven van de onverbiddelijke oorlog tussen Goed en Kwaad; dat hun gezin wordt begluurd door vermomde vijanden, terwijl mysterieuze medestanders hen gecodeerde boodschappen sturen. Arthur en zijn vader bouwen hun huis om tot een versterkte bunker en vormen hun lichaam en geest in de vaardigheden van het ondergronds verzet. Wanneer zijn vader niet thuiskomt van een geheime vergadering, schiet de tienjarige Arthur in actie.

Hardcover € 39,00

Delfts Grauw
Mascha Schoonakker, Bibi van Leeuwen

In het Delft van de zeventiende eeuw zijn alle ware kleuren verdwenen en worden vervaardigde kleuren verkocht tegen belachelijk hoge prijzen. Hierdoor zijn de kleuren alleen beschikbaar voor de mensen die het kunnen betalen en wordt de kloof tussen arm en rijk duidelijker zichtbaar dan ooit. Als getuige van wat deze kleurengekte met de samenleving doet, probeert de jonge Jacob de ware kleuren terug te brengen. Hierbij krijgt hij hulp uit onverwachte hoek. Delfts Grauw is de graphic novel van het verhaal dat in 2018 de Harland Awards gewonnen heeft. Getekend door Bibi van Leeuwen, bekend van de graphic novel 'Dwaallicht'.


Softcover € 18,50

De legende van Vleermuisvechter
1. Roman over sapperdekrak VOC
in de 17e eeuw
Dwi Koendoro

De legende van de Vleermuisvechter is de Nederlandse vertaling van het Indonesische stripboek Legenda Sawung Kampret, van de Indonesische stripmaker Dwi Koendoro. Het is een satirische strip die zich afspeelt op Java in het begin van de 17e eeuw rond de vestiging van de Verenigde Oost-Indische Compagnie in en om de kleine kolonie Batavia. Het vertaalde stripboek wordt aangevuld met een dossier met achtergrondinformatie over de stripmaker Dwi Koendoro, het Nederlandse en Indonesische perspectief op het VOC-verleden, de feiten tussen de verzinsels in de strip, de voor Indische Nederlanders herkenbare grapjes en de plaats van de strip in het Indische immateriële erfgoed.


Softcover € 6,95Pokémon
Het grote avontuur 7
Hidenori Kusaka, Mato

€ 8,95

Marshal Bass
10. Hell Paso
Darko Macan, Igor Kordey

Hardcover € 19,95Mobius
2. De dromende stad
Jean-Pierre Pécau, Igor Kordey

Hardcover € 19,95

Eppo Stripblad nummer 2 - 2024

€ 5,25Jump stripblad 33

€ 6,99

Suske en Wiske
372. Bolhoed Bik
Peter van Gucht, Wout Schoonis, Studio Vandersteen

Luxe hardcover met prent € 46,95

Eerder verschenen:
Softcover € 7,99Prinses Simone
7. Mag ik nog een toetje?
Robbert Damen

Softcover € 8,95

Tuskegee Ghost 2
Benjamin von Eckartsberg, Olivier Dauger

Hardcover € 19,95Uur U
24. De Rode Draak
Fred Duval, Jean-Pierre Pécau, Denys

Hardcover € 19,95

Averno
1. Onderwereld
Sarah Con Hache

Softcover € 10,95Arcana
5. De Kring van Patmos 2/2
Jean-Pierre Pécau, Bojan Kovacevic

Hardcover € 19,95

Wraak in de Hel
2. Bloedrood Parijs
Philippe Pelaez, Tiburce Oger

Hardcover + stofomslag € 25,95Actiegast
2. Op de maan
Andy Riley

Hardcover € 15,99

Fatum Mundi
Kaylan Saro

Hardcover € 35,00Frezal's World
Jan de Wolf

Hardcover € 24,95

Arcadia Archief 69
In het Midden van Nowhere
4. Minitrip naar de hel
Jean-Luc Cornette, Michel Constant

Hardcover + linnen rug € 26,95
Luxe € 55,00Net óf bijna verschenen
nieuwe titels!
- update 3 februari 2024 -
Suske en Wiske
372. Bolhoed Bik
Peter van Gucht, Wout Schoonis, Studio Vandersteen

Softcover € 7,99Suske en Wiske Junior (2e reeks)
13. Zootje ongeregeld
Kim Duchateau, Charel Cambré

Softcover € 7,90

Robert en Bertrand Integraal 12
Marck Meul, Willy Vandersteen, Ronald van Riet

Hardcover € 37,50

Luxe € 69,99The art of Andreas

The Art of Andreas bundelt een selectie van dit grafisch zeer bijzondere tekenwerk, waarbij niet alleen de voltooide prenten zijn opgenomen, maar vaak ook meerdere voorafgaande schetsen, zodat het creatieve proces van de kunstenaar goed te volgen is.
Daarnaast biedt het boek maar liefst acht uitklapbare pagina’s en is er een losse prent als bonus toegevoegd

Hardcover (groot formaat) + prent € 55,00

Tanguy en Laverdure
34. Tanguy tegen Laverdure
Patrice Buendia, Frédéric Zumbiehl, Sébastien Philippe

Softcover € 11,95
Hardcover € 21,95Messalina
1. De tempel van Priapus
Jean-Yves Mitton

Hardcover € 15,99

Durango - De jonge jaren
2, Vuur en Bloed
Yves Swolfs, Roman Surzhenko

Softcover € 11,95
Hardcover € 21,95Het echte verhaal van de Far West
5. Chief Joseph
Farid Ameur, François Corteggiani, Gabriel Andrade

Softcover € 9,99
Hardcover € 17,99

Pin-Up Kalender 2024
Romain Hugault

LET OP: De teksten op de kalender zijn in het Frans.

€ 19,00Pin-Up
François Walthery

Hardcover € 39,00

Luxe € 89,95

Helden van het volk
1. De moordenaar zonder gezicht
Régis Hautière, Olivier Vatine, Patrick Boutin-Gagné

Hardcover € 21,95Identiteitsstoornis
Benoît Rivière, Philippe Scoffoni

Hardcover € 29,95

Disney Filmstrips
19. Wish


Softcover € 9,99Iemand om mee te praten
Cyril Massarotto, Grégory Panaccione

Hardcover € 38,95

Anne Bonny
Matteo Mastragostino, Alessandro Ranghias

Hardcover € 29,95F.C. De Kampioenen
129. Het hoofd van Titus
Tom Bouden, Hec Leemans

Softcover € 7,99

Elders
Chiara Lammens

Softcover € 13,00Elly de Olifant
3. Houdt van...
Willem Ritstier

Softcover € 11,99

Because
Younsik Woo

Softcover € 7,00Onmogelijke mensen
Julia Wertz

Softcover € 29,95Net óf bijna verschenen
nieuwe titels!
- update 27 januari 2024 -
De magische wereld van Draken
Cecile Roumiguiere, Yvan Duque

Draken zijn legendarische wezens. Of ze nu kunnen vliegen, vuur spuwen, een schat bewaken, goed zijn of slecht: fascineren doen ze altijd! In dit boek ga je samen met Will, een fan van videogames en draken, op bezoek bij allerlei drakensoorten. Draken uit de lucht, het water of de aarde, de ying uit het Oosten of de wyvern uit het Westen. In dit boek leer je draken kennen van over de hele wereld en van alle tijden. Een wonderlijk boek over de krachtige, mythische wezens die al eeuwenlang tot de verbeelding spreken. Voor iedereen met fantasie vanaf 12 jaar.


Hardcover € 21,95De magische wereld van Feeën
Sébastien Perez, Bluebirdy

Wist jij dat er heel veel soorten feeën bestaan? Sommige zitten in het water, zoals de kappa (de Japanse waterfee) of Viviane (de Britse Vrouwe van het Meer), andere zitten gewoon in je huis. Denk maar aan de fee van Pinokkio. In verhalen over de hele wereld komen feeën terug, al laten ze zich niet snel zien. Met dit mooie geschenkboek hoef je gelukkig niet ver te zoeken. Een prachtig boek over de wonderlijke wezens die tot ieders verbeelding spreken: feeën. Voor iedereen met fantasie vanaf 12 jaar.

Hardcover € 24,95

In de huid van een ander
1. Kop & Munt
Serge Le Tendre, Gaël Séjourné

Misdaadthriller in het oude Hollywood.


Hardcover € 21,95Sammy Integraal 7: 1989 - 1991
Raoul Cauvin, Berck

Hardcover € 37,95
Luxe (alleen inschrijvers) € 65,00

De andere kant van de muur
Kid Toussaint, Tristan Josse

Hardcover € 22,95De macht der onschuldigen Saga/Cyclus III
De kinderen van Jessica 2. Dag van rouw
Luc Brunschwig, Laurent Hirn

Hardcover € 21,95

Bravados
Claus D. Scholz

Softcover € 9,95
Hardcover € 24,95Messalina
1. De tempel van Priapus
Jean-Yves Mitton

Hardcover (zwart-wit) € 24,95Net óf bijna verschenen
nieuwe titels!
- update 20 januari 2024 -
Androïden
10. Darwin
Alain Brion

Hardcover € 22,50Terug naar Eden
Paco Roca

Hardcover € 29,99

Orks en Goblins
14. Shaaka
Sylvain Cordurié, Jean-Charles Poupard

Hardcover € 22,50Ogon
2. Witgezichten
Nicolas Jarry, Alex Sierra

Hardcover € 22,50

Batman - One Bad Day
1. The Riddler
Tom King, Mitch Gerads

Softcover € 12,95

Premium Pack deel 1 & 2 € 34,95Batman - One Bad Day
2. Two-Face Tom
Tom King, Mitch Gerads

Softcover € 12,95

Premium Pack deel 1 & 2 € 34,95

Spider-Man/Deadpool
7- Clonepool 1
Robbie Thompson, Scott Hepburn

Softcover € 10,95

Premium Pack Clonepool deel 1&2 € 29,95Spider-Man/Deadpool
8 - Clonepool 2
Robbie Thompson, Scott Hepburn

Softcover € 10,95

Premium Pack Clonepool deel 1&2 € 29,95

Teenage Mutant Ninja Turtles 1-3
Collector Pack 1 - Jubileum Editie
Kevin B. Eastman, Tom Waltz

Softcover € 32,95Teenage Mutant Ninja Turtles 4-6
Collector Pack 2 - Jubileum Editie
Kevin B. Eastman, Tom Waltz

Softcover € 32,95

Teenage Mutant Ninja Turtles
The Last Ronin 1
Kevin B. Eastman, Peter Laird, Tom Waltz, Esau Escorza, Isaac Escorza

Softcover € 10,95


Premium Pack deel 1 & 2 € 29,95Teenage Mutant Ninja Turtles
The Last Ronin 2
Kevin B. Eastman, Peter Laird, Tom Waltz, Esau Escorza, Isaac Escorza

Softcover € 10,95


Premium Pack deel 1 & 2 € 29,95

Deadpool
Night/Return of the living Deadpool
Collector Pack - Conventie Editie
Cullen Bunn, Ramon Rosanas, Nicole Virella

Voor de vier softcoveralbums van de Deadpool-tweeluiken Night of the Living Deadpool en Return of the Living Deadpool tekende Ralf van der Hoeven nieuwe coverillustraties die samen een doorlopende tekening vormen. Deze edities waren bestemd voor comic cons en zijn nu in een pakket verzameld.


4 Softcovers € 65,00Tex Willer Classics
133. New York bedreigd!
Mauro Boselli, Maurizio Dotti

Softcover € 9,95

Kurusan - De zwarte Samoerai
2. Daimyo
Thierry Gloris, Emiliano Zarcone

Hardcover € 22,50Kozakken
1. De gevleugelde Huzaar
Vincent Brugeas, Yoann Guillo, Ronan Toulhoat

Hardcover € 23,50

Epp Stripblad Nummer 1 - 2024

€ 5,25Hexeleintje
4. Dagdromen en nachtmerries!
Sylvia Douyé, Paolo Antista

Softcover € 10,25

De avonturen van Professor Baltimont
3. De rode maan
Jal

Softcover € 10,95

Eerder verschenen:
Hardcover € 21,95

Collector Pack deel 1 -3 € 70,95 / 65,95Naar Franck Thilliez Collectie
2. De Schakel
Sylvain Runberg, Franck Thilliez, Luc Brahy

Softcover € 20,50

Eerder verschenen:
Hardcover € 30,95

Voorwendsels en verhalen
Bernard Tant

Hardcover € 28,00De Terrifics
Edouard Aidans

Softcover € 25,00

Ee paus in de Geschiedenis
6. Clemens V
France Richemond, Germano Giorgiani

Hardcover € 22,50Zij schreven geschiedenis
18. Alexander de Grote
Luca Blengino, David Got, Paulin Ismard, Antonio Palma

Softcover € 10,25

Eerder verschenen:
Hardcover € 22,50

Thracië
1. Lupi, Fratres, Amantes
Francesco Trifogli, Andrea Celestini

Softcover € 10,95

Eerder verschenen:
Hardcover € 24,95De sarcofaag der zielen
Serge Le Tendre, Patrick Boutin-Gagné

Softcover € 10,95

Eerder verschenen:
Hardcover € 21,95

De opstand van Shimabara
Deel 1
Maurizio Mantero, Gabriele Parma

Softcover € 10,95De opstand van Shimabara
Deel 2
Maurizio Mantero, Gabriele Parma

Softcover € 10,95

Olympus Mons
7. Missie Farout
Christophe Bec, Stefano Raffaele

Softcover € 11,25Prometheus
20. De Citadel
Christophe Bec, Jean Diaz

Softcover € 11,25

De Drakenridder - jubileumboek
Emanuele Arioli, Emiliano Tanzillo

Het jubileum album ‘De Drakenridder’ is NIET TE KOOP maar alleen verkrijgbaar bij winkels die deelnemen aan Dark Dragon Books On Tour bij aanschaf van 3 Dark Dragon Books albums (pakketten etc. tellen als 1) naar keuze en zolang de voorraad strekt.


€ -,--Vinland
Voor de Nieuwe Wereld
Yves Martel, Patrick Boutin-Gagné

Softcover € 10,95

Eerder verschenen:
Hardcover € 21,95

Lady Mechanika
1-3 Collector's pack
Het mysterie van het mechanische lijk
Joe Benitez

Softcover € 32,95Lady Mechanika
4-6 Collector's pack
Het tablet van het lot
Joe Benitez

Softcover € 32,95

Lady Mechanika Collector Pack
Jubileum Editie set met silver print
Joe Benitez

De volledige set van 5 Lady Mechanika Collector Pack Jubileum Edities inclusief fraaie Silver print. Bevat 16 albums.

Softcover € 210,95 / 175,95Net óf bijna verschenen
nieuwe titels!
- update 13 januari 2024 -
De slang en de speer
3. Vijf-Bloemen
Hub

Hardcover + stofomslag € 34,95

Collectors edition € 79,95
Luxe (alleen inschrijvers) € 149,95Zone 5300 nummer 133
Winter 2023/2024

€ 8,95

Stripnieuws nummer 92

€ 5,50Net óf bijna verschenen
nieuwe titels!
- update 7 januari 2024 -
Eppo Stripblad nummer 26 - 2023

€ 5,25StripGlossy nummer 29

De eerste glossy met 16 verschillende covers.


€ 12,50Net óf bijna verschenen
nieuwe titels!
- update 24 december 2023 -
Kerstverhalen in Kuifje
Mittéï

BD Must bundelt tien kerstverhalen, diverse covers, illustraties en geïllustreerde leesverhalen die tussen 1961 en 1970 in het weekblad Kuifje van de hand van Mittéï verschenen. Mittéï, het pseudoniem van Jean Mariette (1932-2001), was een van de vaste krachten van de weekbladen Kuifje en Robbedoes. Hij tekent onder meer Ton en Tinneke, Die Onverbeterlijke Bas, De Avonturen van de 3L en schreef verhalen voor reeksen als De Minimensjes, Sophie, Natasja en Tante Zenobie. Mittéï was gefascineerd door de sfeer die de kerstperiode oproept en tekende heel wat stripverhalen rond dat thema. Van 1961 tot 1970 stond hij zelfs bekend als de Mister Kerstmis van het weekblad Kuifje.
In dit album worden de kerstverhalen van Mittéï en talrijke nooit eerder uitgegeven illustraties verzameld die de magie van Kerstmis tot leven wekken.


Hardcover € 49,00Onuitgegeven werk van Dany

Onuitgegeven Werk van Dany bundelt op 120 pagina's elf korte verhalen die Dany tussen 1966 en 1968 voor het weekblad Kuifje tekende op scenario van onder meer Christian Godard, Hubuc en Greg voordat hij met de fantasyreeks Roze Bottel doorbrak. Nog eens acht korte verhalen volgden tussen 1977 en 2011 in Kuifje en daarbuiten, waaronder een parodie op Blake en Mortimer. De meeste ervan zijn nooit eerder in een album uitgegeven. De verhalen zijn afwisselend komisch en realistisch getekend. Het laatste verhaal is een kort verhaal van 13 pagina's en een cover uit 2011 die nooit eerder zijn gepubliceerd, ook niet in het Frans.

Hardcover € 49,00

De Legendariërs
19. Artemus de Legendariër
Patrick Sobral

Softcover € 8,95De Legendariërs: Missies
2. De Ceremonie van de Kadals
Patrick Sobral, Philippe Cardona

Softcover € 8,95

Enola en De fantastische fabeldieren
4. De yeti die zijn eetlust kwijt was
Joris Chamblain, Lucile Thibaudier

Softcover € 7,95De Ridder
3. Relax, T-Rex!
Frodo de Decker

Softcover € 12,00

Normandië, juni '44 (HERDRUK)
1. Omaha Beach - La pointe du Hoc

Isabelle Bournier, Djian, Bruno Marivain

Softcover € 40,95Normandië, juni '44
5. Juno Beach - Dieppe

Isabelle Bournier, Djian, Bruno Marivain

Softcover € 9,95
Hardcover € 19,95

Normandië, juni '44
6. De fuik van Falaise-Chambois

Isabelle Bournier, Djian, Bruno Marivain

Softcover € 9,95
Hardcover € 19,95Bewakers van een illusie
Eddy Lambrecht

Hardcover € 24,95

Eppo Stripblad nummer 25 - 2023

€ 5,25Tex Willer Classics
132. Paniek in het Theater
Mauro Boselli, Maurizio Dotti


Softcover € 9,95

Zondag
Olivier Schrauwen

Zondag is een gedetailleerde neerslag van een dag uit het leven van Thibault Schrauwen, neef van auteur Olivier Schrauwen (Mowgli's Spiegel, My Boy, Arsène Schrauwen). Die herfstdag in 2017 was geen willekeurig gekozen dag: het was een dag gevuld met doelloosheid, verveling, ledigheid,... Voor Thibault was het weer een ‘verspilde dag’. Toen hij zijn neef Olivier erover vertelde, had die meteen door dat dit een ideaal onderwerp was voor een nieuwe grafische roman. Op aangeven van Thibault inventariseerde Olivier minutieus de gebeurtenissen van die bewuste zondag. Vervolgens ging hij praten met mensen die die dag met Thibault te maken hadden en noteerde hij ook hun verhalen. En uit al deze elementen construeerde hij de striproman Zondag.

Hardcover € 59,95Onze James
De vrouwen van James Ensor
Jan Bultheel

Hardcover € 24,99

Er komt altijd een Ei uit
Robert Schuit

Welkom in het universum van Robert Schuit, waar een zin een kapotte tafel kan stutten, wolken en kranen berenpakken dragen en een letter van het alfabet met zwangerschapsverlof gaat. Nu eens grof, dan weer naïef en onbevangen tekent Robert Schuit zijn wereld achter de wereld. Hier is niets wat het lijkt en kunnen we maar één ding zeker weten: dat er altijd een ei uitkomt.

Softcover € 20,00Groot Utrechts Monsterboek
Diverse auteurs

Groot Utrechts Monsterboek verschijnt ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van Stichting De Inktpot. In november 2003 verscheen het eerste nummer van Beeldblad De Inktpot. Het blad was een podium voor strips en ander vrij werk van Utrechtse tekenaars. Na veertien nummers van het blad gingen de tekenaars van De Inktpot zich toeleggen op de uitgave van boeken. Het tekenwerk is van een kleine veertig tekenaars, sommigen tekenen al jaren voor uitgaven van De Inktpot, anderen dragen nu voor het eerst bij. Onder deze laatsten bevindt zich zelfs de winnaar van een Nobelprijs.

Hardcover € 18,50

De Slang en de Speer
3. Vijf-Bloemen
Hub

Hardcover € 34,95Oom Dagobert - Jubileum-Album
Al 70 jaar onafscheidelijk
Geluk zit in een klein muntje!

€ 9,95Net óf bijna verschenen
nieuwe titels!
- update 16 december 2023 -
Pokémon
Het grote avontuur 6
Hidenori Kusaka, Mato

€ 8,95Bob Morane
2. Gevangen in de Tijd
Christophe Bec, Eric Corbeyran, Paolo Grella

Softcover € 11,25

Eerder verschenen:
Hardcover € 22,50

De dag waarop...
Integrale editie
Béka, Marko

Hardcover € 40,95De Familie Snoek Integraal 1
Willy Vandersteen

Luxe (groot formaat) € 150,00

Eerder verschenen:
Hardcover € 37,50

Softcover € 69,95

Mimi's Tale of Terror (ENGELSTALIG)
Junji Ito

Hardcover € 27,95De vier ruiters van de Apocalyps
Integraal
Simon Bisley, Michael Mendheim

Tussen 2013 en 2015 gaf Arboris de trilogie De Vier Ruiters van de Apocalyps uit, een fantasyreeks van Simon Bisley en Michael Mendheim. Deze integrale bundelt de volledige reeks.


Hardcover € 34,95

Stomste week ooit
3. Woensdag
Eva Amores, Matt Cosgrove

Hardcover € 15,98Och God!
Johnny Bekaert

Hardcover € 25,00

MoCA
6. Covers - adventures in comic arts
Diverse auteurs

Hardcover + prent € 32,50Stem Lectrr
Het jaar in cartoons
Lectrr

Lectrr werkt als huiscartoonist voor De Standaard en publiceert ook in Le Monde.


Softcover € 22,50

De buitengewone expeditie
van Corentin Tregier
1. In Congo
Emmanuel Suarez, Hamo

Hardcover € 30,50De kinderen van de Wind
Het Bloed van de Kersentijd boek 2
François Bourgeon

Hardcover € 35,95

Malefosse
13. Iedereen Sterft...
Daniel Bardet, Brice Goepfert

Softcover € 10,25Malefosse - De Complete Editie
Hoofdstuk 4
Daniel Bardet, FrancoisDermaut, Brice Goepfert

Hardcover € 35,95

Cortés
1. De Oorlog met Twee Gezichten
Christian Chavassieux, Cédric Fernandez

Hardcover € 23,50Bloedkoninginnen
26. Johanna de boosaardige koningin deel 2
France Richemond, Michel Suro

Hardcover € 22,50

Pokereiland Integraal
1. De reis
Michele Condosta

Hardcover € 33,95De zoon van de Arend
De integrale uitgave
2. Huzaren van de Keizer
Michel Faure, Daniel Vaxelaire

Hardcover € 34,99
Luxe € 59,95

Het vergeten eiland
2. De poorten van Janus
Xavier Bétaucourt, Paolo Antista

Softcover € 10,25Legende
8. In vrouwenhanden
Stéphane Collignon, Ange, Yves Swolfs

Softcover € 11,25

Eerder verschenen:
Hardcover € 22,50
Hardcover Zwart/Wit [inschrijvers] € 30,95

Wunderwaffen stelt voor Zeppelin's War
3. Zeppelin contra Pterodactylus
Vicenc Villagrasa, Nolane

Softcover € 10,25

Eerder verschenen:
Hardcover € 22,50Wunderwaffen
17. Oord van wreedheid
Heriberto Maza, Nolane

Softcover € 10,25

Eerder verschenen:
Hardcover € 22,50

Dwergen
21. Ulrog van de Smidse
Nicolas Jarry, Pierre-Denis Goux

Softcover € 11,25

Eerder verschenen:
Hardcover € 22,50Elfen
30. De Schittering van het Duister
Scotch Arleston, Dimat

Softcover € 11,25

Eerder verschenen:
Hardcover € 22,50

Brammetje Bram Integraal
4. Kapers en Kletskousen
Yaack, Eddy Ryssack

Luxe € 59,95

Eerder verschenen:
Hardcover € 29,95De omzwervingen van Steven Severijn
2. Onderweg
Gerard Soeteman, Jacques Stoquart, René Follet

Luxe € 59,95

Eerder verschenen:
Hardcover € 34,95

De Kronieken van Atlantis
1. Eoden, de krijger
Stefano Martino

Softcover € 11,25

Eerder verschenen:
Hardcover§ € 25,50Stripschrift 487

€ 8,50Net óf bijna verschenen
nieuwe titels!
- update 9 december 2023 -
Blacksad
7. De Maskers Vallen (tweede deel)
Juan Díaz Canales, Juanjo Guarnido

Softcover € 11,99
Hardcover € 18,99Lucky Luke door...
6. De Ontembaren
Blutch

Softcover € 9,99

Jeremiah
40. De Vermiste
Hermann

Softcover € 9,99
Hardcover € 17,99Kuifje
20. De juwelen van Bianca Castafiore
Hergé

Hardcover € 19,95

Mata Hari
Esther Gil, Laurent Paturaud

Op een ochtend in oktober 1917, midden in de Eerste Wereldoorlog, wordt Mata Hari ter dood veroordeeld door de Fransen. Ze wordt beschuldigd van spionage voor Duitsland. Maar was de Nederlandse, exotische danseres en courtisane werkelijk schuldig? Was Mata Hari echt een dubbelspion ten tijde van de Belle Époque in Parijs? Of werd ze gebruikt als zondebok door de Franse geheime diensten?

Hardcover € 27,95

Luxe met cover-omslag € 39,95Murena
12. De Dood van een Wijze (special)
Jean Dufaux, Théo

In afwachting van het werkelijke album dat bij Dargaud moet verschijnen, geeft Standaard Uitgeverij alvast deze special in zwart-wit en in harde kaft uit.

Hardcover € 21,99

Bommel en Tom Poes
Kleurboek
Ik wist niet dat ik het in me had
Marten Toonder, Tim Artz

Deze wereld in zwart, grijs en wit roept door al die details het verlangen op te willen weten hoe dat alles er in kleur uit zou zien, het verlangen de sfeer door kleuren te versterken en als het ware zélf in die luisterrijke wereld te verblijven. Dat kan nu, met dit prachtige Bommel-kleurboek.

Softcover € 15,00We mogen niks meer zeggen
Humor, vrije meningsuiting en censuur
Lectrr

Tekstboek, aangevult met een twaalftal tekeningen. Heruitgave van Lectrrs in 2021 in eigen beheer uitgegeven essay over humor, vrije meningsuiting en censuur. Het is een dikkere heruitgave van 64 pagina's in softcover. Al bijna vijftien jaar lang staat Lectrr elke dag in de krant. De cartoonist ontving stapels fanbrieven maar ook dreigbrieven, genoot de twijfelachtige eer een tijdlang politiebescherming te krijgen en riep de toorn van de Volksrepubliek China over zich af.

Softcover € 19,99

Clifton - De nieuwe avonturen
3. De Laatste
Clifton Turk, Zidrou

Softcover € 8,99Michel Vaillant - Legendes
2. De Ziel van de Racepiloot
Denis Lapière, Vincent Dutreuil

Softcover € 9,99
Hardcover € 17,95

XIII Trilogy - Jones
1. Zwart Azuur
Yann, Olivier Taduc

Luxe groot fromaat € 120,00

Eerder verschenen
Softcover € 9,99
Hardcover € 17,99De oorlog van de Lulu's
9. Lucas
Régis Hautière, Hardoc

Softcover € 9,99

De ontsnapping
1. Operatie Tonga
Philippe Zytka, Laurent Seignueret

Softcover € 10,95

Eerder verschenen:
Hardcover € 20,95De ontsnapping
2. Operatie Tonga
Philippe Zytka, Laurent Seignueret

Softcover € 10,95

Eerder verschenen:
Hardcover € informeer

Buck Danny
60. Air Force One
Frédéric Zumbiehl, Gill Formosa

Softcover € 9,99Alfa
18. Drones
Emmanuel Herzet, Alain Queireix

Softcover € 9,99

Brul! 15. Najaar 2023
Diverse auteurs

€ 6,00Animal Jack
3. De Apenplaneet
Kid Toussaint, Miss Prickly

Softcover € 13,99

Kid Paddle
19. Love, Death and RoBlorks
Midam

Softcover € 8,50Bunnie vs Monkie
4. De supersonische Maki!
Jamie Smart

Hardcover € 16,99

Fauna en Symboliek
De Sluwe Vos
Servais

Hardcover € 21,99Het epos van de Vrijmetselaars
8. De droom van het Oosten
Jean-Christophe Camus, Didier Convard, Éric Lambert

Hardcover € 21,95

Undertaker
7. Mister Prairie
Xavier Dorison, Ralph Meyer

Softcover € 9,99De avonturiers van Transvaal
3. De overlevenden van Bloemfontein
Jean-Claude Bartoll, Bernard Köllé

Hardcover € 21,95

Alex
42. Het Schild van Achilles

Roger Seiter, Marc Jailloux

Softcover € 9,99Alex Senator
14. De Eed van Arminius
Valérie Mangin, Thierry Démarez

Softcover € 11,99

Lady Whitechapel 1
Nicolas Antona, Julie Motteler

Softcover € 10,95

Eerder verschenen:
Hardcover € informeerLady Whitechapel 2
Nicolas Antona, Julie Motteler

Softcover € 10,95

Batman: Beyond the White Knight 3 (van 4)
Sean Murphy

Softcover Nederlandse edtite € 10,95
Softcover Engelstalige edtite € 10,95Batman: Beyond the White Knight 4 (van 4)
Sean Murphy

Softcover Nederlandse edtite € 10,95
Softcover Engelstalige edtite € 10,95

Captain America
The Death of Captain America 5 (van 6)
Steve Epting, Ed Brubaker

Softcover € 10,95Captain America
The Death of Captain America 6 (van 6)
Steve Epting, Ed Brubaker

Softcover € 10,95

Stranger Things
5. Door het vuur 1
Jody Houser, Ryan Kelly, Le Beau Underwood

Softcover € 10,95

Ook verkrijgbaarr:
Collector Pack 1 (bevat de delen 1-4)
€ 43,96Stranger Things
6. Door het vuur 2
Jody Houser, Ryan Kelly, Le Beau Underwood

Softcover € 10,95

Ook verkrijgbaarr:
Collector Pack 1 (bevat de delen 1-4)
€ 43,96

Marvel Classics
1. Contest of Champions
Steven Grant, Mark Gruenwald, Bill Mantlo, Bob Layton, Pablo Marcos, John Romita Jr.

Hardcover € 27,95Conan de avonturier
12. De zwarte Kaper
Robert E. Howard, Jean-Luc Masbou

Hardcover € 24,95

Idiote puzzels voor slimme mensen
Matthias Phlips a.k.a. MAT

Softcover € 24,99Ramiro integraal Box+prent
Jacques Stoquart, William Vance

Herdruk. Met unieke prent, speciaal gemaakt voor Stripwinkel Akim.

€ 220,00

Vinifera
4. Het Bruisende Goud: De Strijd om Champagne
Eric Corbeyran, Brice Goepfert

Hardcover € 21,95Stripvrouwen
Artbook
Brada , Alexis Chabbert, Dany, Daniël Desorgher, Bruno Di Sano, Dragan de Lazare, François Walthéry

Hardcover € 19,95
Luxe € 49,95

Druuna
Het begin 2. Genesis
Paolo Eleuteri Serpieri, Marco Cannavò, Andrea Iula,Corrado Roi

Hardcover € 24,95

Luxe € 49,95Druuna Integraal
Cassette met delen 0-5 + prent
Paolo Eleuteri Serpieri

€ 220,00
Serpieri Artbook Collector Pack
XXX + West
Paolo Eleuteri Serpieri

Hardcover + stofomslag
€ 90,00Serpieri Artbook Collector Pack
Eros 1 +2
Paolo Eleuteri Serpieri

Hardcover + stofomslag
€ 90,00

Orgies en Barbaren 4
Erich Hartmann

Hardcover € 24,95Malibu Cheesecake
Les pin-up d’Olivia de Bernardis

Meer dan 100 pin-up schilderijen en tekeningen van de wereldberoemde illustratrice Olivia De Berardinis zijn verzameld in dit boek.

Hardcover € 40,00

Dark Divas, Pin-up Collection
Nik Guerra

Hardcover € 50,00Les Dessous Artistiques de Xavier Duvet
Fetish & Graphic Artist


Softcover € 33,00Net óf bijna verschenen
nieuwe titels!
- update 2 december 2023 -
Storm
De Kronieken van de Tussentijd
4. De ruimte van Klein
Martin Lodewijk, Apriyadi Kusbiantoro

Softcover € 9,95
Hardcover € 19,95

Luxe € 49,95Arboris XL
8. De Droefheid van de Olifant
Nicolas Antona, Nina Jacomin

Softcover € 13,95
Hardcover € 23,95

Araya 1
Christina de Witte

Na de dood van haar vader ziet de twintigjarige Araya geen andere optie dan bij haar moeder te gaan wonen in Thailand. Alleen: ze is daar nog nooit geweest. In Araya gaat het gelijknamige hoofdpersonage op zoek naar zichzelf in een land dat haar compleet vreemd is, waar ze de taal niet spreekt en geen vrienden heeft. Tot ze Mariko ontmoet, die haar meesleurt in de ondergrondse jongerencultuur van het bruisende Bangkok.

Softcover € 24,50Kinderen krijgen is optioneel 2
Marlous de Vries

Het eerste echte boek voor de bewust kindvrije vrouw. In deze geïllustreerde, narratieve non-fictie neemt Marloes de Vries je mee langs alle ongepaste opmerkingen, (voor)oordelen en maatschappelijke drempels waarmee je te maken krijgt als bewust kindvrije vrouw. Met humor, grappige statistieken, af en toe een stripje en vooral zonder oordeel laat ze zien hoe een leven eruit kan zien als je weloverwogen besluit om geen kinderen te krijgen.

Hardcover € 22,50

Eppo Stripblad nummer 24 - 2023

€ 5,25Suus & Sas
24. Tortelduifjes
Gerard Leever

Softcover € 9,95

De wouden van Opaal
14. De Titaan van het licht
Scotch Arleston, Stefano Martino

Softcover € 9,95
Hardcover € 19,95Kapitein Kreiss
6. De groene Exodus
John Heijink

Luxe € 44,95

Eerder verschenen
Softcover € 11,95
Hardcover € 21,95

Jacques Gipar Integraal
3. Parijs-Normandië
Pierre Dubois, Jean-Luc Delfaux

Collectors Edition € 79,95

Eerder verschenen
Hardcover € 39,95Kutbeesten 3
Jan-Willem Spakman

Volgestopt met al het nare uit de natuur. Tientallen nieuwe walgelijke zee creaturen, landlosers, kruipende wanproducten en vliegend ongedierte kondigen zich aan. Verbaas je vrienden met feitjes en weetjes waar ze niet op zitten te wachten.

Hardcover € 19,95

Black Star
1. Op weg naar Einstein
Peter van Leersum, Piet Zeeman, Erwin Suvaal

Softcover € 11,95
Hardcover € 21,95De Bergenvaarders
2. Een Alchemist in Brugge
Kristof Berte, Joey Potargent

Luxe € 50,00


Eerder verschenen
Softcover € 9,95
Hardcover € 19,95Net óf bijna verschenen
nieuwe titels!
- update 25 november 2023 -
Guust
22. Flater Slaat Weer Toe!
Marc Delaf

Vijfentwintig jaar na het overlijden van André Franquin verschijnt er weer een album van Guust Flater met gloednieuwe gags. De tekeningen én de scenario's worden verzorgd door Marc Delafontaine alias Delaf, de Canadese tekenaar van Mooie Navels.

Voor een verjaardagsalbum van zestig jaar Guust in 2016 illustreerde Delaf al de Franstalige cover en tekende hij een gag. Die pagina werd zeer goed onthaald bij fans en collega's, ook door uitgeverij Dupuis, die er dus blijkbaar meer in zag.

Het is de bedoeling dat er om de twee jaar een nieuw album verschijnt. Tenminste zolang Isabelle Franquin, de dochter van André Franquin, die het moreel recht op zijn personage behoudt, met de aanpak blijft akkoord gaan. Over die kwestie werd al heel wat gezegd, geschreven, juridisch bemiddeld en beslist.


Softcover € 9,99
Hardcover € 17,99De adelaars van Rome
Zesde boek
Enrico Marini

Softcover € 11,99
Hardcover € 17,99

Thorgal
41. Duizend Ogen
Yann, Frédéric Vignaux

Softcover € 9,99
Hardcover € 17,99De klaagzang van de verloren Gewesten 14
Cyclus 4 D
De Sudenna's 3. Seamus' Waanzin
Jean Dufaux, Paul Teng

Softcover € 11,99
Luxe € 69,95

De killer, Staatszaken
5. De Peilloze Afgrond
Matz, Luc Jacamon

Hardcover € 15,99Vampire State Building
Ange, Patrick Renault, Charlie Adlard

Vampire State Building is een compleet verhaal. De scenaristen van De Orde van de Drakenridders en de tekenaar van Walking Dead bundelen hun krachten voor een nagelbijtende horrorervaring.

Hardcover +stofomslag € 29,95

Ik Ben Hun Stilte
Jordi Lafebre

Na het poëtische Ondanks Alles brengt Jordi Lafebre ditmaal een schitterende graphic novel, met verhalen in het verhaal en kleurrijke personages. Een dynamisch, modern verhaal vol humor, tussen komedie en detectiveverhaal.

Hardcover € 24,99Largo Winch
24. Het Gouden Percentiel
Eric Giacometti, Francq

Softcover € 9,99
Hardcover € 17,99

Lucas' Wars
Laurent Hopman, Renaud Roche

Lucas’ Wars is het extreem waarheidsgetrouwe, nauwgezet gedocumenteerde levensverhaal van George Lucas. Het introverte kind groeide uit tot een rebelse tiener, die ternauwernood ontsnapte aan de dood, waarna hij zich als wonderkind profileerde en uitgroeide tot een vaste waarde in Hollywood. Een nooit geziene making of van Star Wars, van helse castings tot de nachtmerries op de filmset. Ruzie en liefdesverhoudingen tussen acteurs, conflicten met de studio en talloze andere problemen maakten bijna een eind aan het project. Ondanks alles zal uit dit gigantische moeras een uniek werk ontspruiten, een avant-gardistische odyssee die de filmwereld voorgoed zal veranderen.

Hardcover € 29,99Heden verse Vis
2. Bruggenbouwers
Marc Legendre, Charel Cambré

Hardcover € 19,99

M.O.R.I.A.R.T.Y.
2. De dief met Duizend Gezichten
Fred Duval, Jean-Pierre Pécau, Stéphane Gess

Hardcover + stofomslag € 29,95Sherlock Holmes
Een studie in rood
Arthur Conan Doyle, Vincent Mallié

Hardcover € 25,00

Iets geweldigs
Rebecca Dautremer

Nieuw prentenboek van de allerschattigste Jacominus

Hardcover € 24,99De Marathon van de Eeuw
Kid Toussaint, José-Luis Munuera

De Marathon van de Eeuw is een burleske komedie over de bizar verlopen marathon van de Olympische Zomerspelen van 1904 in het Amerikaanse Saint Louis.

Hardcover € 21,99

Blake en Mortimer - Buitenreeks -
De Kunst van het Oorlogvoeren
José Louis Bocquet, Jean-Luc Fromental, Floc'h

Het eerste avontuur van Blake en Mortimer in New York, getekend door een grootmeester van de klare lijn! Als bewonderaar van Jacobs' universum combineert Floc'h in deze hommage zijn passie voor de ‘klare lijn’ met zijn meesterschap wat betreft inkleuring. José-Louis Bocquet en Jean-Luc Fromental schreven voor hem een razend spannend scenario op maat.

Hardcover + stofomslag € 65,00

Eerder verschenen
Softcover € 16,99Robbedoes door...
23. Robbedoes en Blue Gorgon
Dany, Yann

Yann en Dany leveren een humoristisch Robbedoes-avontuur dat een aantal brandende kwesties aansnijdt: ecoterrorisme, oceaanvervuiling, greenwashing, media-ethiek en meer.

Luxe € 69,95

Eerder verschenen
Softcover € 11,99

Suske en Wiske
371. De Zoevende Zuster
Peter van Gucht, Wout Schoonis, Studio Vandersteen

Softcover € 7,99
Hardcover met bonuspagina's en een gesigneerde ex-libris € 34,95De Familie Snoek Integraal 1
Willy Vandersteen

Hardcover € 37,50

Softcover € 69,95

De Rode Ridder
De Biddeloo jaren Integraal 15
Karel Biddeloo

Hardcover € 37,50
Luxe (inschrijvers) € 75,00Bakelandt Integraal 12
Hec Leemans, Claus D. Scholz

Hardcover € 37,95
Luxe (inschrijvers) € 65,00

De kronieken van Amoras
13. De Droom van Arthur
Marc Legendre, Willy Vandersteen, Charel Cambré

Softcover € 8,99
Hardcover + ex libris € 35,00Mens & Monster
Benjamin Paulus, Kyle Gaynier

De held en de slechterik lijken vaak meer op elkaar dan ze verschillen en allebei kunnen ze groeien en veranderen. Lees Vuurproef en Wreedaard, beide korte verhalen zijn gebundeld in Mens & Monster, en bekijk de wereld door de ogen van verloren individuen.

€ 19,99

Celestin de Maneslikker
Wilfrid Lupano, Yannick Corboz

Hardcover + stofomslag € 29,95De Smurfen
42. Gargamel de Smurfenvriend
Thierry Culliford, Alain Jost, Alain Peral

Softcover € 8,50

Nachtwacht
15. Weerwolven vs Vampiers
Nico de Braeckeleer, Louis Clement, Patrick van Oppen

Softcover € 7,99GameKeepers
5. Killer Bots
Nico de Braeckeleer, Charel Cambré, Pedro J. Colombo

Softcover € 7,99

Jules Verne
2. Mijn neef Bram & het geheim van Nell
Robbert Damen, Daniel van den Broek

Softcover € 9,95
Hardcover € 19,95Omula en Rema
1. Het Einde van een Wereld
Yves Sente, Jorge Miguel

Hardcover € 21,99

Kappie
91. Kappie en de Ti-Pische boot
Marten toonder, Peter Abel, Piet Wijn

Softcover € 12,50De wereld volgens Dirk en Desiree
Deel 2
Hein de Kort

Softcover € 19,95

Sisters
18. Wat een plaatje!
Christophe Cazenove, William

Softcover € 8,50Clifton Integraal 6
De Groot, Rodrigue

Luxe € 75,00

Eerder verschenen

Hardcover € 36,50

Het fortuin van de Winczlavs
3. Danitza 1965
Jean van Hamme, Philippe Berthet

Luxe € 69,95

Eerder verschenen

Softcover € 9,99
Hardcover € 17,99Indians!
De Zwarte Schaduw van de Blanke Man
Diverse auteurs

Softcover € 12,95

Eerder verschenen
Hardcover € 27,95
Luxe € 49,95

De sluis
Philippe Pelaez, Gilles Aris

Drie verdrinkingen in minder dan een jaar... Dat is veel voor de kleine sluis waar Octave voor zorgt. Geruchten doen de ronde in het dorp, en de enigszins achterlijke jonge sluiswachter met het misvormde gezicht is de ideale verdachte. De commotie is zo groot dat de politie uit de stad op onderzoek uitgaat om de zaak tot op de bodem uit te zoeken, maar ook om de woede van de dorpelingen te trotseren, die vastbesloten zijn het recht in eigen hand te nemen. Het water van de rivier stroomt traag, maar in haar meanders zijn wreedheid en slechtheid nooit ver weg.

Hardcover € 21,95Rock & Stone
Jean Nicolas, Yann Valéani

Hardcover + stofomslag € 29,95

Grillige Geschiedenis
1. De lijfwacht van Massoud

Jean-Pierre Pécau, Renato Arlem

Hardcover + stofomslag € 25,95War Machines
6. De slachter van Stonne
Jean-Pierre Pécau, Filip Andronik, Senad Mavric

Hardcover + stofomslag € 25,95

Het boek van Clash
Deel 2
Gene Luen Yang, Alison Acton, Less McClainn

Hardcover € 15,99Dog Man
11. Alle honds aan dek
Dav Pilkey

Hardcover € 15,99

Like Me
6. Er was eens...
Tom Bouden, Michaël Vincent

Softcover € 7,99De adoptie
4. Inkeer
Zidrou, Arno Monin

Hardcover € 24,95

De buurtpolitie
23.De Keisnijding
Benus, Nix

Softcover € 7,99Ons kent ons
Politieke cartoons (2018-2023)
Zaza

Softcover € 24,99

F.C. De Kampioenen
128. Supermarkske kraait victorie

Hec Leemans, Tom Houden

Softcover € 7,99Jommeke
318. De Drie Geesten van Kerst
Kristof Berte, Philippe Delzenne

Softcover € 7,99

Chad in Amsterdam complete
Chad Bilyeu, diverse tekenaars

Hardcover € 29,95Merho
Of moet ik er een tekeningetje bij maken?


Deze softcoveruitgave van 304 pagina's is tegelijk een carrièreoverzicht en een autobiografie van Merho die op 24 oktober 2023 zijn vijfenzeventigste verjaardag viert. Wie het interviewboek Zwart op Wit al in huis heeft, vindt in dit nieuwe boek een aangevulde versie met extra informatie en ook heel wat beeldmateriaal.

Softcover € 27,99

Asterix
40. De witte iris
Didier Conrad, Fabcaro

Eén bloeiende iris kan een heel woud opfleuren\' staat er in het veertigste avontuur van Asterix en Obelix. Maar het wachten is vooral of er bij Heroïx nog een lachje af kan! Wat is er toch met ons favoriete Gallisch stamhoofd en waarom kijkt hij zo zuur?

Softcover € 6,95XIII Trilogy - Jones
1. Zwart Azuur
Yann, Olivier Taduc

Softcover € 9,99
Hardcover € 17,99

Daedalus (Nederlandstalig)
Charles Burns

€ 29,99Riders on the Storm
Geert van der Pol

Linnen kaft. Genummerd en gesigneerd (achterin album). Oplage 100 exemplaren

Luxe € 44,95
De Wereld van Sofie
2. De Filosofie, vanaf Descartes tot vandaag
Nicoby, Vincent Zabus

€ 27,50Chainsaw Man Box Set 1(ENGELSTALIG)
Chainsaw Man 1-11
Tatsuki Fujimoto

The rip-roaring first arc of Chainsaw Man, all in one jaw-dropping box set! This box set contains the first 11 volumes of the global hit Chainsaw Man as well as an exclusive double-sided full-color poster.


€ informeer
Fokke en Sukke Scheurkalender 2024
Bastiaan Geleijnse, John Stuart Reid, Jean-Marc van Tol

€ 15,99Dirkjan Scheurkalender 2024
Mike Retera

€ 15,95

F.C. De Kampioenen Scheurkalender 2024
Hec Leemans

€ 18,00Peter's Zeurkalender 2024
Peter van Straaten

€ 15,90
Net óf bijna verschenen
nieuwe titels!
- update 18 november 2023 vervolg -

Fokke en Sukke
Het afzien van 2023
Bastiaan Geleijnse, John Reid, Jean-Marc van Tol

Het cartoonoverzicht van de leukste dieptepunten van het afgelopen jaar.

Softcover € 12,99Dirkjan 29
Mark Retera

Softcover € 8,95

The Mysteries (ENGELSTALIG)
Bill Watterson John Kascht

From Bill Watterson, bestselling creator of the beloved comic strip Calvin and Hobbes, and John Kascht, one of America's most renowned caricaturists, comes a mysterious and beautifully illustrated fable about what lies beyond human understanding. In this fable for grown-ups, a long-ago kingdom is afflicted with unexplainable calamities. Hoping to end the torment, the king dispatches his knights to discover the source of the mysterious events. Years later, a single battered knight returns. For the book's illustrations, Watterson and caricaturist John Kascht worked together for several years in unusually close collaboration. Both artists abandoned their past ways of working, inventing images together that neither could anticipate-a mysterious process in its own right.

€ 23,99Anya
De blauwe vogel
Crisse, Frédéric Besson

In het land van de eeuwige winter en de magische wouden woont de kleine Anya, samen met haar papoesjka en hond Kozak.

Hardcover € 11,95

Een Kerstvertelling
Charles Dickens, Thomas Labourot, Maxe L'Hermenier

Een nieuwe stripbewerking van Charles Dickens' beroemde klassieke kerstverhaal A Christmas Carol. Deze keer zetten tekenaar Thomas Labourot (Eleonora Mandragora, De Hartendiefjes, Washita) en scenarist Maxe L'Hermenier (Heksenkind, Oceaankind, Het Valkenjong) het verhaal naar hun hand.

Softcover € 12,25Mattéo
Zesde Periode
(2 September 1939 - 3 Juni 1940)
Jean-Pierre Gibrat

Het laatste deel van Jean-Gibrats stripreeks Mattéo is te lezen als een road movie van Mattéo en zijn zoontje, terwijl hij niets meer te verliezen heeft, want hij wordt gezocht voor moord.

Hardcover € 25,50

Suske en Wiske In het kort
47. Het vliegende hart

Paul Geerts, Studio Vandersteen

Softcover € 7,00Suske en Wiske In het kort
48. De stenen broden

Paul Geerts, Studio Vandersteen

Softcover € 7,00

Suske en Wiske In het kort
49. De vergeten vallei

Paul Geerts, Studio Vandersteen

Softcover € 7,00Suske en Wiske In het kort
50. Hippus het Zeeveulen

Paul Geerts, Studio Vandersteen

Softcover € 7,00

Donald Duck
Reis om de wereld
6. Afrika

€ 9,75Donald Duck
Jubileumpocket

€ 9,95

Donald Duck Thema Pocket
58. Thuis voor de Buis

€ 9,95Donald Duck
De spannendste avonturen
41. Duel in het verleden

€ 6,50

Donald Duck Pocket
345. Schaduwen in de Nacht

€ 5,95Donald Duck Dubbelpocket
90. Getreiter op Zee

€ 8,95

Disney Premium Pockets
33. Fantomius - De Gentleman-Dief

€ 10,95Mandarijntje
1. Week om Week
Sergio Salma, Amelia Navarro

Mandarijntje bestaat uit korte verhalen die soms grappig, soms ontroerend en altijd herkenbaar en ontwapenend zijn.

Softcover € 10,25

Eppo Stripblad nummer 23 - 2023

€ 5,25Stripgids nummer 14

Stripgids is hét blad voor de stripliefhebber, al sinds 1974. Met een onweerstaanbare mix van voorpublicaties, essays, kortverhalen, recensies en interviews. Stripkenners roemen het blad omwille van de diepgang en de kwaliteit van de bijdragen. Zij die daarentegen slechts sporadisch een strip in handen houden, worden bekoord door de waaier aan onderwerpen, de variatie in stijlen en de mix tussen bekend en onbekend werk. 140 pagina’s. Onderwerpen: AI, Bastien Vives, Iran, Eva Hilhorst


Softcover € 29,99

Een misrekening
Denis Robert, Franck Biancarelli

Ik ben rechter. En noodgedwongen ben ik ook een moordenaar.' In een stad in het oosten van Frankrijk start het laatste proces van het Hof van Assisen waarin Sylvestre Ruppert-Levansky als voorzitter zetelt. Zijn carrière zal eindigen waar ze is begonnen. Elke gelijkenis met bestaande personen of situaties berust op een vreemd toeval...

Hardcover € 34,95De Kattenkeizerin
Bernard Werber, PoG, Naïs Quin

Hardcover € 30,95

Alsnog
Andrea Kruis, Willem Ritsier

Na een heel leven vol keuzes staat Rob voor de belangrijkste keuze in zijn leven. Geeft hij toe aan onderdrukte gevoelens of blijft hij hangen in een leven dat hem zelden gelukkig heeft gemaakt? Laat hij zich leiden door zijn eigen gevoelens of door de gevoelens van de mensen uit zijn naaste omgeving? Zet hij alsnog de stap, die hij al jaren eerder had moeten zetten?

Hardcover € 24,99Jan, Jans en de kinderen 71
Studio Jan Kruis

Softcover € 6,75

Bloedkoninginnen
25. Roxelana De Vreugdevolle deel 1
Virginie Greiner, Olivier Roman

Hardcover € 22,50Zij schreven geschiedenis
18. Alexander de Grote
Luca Blengino, David Goy, Paulin Ismard, Antonio Palma

Hardcover € 22,50

Karolus Magnus
2. Het verraad van Brunhilde
Eon, Jean-Claude Bartoll

Softcover € 11,25

Eerder verschenen
Hardcover € 22,50Aspis
8. De laatste doet het licht uit

Thierry Gloris, Emmanuel Despujol

Softcover € 11,25

Legende
4. De dromenmeester
Yves Swolfs

Softcover € 11,25
Hardcover € 22,50

Hardcover zwart-wit (inschrijvers) € 30,95Horizontale Collaboratie
NAVIE, Carole Maurel

Hardcover € 29,95

Het Geheim van de Witte Wolvin
2. Saî
Henri Loevenbruck, Christophe Lylian, Raka

Softcover € 10,25Hoka Hey!
2. Little Red Bird
Neyef

Hardcover € 30,50

De Bergenvaarders
2. Een Alchemist in Brugge
Kristof Berte, Joey Potargent

Softcover € 9,95
Hardcover € 19,95Naar Franck Thilliez Collectie
2. De Schakel
Sylvain Runberg, Franck Thilliez, Luc Brahy

Hardcover € 30,95

De laatste lap
Toni Carbos, Javier Cosnava

Naar de roman van Olivier Truc. In Kautokeino, een Sami-dorp (de echte naam van de Lappen) dat veertig dagen lang in de poolnacht is gedompeld, is een heilige trommel gestolen en een rendierhoeder vermoord. Zijn de twee zaken met elkaar verbonden? Dat denken Klemet, de onderzoeker van de Lappen, en zijn jonge partner Nina, die net uit het zuiden van het land is aangekomen.

Hardcover € 34,95De witte walvis van de dode zeeën
Aurélie Wellenstein, Olivier G. Boiscommun

Zeeën en oceanen zijn verdwenen. Het water is verdampt, alle zeedieren zijn dood. De wereld is veranderd in een woestijn, dieren uit de de spookzeeën keren terug om de mensen te achtervolgen. Parijs in puin trilt onder de schaduw van een witte walvis en alleen de muzikanten van de Opera slagen erin om de woede in haar te te kanaliseren door voor haar te spelen. Tot de dag waarop twee reizigers zich ermee bemoeien: een vrouw die danst met kwallen en een man met een bewogen verleden. Staan ze aan de kant van de overlevenden, of die van de spectra?


Softcover € 10,95
Hardcover € 20,95

Nonkel Zigomar, Snoe en Snolleke
6. De Spaa-motor
Bob de Moor

Hardcover € 29,95Nonkel Zigomar, Snoe en Snolleke
7. De witte Maw-Maw
Bob de Moor

Hardcover € 29,95

De schatten van Berck pakket 1-3
Berck, Raoul Cauvin

Hardcover € 89,00Pom en Teddy
Collector Pack deel 07-08-09
François Craenhals

Hardcover € 39,00

Gr'nn 39. Kopstukken

Small-press magazine. GR'NN is een initiatief van tekenaar Vlerk om te laten zien dat er in het Noorden veel tekentalent aanwezig is. GR'NN begon in 1996. Bevat meerdere kleinere verhalen.


Softcover € 3,50

Hypericon
Manuele Fior

1998. Teresa, een briljante studente archeologie, krijgt een beurs en een baan in Berlijn om een grote tentoonstelling over de ontdekking van de graftombe van Toetanchamon voor te bereiden. Het werk waarop ze het vaakst een beroep doet, is het dagboek van Howard Carter. Ze ontmoet er Ruben, een jonge Italiaan die even dromerig als onberekenbaar is. Hij is naar Berlijn gekomen om plezier te maken. Naast verscheidene crisissen van het koppel — als gevolg van de chronische slapeloosheid van de jonge vrouw — en intieme momenten van hartstochtelijke liefde, speelt hun verhaal zich af tussen de Vallei der Koningen en de Berlijnse waanzin aan het einde van de twintigste eeuw. Wat zal de toekomst voor hen brengen? De tijdelijkheid van de dingen ligt Manuele Fior na aan het hart. Hij vertelt via deze romance over twee tijdperken die met elkaar geconfronteerd worden, zich met elkaar verstrengelen en weer met elkaar verbonden worden door het motief van de hypericon, de bloem der duizend deugden.

€ 27,99In de schaduw van de helden
David Sala

In In de schaduw van de helden keert David Sala terug naar zijn jeugd en meer specifiek naar de oorlogsverhalen van zijn twee grootvaders. Het op zeer groot formaat uitgevoerde album is in de eerste plaats een visuele schok, met zeer felle, soms bijna psychedelische kleuren. Sala weet de traumatische verhalen en herinneringen van deze twee mannen die elk hun oorlog hebben meegemaakt briljant in beeld te brengen in een boek dat zowel qua vorm als qua inhoud niet alleen nostalgisch maar zeker ook uitermate ontroerend is.


€ 34,99- - - - - - - - -

De kleur van dingen
Martin Panchaud

Een prijswinnend grafisch hoogstandje dat de traditionele striptraditie door elkaar schudt. Personages in de vorm van cirkels, van bovenaf en zonder perspectief getekend. Een verrassende en intrigerende leeservaring. Avontuurlijk, vol donkere humor en filosofische passages.


€ 32,99Dierenboerderij
Maxe L'Hermenier, George Orwell, Thomas Labourot, Diego L. Parada

De dierenboerderij van George Orwell! Op een kleine boerderij in Engeland rommelt opstand onder de dieren. Zij jagen op de man die hen uitbuitte en ze nemen de macht over. Ze willen een nieuwe orde vestigen waarin iedereen inspraak heeft in de beslissingen en waarbij alle dieren gelijk zouden zijn. Maar de varkens nemen de leiding van het nieuwe regime op zich en weldra bevinden de dieren zich onder het juk van een nog wredere leider...

€ 20,95

Monica
Daniel Clowes

Monica wordt beslist niet onder een goed gesternte geboren. Het zijn de wilde jaren zestig, en Penny, haar moeder, is bijna een karikatuur van de onverantwoordelijke hippie-ouder uit die jaren. Rebels en bij voorbaat in verzet tegen alles wat burgerlijk is. Een stoet minnaars trekt langs en Monica heeft geen idee wie van hen haar vader is. Toch lijkt alles goed te komen wanneer oorlogsveteraan Johnny in hun leven verschijnt, maar wanneer een dope-freak hen op straat een obscuur pamflet in de handen drukt verandert alles – al is dat op dat moment nog niet duidelijk.


€ 28,99De naam van de roos
Milo Manara, Umberto Eco

De wereldwijde bestseller De naam van de roos is nog altijd een ongekend populaire roman. Met zijn unieke combinatie van thema’s en genres wist Umberto Eco een enorm publiek aan te spreken. Miljoenen lezers genoten van de zeven dagen en nachten vol geheimzinnige verschrikkingen die de franciscaner monnik William van Baskerville en zijn metgezel Adson moesten doorbrengen in een geheimzinnige abdij in het noorden van Italië, in het begin van de veertiende eeuw.
De Franse krant Le Monde riep de roman uit tot een van de honderd belangrijkste boeken van de twintigste eeuw. Ruim veertig jaar na verschijning krijgen lezers opnieuw de kans zich te verliezen in De naam van de roos. Niemand minder dan Milo Manara brengt de roman naar de wereld van ‘de negende kunst’, oftewel het stripboek. In deze graphic novel maakt Manara het werk van zijn landgenoot tot een geheel nieuwe beleving.


€ 24,99Net óf bijna verschenen
nieuwe titels!
- update 11 november 2023 -
Barmhartigheid
Jean van Hamme, Aimée de Jongh, Emmanuel Bazin, Dominique Bertail, Djief, Christian Durieux, Ricard Efa, Jose Luis Munuera

Het 96 pagina's tellende hardcover album Barmhartigheid is volledig geschreven door Jean Van Hamme. Het bevat zeven korte verhalen die getekend zijn door even veel tekenaars. Onder hen ook de Nederlandse Aimée de Jongh die ook nog eens de eer had de cover te mogen tekenen.

Hardcover € 29,99Het Beest 2
Een avontuur van de Marsupilami
Zidrou, Frank Pé

In dit tweedelige stripverhaal brengen Frank Pé en Zidrou een prachtig eerbetoon aan het fabelachtige dier dat Franquin creëerde. Centraal in dit avontuur staat de buitengewone vriendschap die kan ontstaan tussen een kind en een dier. Sinds november 2020 was het wachten op het vervolg en slot van Frank Pé's dramatische blik op André Franquins Marsupilami in Het Beest. Het was extra lang wachten omdat het album ook extra dik is, maar liefst 50 pagina's meer, een album van 208 pagina's. 

Hardcover € 36,00

Sigmund
Drieëndertigste sessie
Peter de Wit

Softcover € 13,90Peter Pontiac
Autobiorama

In deze bundeling autobioscopische strips legt Peter Pontiac zijn worstelingen met de wereld, de liefde, verslaving en maagdelijke pagina’s aan de dag. Om beeldverhalen hoeft niet alleen maar gelachen te worden, zo vond de tekenaar: naast comix zijn er ook tragix.

Hardcover € 24,99

Trigië Integraal 7
Mike Butterworth, Ron Embleton, Don Lawrence

Hardcover € 34,95

Luxe € 89,95Bellatrix
1e Episode
Leo

Softcover € 9,99

Buck Danny Integraal 14
Francis Bergèse, Patrick Gaumer

Hardcover € 34,50De nieuwe avonturen van Roodbaard
3. Mami Wata
Jean-Charles Kraehn, Stefano Carloni

Softcover € 9,99
Hardcover € 17,99

One Operation Joker 2 (ENGELSTALIG) Satoshi Miyagawa, Keisuke Gotou

The Joker is about to realize that raising kids is no joke! After falling into the same vat of chemicals that turned the Joker into his evil self, Batman is transformed into a baby and Joker finds himself lost without his arch-nemesis. The Joker takes it upon himself to raise baby Bruce Wayne...but learns that fatherhood is a lot more difficult than he initially thought.

€ 10,99Batman / Fortnite
3. Foundation
Christos Gage, Joshua Hixson

Softcover € 10,95
Collector pack deel 1-2-3 € 37,95 / 32,95

Fortnite X Marvel Zero War 1/3
Christos Gage, Sergio Davila

Softcover A (afgebeeld) € 10,95
Softcover B € 10,95
Premium Pack deel 1+2 € 29,95Fortnite X Marvel Zero War 2/3
Christos Gage, Sergio Davila

Softcover A (afgebeeld) € 10,95
Softcover B € 10,95
Premium Pack deel 1+2 € 29,95

Justice League vs Suicide Squad deel 3/4
Beschikbaar in Nederlands en/of Engels
(Nederlandse covers afgebeeld)

Joshua Williamson, Jason Fabok

Softcover A € 12,95
Collector Pack deel 1-4 € 56,95 / 51,95Justice League vs Suicide Squad deel 4/4
Beschikbaar in Nederlands en/of Engels
(Nederlandse covers afgebeeld)
Joshua Williamson, Jason Fabok

Softcover A € 12,95
Collector Pack deel 1-4 € 56,95 / 51,95

All-Out Avengers 1/2
Derek Landy, Greg Land

Softcover € 10,95
Premium Pack deel 1+2 € 29,95All-Out Avengers 2/2
Derek Landy, Greg Land

Softcover € 10,95
Premium Pack deel 1+2 € 29,95

Marvel Action Black Panther
1. Noodweer
Juan Samu, Kyle Baker

€ 10,95Teleportation Inc. 1-3 Collector Pack
Dominique Latil, Romain Sordet

Softcover € 60,95 / 55,95

Arsène Lupin
Gentleman inbreker tegen Sherlock Holmes Deel 2/2
Jérôme Félix, Maurice Leblanc, Alain Janolle

Hardcover € 21,95Arsène Lupin
Gentleman inbreker tegen Sherlock Holmes Collector pack deel 1 en 2
Jérôme Félix, Maurice Leblanc, Alain Janolle

Hardcover € 48,95 / 43,95

Agatha Christie
Hercule Poirot: Zoek de Moordenaar
Agatha Christie, Marek

Softcover € 10,95
Hardcover € 21,95

 Oorlog en liefde
9. Schemeravond
Philippe Richelle, Jean-Michelle Beuriot

Hardcover € 19,99

Shi
6. The Great Stink
Zidrou, José Homs

Hardcover € 18,99Zorro 1+2 Collector Pack
André Papazian, Jean Pape

Hardcover € 60,95 / 55,95

Pitcairn
Het eiland van de muiterij op de Bounty
2. Nieuw leven
Mark Eacersall, Sébastien Laurier, Gyula Németh

Hardcover € 21,95Patriarchaat
2. Razernij
Sylvain Runberg, Anna Saveg, Belén Ortega

Softcover € 10,95
Voordeelpakket 1+2 € 21,90 / 17,95

The art of Rion
soft storm
Art book
Rion Chow


Hardcover € 30,00Jacques Gipar Integraal
3. Parijs-Normandië
Pierre Dubois, Jean-Luc Delfaux

Hardcover + stofomslag € 39,95Net óf bijna verschenen
nieuwe titels!
- update 4 november 2023 -
De Verdwenen Miljoenen Van Kuifje -
Of de geheimen van de erven Hergé
Jean-Pierre Levee

Dit boek vertelt hoe de nalatenschap van Hergé beheerd wordt. Dat gaat niet altijd goed, verkeerde keuzes en hoogmoed holden het fortuin flink uit.

De auteur fileert al deze geheimen en geeft duiding aan het beleid van de Rodwells. Dit boek is onthullend, meeslepend en vol verrassende verbanden. Het bevat veel nieuwe details, zoals: Hergé maakte wèl een testament, wie was de derde vrouw in het leven van Hergé, hoe veroverde de grillige Nick Rodwell zijn positie, wat leverde de Kuifjefilm op, hoe wordt het Hergé museum alsnog winstgevend gemaakt en wie tekende nu eigenlijk als eerste de Yeti.
Een must voor de vele duizenden liefhebbers van het werk van Hergé!


€ 24,99Broddelboleten en trulzwammen
Klaas Driebergen, Machiel E. Noordeloos, Marten Toonder

In de verhalen over Olivier B. Bommel en Tom Poes van Marten Toonder komen veel paddenstoelen voor. In het bijzonder als het herfst is, maar ook als er magie aan de orde is. Ook zijn schimmels zoals ‘draadhippel’ dikwijls aanwezig in scènes waarin de natuur ‘naar de verturving gaat’.
Soms spelen paddenstoelen zelfs de hoofdrol. Hoed je maar als Hocus Pas aan de gang gaat met een splijtzwam, of trulzwammen laat groeien. Andere keren is Rommeldam in de ban van paddenstoelen met een hallucinerende werking. Het boek is rijk geïllustreerd met Bommeltekeningen en afbeeldingen van paddenstoelen.


Softcover € 14,99
Hardcover € 22,99

Avonturen van Tom Poes 33
Marten Toonder


Hardcover € 65,00Koning Hollewijn
Volledige werken 18
Marten Toonder

€ 59,95

Eppo Stripblad nummer 22 - 2023

€ 5,25Piet Wijn biografie
Daan Jippes, Jan-Willem de Vries, Piet Wijn

Auteur Jan-Willem de Vries (De geschiedenis van de Toonder Studio’s, Daan Jippes, avonturier in strips en animatie) beschrijft Wijns levensloop vanaf zijn jeugd in Hilversum en het in dienst treden bij de Toonder Studio’s tot en met het succes van Douwe Dabbert en het herseninfarct dat hem verplichtte om uiteindelijk met links te gaan tekenen.

€ 24,95

Pokémon
Het grote avontuur 5
Hidenori Kusaka, Mato

€ 8,95
Pakket deel 1+2 € 17,90 / 16,95De Rechter
Heel Holland Bakkeleit
Jesse van Muylwijck

€ 19,99

Dagboek van een Muts
15. Droomreis Parijs?!
Rachel Renée Russel

€ 17,50Het sociaal incapabele Vriendenboekje Tom Borremans

Een boek om vriendschappen inniger te maken. Of te beëindigen...

Van de sterkhouder van HUMO en De Ideale Wereld, Sociaal incapabele Michiel Bevat sporen van humor en Belle Perez Voor vrienden ga je door het vuur. Maar het is ook spannend om in hun vriendenboek te schrijven. Zeker als het een door

Sociaal incapabele Michiel geschreven boek is: een boek met vaart, humor en vol vurige vragen.


€ 15,99

Een royaal jaaroverzicht
Het verhaal van 2023
Marec

€ 22,99Batamoere en Batamoera
Heksen met streken
Pierre Christiaens, Tom Laureysens

€ 9,95

De Familie Kleester 1-4 -
Collector's Pack - Integraal
Jacques Acar, Yves Duval, Hardan

DE FAMILIE KLEESTER is een van de grote klassieke series uit het gouden tijdperk van het weekblad Kuifje. In de jaren 1960 verschenen 9 lange avonturen en 17 korte verhalen in Kuifje.
De complete, vierdelige integrale reeks De Familie Kleester beslaat in totaal 528 pagina's. Het bevat alle Kleester-avonturen in chronologische volgorde, inclusief 91 nooit eerder gepubliceerde pagina's in kleur!


€ 199,00Winnetou en Old Shatterhand door Arranz
3. De man van de prairie

Karl May, Juan Arranz

€ 31,95Odysseus
2. Het eiland van genot
Cosimo Ferri

Hardcover € 24,95
Voordeelpakket deel 1+2 € 49,90 / 44,95Sunset Girls
Art-Book
Gabriele Pennacchioli

€ informeer

Sara Lone Exposures
Art-Portfolio
David Morancho

€ 175,00Gourmandises
Art-Portfolio
Chéri

€ 165,00

De erfenis van Nero
De ultieme editie
Marc Sleen


Hardcover € 24,99Stripschrift 486

€ 8,50Net óf bijna verschenen
nieuwe titels!
- update 26 oktober 2023 -
Het Verhaal van Vlaanderen - Integraal Frodo de Decker, Harry de Paepe

In december 2022 en februari 2023 verschenen twee albums van Het Verhaal van Vlaanderen waarin tekenaar Frodo De Decker en Harry De Paepe dieper ingaan op historische feiten en anekdotes die ook in de gelijknamige tv-reeks met presentator Tom Waes werden verteld. Nu is er deze integrale editie van 248 pagina's.

Deze prachtige graphic novel neemt je mee op sleeptouw doorheen de geschiedenis van Vlaanderen. Kruip in de (dieren)huid van de neanderthalers, graaf in het verleden van het Graafschap Vlaanderen, draaf mee in het Gulden Spoor van de ridders. Volg hoe ons geuzenvolkje door de jaren heen het juk van de bezetter afwerpt om te komen tot een moderne, onafhankelijke samenleving.

Aan de hand van grootse gebeurtenissen en (ogenschijnlijk) kleine anekdotes loodsen Harry De Paepe en Frodo De Decker je doorheen de geschiedenis van het grondgebied dat we vandaag Vlaanderen noemen.


Hardcover € 45,00Serena
Anne-Caroline Pandolfo, Ron Rash, Terkel Risbjerg

JAREN 1930, SMOKY MOUNTAINS. George Pemberton en zijn jonge vrouw Serena hebben grootse plannen in de nasleep van de Grote Depressie: de bossen die Pemberton heeft geërfd zijn de bron van hun rijkdom. Ambitieus en verbeten, en gespeend van mededogen voor het leed van de armzalige houthakkers die moeten kappen — en daar soms met hun leven voor betalen — komen ze al snel in botsing met een project voor de ontwikkeling van een nationaal park. Pemberton besluit bankiers en politici om te kopen terwijl Serena, die onvermoeibaar te paard en met een adelaar op haar arm haar landerijen inspecteert, andere argumenten gebruikt: het pistool, het mes, vergif — en een griezelige handlanger, toegewijd aan zijn taak...

Hardcover € 36,95

Eppo Stripblad nummer 21 - 2023

€ 5,25Altor
Integrale uitgave deel 2
Moebius, Marc Bati

Hardcover € 34,95
Luxe € 59,95

Happy End
1. De Grote Crisis
Oliver Jouvray, Benjamin Jurdic

Hardcover € 24,95Baby Boom
Martin Draax

Wie moet je op onze planeet spreken om iets gedaan te krijgen? Dat is best een lastige vraag in de huidige complexe samenleving vol hyperconsumenten, zelfbeeldjagers en graaibroeders. Hoog tijd voor een extreme makeover, een Great Rebirth. In een grafisch uitbundige queeste gaat hoofdpersoon Baby Boom de uitdaging aan.

Hardcover € 24,95

Blauwbaard
Camille Benyamina, Amélie Nothomb

Verstripping door Camille Benyamina van de ook in het Nederlands verschenen roman van de Belgische schrijfster Amélie Nothomb.

Parijs is vol. En de jonge, aantrekkelijke Saturnine is dringend op zoek naar een plek om te wonen. Wanneer ze een advertentie vindt voor een ruime kamer in een appartement in een leuke Parijse wijk, stelt ze zich kandidaat. De eigenaar van het appartement laat zijn keuze op haar vallen. Huisbaas don Elemirio Nibal y Milcar is even bizar als zijn naam doet vermoeden. Hij spreekt met nostalgie over de inquisitie en verbiedt haar de toegang tot die ene geheimzinnige donkere kamer in het appartement. Saturnine komt te weten dat don Elemirio was getrouwd met de vorige vrouwelijke huurders, die een voor een zijn verdwenen. Zal Saturnine aan haar lot ontsnappen?


Hardcover € 25,00Camille
2. In Vuur en Vlam!
Danny de Vos, Renee Rienties

Softcover € 8,50

Biggles Integraal 3
Studio Willy Vandersteen

Hardcover € 34,99
Luxe (alleen inschrivers) € 64,95Robert en Bertrand Integraal 11
Marck Meul, Ronald van Riet, Willy Vandersteen

Hardcover € 37,50
Hardcover+linnen rug € 69,99

Hondskop
Boek 1
Ronan Toulhoat, Vincent Brugeas

Hardcover € 24,99IJzeltje
3. Het Strandjutterpact
Eric Corbeyran, Riad Sattouf

Hardcover € 21,95

Smakelijk leven
Aurelia Aurita

Aurélia Aurita kreeg al eerder bekendheid met diverse titels over eten, de (professionele) internationale keuken en de sterke verbondenheid van eten met gevoelens en herinneringen.

In dit nieuwe boek borduurt Aurita hierop voort op een zeer persoonlijke wijze: ze laat ons zien hoe haar leven op zijn kop wordt gezet als bij haar borstkanker wordt vastgesteld en hoe ze gedurende haar herstel met eten omgaat. Een viering van het leven door middel van smaken en herinneringen.


Softcover € 39,95Kathleen
5. Berlijn 61
Patrick Weber, Baudoin DeVille

€ 15,50

De Tooghangers
Ben Gijsemans

Hardcover € 28,00Eumefius
Nicolas Marichal

Op hoeveel manieren kan je in een put vallen, over een bananenschil uitglijden of in een drol trappen?

Het zijn er tachtig, liefst in een combinatie. Onze antiheld Eumefius ondergaat het allemaal zonder woorden.


Softcover € 22,99----------------
In het hoofd van Sherlock Holmes
2. De Zaak van het Schandelijke Ticket
Benoît Dahan, Cyril Liéron

€ 20,99Senso
Alfred

Twee onbekenden ontmoeten elkaar toevallig op een huwelijksfeest waar geen van beiden iets te zoeken heeft. Daar, in dat oude hotel in het zuiden van Italië, dat zucht onder een loden zon, klampen Germano en Elena, beiden op drift, zich aan elkaar vast. Langzaam maar zeker laten ze zich leiden door een wederzijds verlangen om, de tijd van één nacht, zin te geven aan hun leven door samen te vluchten naar nergens.

€ 32,95

De Rode Ridder
280. De monstermaker
Peter van Gucht, Fabio Bono

Softcover € 7,99Vertongen & Co
41. De Vierpotige President
Hec Leemans, Wim Swerts, Vanas

Softcover € 7,99

Tex Willer Classics
131. Manhattan!
Mauro Boselli, Maurizio Dotti

Softcover € 9,95Troisieme Testament Portfolio
Alex Alice

Portfolio 30 * 40 cm
400 ex, genummerd en gesigneerd door Alex Alice, 8 prenten en verantwoordingspagina
.

€ 49,00

Cori de Scheepsjongen
4. De gedoemde reis
Bob de Moor

Hardcover € 19,95Cori de Scheepsjongen
5. Dali Capitan
Bob de Moor

Hardcover € 19,95

De avonturen van Nonkel Zigomar,
Snoe en Snolleke
De blauwe vinger
Bob de Moor

Hardcover € 29,95Pom en Teddy
Collector Pack delen 4-5-6
François Craenhals

Hardcover € 39,00

De Witte Ruiter
Integraal Pack deel 8+9+10
Fred Funcken, Liliane Funcken

Hardcover € 39,00Jari
Pakket deel 1+2+3+4
Raymond Reding

Hardcover € 59,00
Net óf bijna verschenen
nieuwe titels!
- update 22 oktober 2023 -

Kuifje weekblad special 77 jaar

Dit jaar is het zevenenzeventig jaar geleden dat het weekblad Kuifje met de slogan "voor de jeugd van 7 tot 77 jaar" voor het eerst verscheen. Hoewel het roemrijke weekblad al enkele decennia is verdwenen, maakt het op
4 oktober 2023 een eenmalige comeback met een dik nummer van 240 pagina's (in het Frans gaat het om 400 pagina's). Tekenaars van toen hernemen hun oude helden, terwijl andere figuren uit het weekblad door tekenaars van latere generaties een nieuwe gag of kort verhaal beleven. Het nummer verschijnt als een hardcoverspecial bij Le Lombard en Tintinimaginatio (het voormalige Moulinsart).


Luxe € 69,96
Hardcover uitvoering met linnenrug
Met ex libris gesigneerd door Dany
Oplage 350 exemplaren


Eerder verschenen
Hardcover € 35,00
(240 pagina's)Sammy Integraal
6. 1986 - 1988
Raoul Cauvin, Berck

Hardcover € 37,95
Luxe (alleen inschrijvers) € 65,00

De Legendariërs
18. Het einde van het verhaal?
Patrick Sobral

Softcover € 8,95De Legendariërs
De kronieken van Darkhell
2. De bloedige ontmoeting
Patrick Sobral, Orpheelin

Softcover € 8,95

Donjon Monsters
13. Ontwaak en Sterf
Joann Sfar, Lewis Trondheim, David B.

Hardcover € 19,95Donjon Avondschemer
112. Demonenbestrijders
Joann Sfar, Lewis Trondheim, Obion

Hardcover € 19,95

Meta-Baron
7. Dargona de Proto-wachter
Pete Woods, Jerry Frissen

Softcover € 10,25

Eerder verschenen
Hardcover € 22,50Orks & Goblins
13. Kor'nyr
Pierre-Denis Goux, Sylvain Cordurié

Softcover € 11,25

Eerder verschenen
Hardcover € 22,50

Natasja
6. De dertiende apostel

Maurice Tillieux, François Walthéry

Dit deel heeft een blauwe rug en Natasja is naakter afgebeeld. Er zijn 6 door François Walthéry gesigneerde ex-librissen toegevoegd. De oplage is slechts 125 exemplaren. 

Luxe A met 2 ex libris € 225,00

Complete set van de twee luxe albums. Hierbij horen acht ex librissen, alle gesigneerd door François Walthéry. De genummerde oplage van de set bedraagt slechts 125 exemplaren. € 299,95Natasja
6. De dertiende apostel

Maurice Tillieux, François Walthéry

Dit deel heeft een zwarte rug en Natasja is minder naakt. Er zijn 2 door Walthery gesigneerde ex-librissen toegevoegd. De oplage is slechts 125 exemplaren. 

Luxe B met 2 ex libris € 225,00

Complete set van de twee luxe albums. Hierbij horen acht ex librissen, alle gesigneerd door François Walthéry. De genummerde oplage van de set bedraagt slechts 125 exemplaren. € 299,95Ange Leca
Tom Graffin, Jérôme Ropert, Victor Lepointe

Hardcover € 21,95Klei
Loïc Godart, Fabrice Colin, Franck Bouysse

€ 35,95

viniferaPremium pack deel 1+2 € 29,95Spider-Man
The Lost Hunt 2
J.M. DeMatteis, Eder Messias, Brent Peeples

Cover A (afgebeeld) € 10,95

Cover B € 10,95

Premium pack deel 1+2 € 29,95

Symbiote Spider-Man
Collector Pack 2 deel 5-8
Peter David, Greg Land

€ informeerMarvel Action - Captain Marvel
1. Kosmische KATastrofe
Maggs, Boo

€ 10,95

Batman/Catwoman 3/4
Tom King, Clay Mann

€ 12,95

Collector pack deel 1-4 € 56,95 / 51,95Batman/Catwoman 4/4
Tom King, Clay Mann

€ 12,95

Collector pack deel 1-4 € 56,95 / 51,95

De avonturen van Professor Baltimont
3. De rode maan
Jal

€ 21,95

Collector Pack deel 1 -3 € 70,95 / 65,95Achdé Artbook
Toujours plus à l'ouest!


Achdé laat ons al meer dan dertig jaar genieten van de avonturen van Lucky Luke (voortgezet met de zegen van Morris). Onder zijn pen komen indianen en cowboys tot leven, evenals de fauna en de uitgestrekte landschappen van het westen. Ruil je smartphone in voor een Stetson en laat hem je meenemen naar het uitgestrekte westen...

€ 27,00

Jump Stripblad nummer 31

€ 6,99Prinses Simone
6. Zo is er maar één!
Robbert Damen

€ 8,95

Kattenpraat
Een geïllustreerde gids om je kat beter te begrijpen
Lili Chin

Met Kattenpraat in handen heeft jouw kat geen geheimen meer voor je. Leer alles over de lichaamstaal van je kat lezen met deze speelse, informatieve gids over kattengedrag als spinnen, krabben, kneden, miauwen, klappertanden, jachtspel en de zoomies. Wist je bijvoorbeeld dat hoe verder je kat zijn oren uit elkaar houdt, hoe minder relaxed hij zich voelt? Of dat als je kat je kopjes geeft, hij genegenheid toont, aandacht vraagt of je laat weten dat jullie vrienden zijn? Dit gedrag (en nog veel meer) wordt uitgelegd en geïllustreerd in levendige illustraties, zodat je je kat kunt helpen zich veilig, comfortabel, sociaal en gelukkig te voelen. Kattenpraat barst van essentiële info voor iedereen die het genoegen heeft samen te wonen met een kat.

€ 14,99Idefix en de Onverzettelijken
4. Spektakel in de arena
J. Bastide, P. Fenech, M. Choquet, Y. Coulon,
J. Erbin

€ 5,95----------------
Lynx
Boek 3
Serge Perrotin, Alexandra Eremine

Softcover € 9,95
Hardcover € 19,95Morgen
Akte 1
LEO, Rodolphe, Louis Alloing

Softcover € 9,95
Hardcover € 19,95

Vlaanderen volgens Lectrr

Lectrr is sinds jaar en dag huiscartoonist bij De Standaard. Om voor eens en altijd een antwoord te bieden op de vraag wie de Vlaming is, dook hij zijn archief in en vat hij onze recente geschiedenis in een bont kleurenpallet. Herbeleef de hoogtepunten en ergernissen van weleer, en vergeet vooral niet te lachen.

€ 24,99Suske en Wiske junior
12. Opgeruimd staat netjes
Charel Cambré, Kim Duchateau

€ 7,99

Gevangen op Venus
2. Gevangen op Venus 2/3
Étienne Jung, Alain Ayroles

€ 10,95Het kasteel van de sterren
Collector Pack 1-6 Compleet
Alain Ayroles, Alex Alice

€ 70,95 / 65,96

Castle in the Stars
Protoypes Sketchbook
(ENGELSTALIG)
Alex Alice

Hardcover + linnen rug € 55,00Castle in the Stars
The Universe in 1875 Artbook
(ENGELSTALIG)
Alex Alice

Hardcover + linnen rug € 55,00
Rider on the Storm
3. Rome
Baudouin Deville, Gero

Softcover € 10,25
Hardcover € 22,50Deadpool:
Samurai Deel 2 (NEDERLANDSTALIG)
Sanshiro Kasama, Hikaru Uesugi

€ 9,95

Frigiel en Fluffy
7. Het rode poeder
Derrien, Frigiel, Minte

Softcover € 8,95Alexander de Grote
De kunst van de Parodie
Barcas, Bart Proost

€ 6,95

Pol
4. Pol wordt nat
Brrémaud, Carla Hansen, Per Sanderhage, Thierry Capezzone

Softcover € 8,95Kapitein Knut
2. En de Tijdgeest
Victor Engbers

€ 18,95

Island
1. Deus ex machina
Pierre Waltch, Sébastien Mao

€ 12,95Indians!
De Zwarte Schaduw van de Blanke Man
diverse auteurs

Hardcover € 27,95

Luxe € 49,95

Op zoek naar de verloren Kuifje
Ricardo Leite

€ 39,95De Hertog van Alva
1. En de 80-jarige oorlog
Antonio Gil

€ 3
9,95

De Legendariërs: Missies
1. Het ontwaken van Kilimanchu
Patrick Sobral, Philippe Cardona

€ 8,95De Legende Atalante
13. De laatste race
Crisse, Manu Grey

€ 19,95

Zetari - Integraal
Martin Lodewijk, John M. Burns

Luxe € 39,95

Eerder verschenen € 25,70Inguinis
5. Oorsprong 1: Maagdenbloed
Nicolas Guénet, Katia Even

€ 24,95

De Tweekoppige Adelaar
5. Eagle - De laatste adelaar
JG Wallace, Julien Camp

Softcover € 9,99
Hardcover € 17,99De Tweekoppige Adelaar
5. EAdler - De laatste keuze
Damien Andrieu, Patrice Buendia

Softcover € 9,99
Hardcover € 17,99

Vis
Irene Schiphorst, Will Kranendonk

€ 29,99De Ruiterlijke Confessies
van Dragon Dragon
2. België, 1792-1793
Simon Spruyt, Nikolas Juncker

€ 18,99

S1ngle
18. Make-over
Peter de Wit, Hanco Kolk

€ 9,95Ekhö
12. De Walkure van de Fjorden
Scotch Arleston, Alessandro Barbucci

Softcover € 9,95

Hardcover € 19,95

Kuifje - Weekblad - Tintin - Numéro spécial 77 ans de Lombard (FRANSTALIG)

±400 pagina’s
Nederlandse (ingekorte) editie volgt in oktober 2023


€ informeerJoker (manga)
1. One Operation Joker (ENGELSTALIG)

Satoshi Miyagawa, Keisuke Gotou

€ informeer

Een Engelse romance
Miles Hyman, Jean-Luc Fromental

€ 29,99Toen we van de Duitsers verloren
Speciale filmeditie
Guido van Driel

Deze bewerkte heruitgave van het befaamde stripboek uit 2002 is voorzien van een dossier waarin de auteur nader ingaat op de persoonlijke achtergronden en op zijn recente verfilming van het verhaal.

€ 28,99

Bekijk hier de trailer.


Galaxa
5. Vlucht naar het licht
Romano Molenaar, Peter van Gucht

Softcover € 7,99Arcana
4. De kring van Patmos 1/2
Jean-Pierre Pécau, Damour, Bojan Kovacevic

€ 19,95

Tango
7. De pijl van Magellaan
Philippe Xavier, Matz

Softcover € 9,99
Hardcover € 17,99Gone with the wind 1
Pierre Alary, Margaret Mitchell

€ 27,99

Aline
6. In de uitverkoop
Diverse auteurs

Strips en kunst voor de eeuwige jeugd

€ 15,95Agatha
Het echte leven van Agatha Christie
Alexandre Franc, Anne Martinetti, Guillaume Lebeau

€ 27,99

De wijsheid van mythes
13. Herakles 3/3:
De apotheose van de halfgod
Luc Ferry

Softcover € 10,25

Eerder verschenen
Hardcover € 22,50Plankgas 18.
24 uren van Le Mans 5 - 1952-1957:
De triomf van Jaguar
Christian Papazoglakis, Denis Bernard

€Softcover € 10,25

Eerder verschenen
Hardcover € 22,50

Galaxa
5. Vlucht naar het Licht
Peter van Gucht, Romano Molenaar

Luxe in zwart-wit met andere cover, linnen rug, 16 pagina’s schetsdossier  en een gesigneerde ex libris. Oplage 160 genummerde exemplaren.

Luxe € 99,95

Eerder verschenen
softcover € 7,99


Galaxa luxe pakket deel 1 t/m 5 € 499,00Jim Hawkins 1-3 Collector Pack + Dossier
Sébastien Vastra

€ 58,95 / 43,95


Arcadia Archief 68
Melisande Archief 3. Feeën tegen tovenaars
Clarke

Hardcover + linnen rug € 26,95

Luxe € 55,00De Krant
2. Fortyniners...
Patrice Ordas, Philippe Tarral

Hardcover € 21,95

Bodegas
2. Rioja
Eric Corbeyran, Francisco Ruizgé

Hardcover € 19,95Châteaux Bordeaux
11. De kuiper
Eric Corbeyran , Espé

Hardcover € 19,95

Ik ben een chaoot - een handleiding
Einat Tsarfati

€ 24,95Luc Orient Integraal
Alle avonturen deel 5
Greg, Eddy Paape

Hardcover € 34,95

Luxe € 65,00

Dating for Geeks
15. Self-care
Kenny Rubenis

€ 9,95Elsje - Special -
De gezonken jurk en andere geheime missies
Eric Hercules, Gerben Valkema

Softcover € 9,95

Hardcover € 19,95

Snuff
2. In de vallei des Doods
Philippe Nihoul, Xavier Lemmens

Hardcover € 19,95Dutch
1. Een Cowboy in de Peel
Ger Apeldoorn, Anco Dijkman

€ 19,95

Leather Stocking Kronieken
5. De Prairie
James Fenimore Cooper, Rocca

Softcover € 10,95
Hardcover (eerder verschenen) € 20,95


Collector Pack deel 1 - 5 € 66,95 / 61,95Oro Artbook
Björn Hurri

€ 45,00

Sara 1/3
Steve Epting, Garth Ennis

€ 10,95Sara 2/3
Steve Epting, Garth Ennis

€ 10,95

Angel Wings
8. Anything goes
Romain Hugault, Yann

Etoile Edition € 449,95
- Luxe hardcover 'ST EX' met andere covertekening
- Rode linnen rug
- IXXI wandplaat (140 x 180 cm)
- 1 door Romain Hugault gesigneerde A4 ex-libris
- Oplage 10 exemplaren, genummerdEerder verschenen:

Hardcover € 19,95

Limited edition € 29,95 (afgebeeld)
Colletors edition € 49,95
Deluxe edition € 99,99Batman - One Bad Day -
Complete box set (ENGELSTALIG)
diverse auteurs

€ informeer

Zij die branden
Nicolas Dehghani

€ 34,95Hoka Hey!
1. George
Neyef

€ 30,50

Apache Junction
4. Sierra Madre
Peter Nuyten

Softcover € 12,95
Hardcover € 22,95

Hardcover + linnen rug € 44,95Marshal Bass
7. Master Bryce
Darko Macan, Igor Kordey

Collectors Edition € 49,95

Eerder verschenen:
Hardcover € 19,95

Robilar
3. Beestenburcht
David Chauvel, Sylvain Guinebaud

Softcover € 9,95
Hardcover € 19,95Bunnie vs Monkie
3. Het doemgenootschap
Jamie Smart

€ 16,99

Casa Kiki
2. Kamer Vrij
Magreet de Heer

€ 8,95Fred het Hert
7. Fred en het iets
Pépé Smit

€ 15,90

Literaire klassiekers in beeld
5. De drie Musketiers
Fabrizio Lo Bianco, Andres José Mossa

Softcover € 10,95

Eerder verschenen
Hardcover € 20,95


Collector Pack 1
Bevat: Ivanhoe, Sandokan en De Odyssee
€ 37,95 / 32,95En mijn vader waande me dood
Noël Ummels, Liesbeth Waijers

€ 19,95

De Belegerden
Stefano Nardella, Vincenzo Bizzarri

Hardcover € 29,95U.C.C. Dolores
3. Het rode kristal
Didier Tarquin

Softcover € 9,95

Hardcover € 19,95

Als de Fado weerklinkt
Nicolas Barral

€ 34,95Angel Wings
8. Anything goes
Romain Hugault, Yann

Hardcover € 19,95

Limited edition € 29,95 (afgebeeld)
Colletors edition € 49,95
Deluxe edition € 99,99

The flame of Freedom (ENGELSTALIG)
Sjoerd de Vrij

€ 9,95Das Feuer des Freiheit (DUITS)
Sjoerd de Vrij

€ 9,95

Lefranc
34. De weg naar Los Angeles
Alvès Christoph, François Corteggiani

€ 9,99Allan Mac Bride
7. Het Zandvolk
Jean-Yves Brouard, Patrick A. Dumas

Softcover € 9,95
Hardcover € 19,95

Kuifje weekblad special 77 jaar

Dit jaar is het zevenenzeventig jaar geleden dat het weekblad Kuifje met de slogan "voor de jeugd van 7 tot 77 jaar" voor het eerst verscheen. Hoewel het roemrijke weekblad al enkele decennia is verdwenen, maakt het op
4 oktober 2023 een eenmalige comeback met een dik nummer van 240 pagina's (in het Frans gaat het om 400 pagina's). Tekenaars van toen hernemen hun oude helden, terwijl andere figuren uit het weekblad door tekenaars van latere generaties een nieuwe gag of kort verhaal beleven. Het nummer verschijnt als een hardcoverspecial bij Le Lombard en Tintinimaginatio (het voormalige Moulinsart).


Hardcover € 35,00
(240 pagina's)Kakhiel Scheurkalender 2024

€ 17,50

De drager
4. Det sporenseizoen
Dimitri Armand, Tristan Roulat

€ 9,99De weg van het zwaard
1. Fratres Furentes
Benoît Dellac, Emmanuel Herzet, Vincent Brugeas

Softcover € 9,99
Hardcover € 17,99

Kapitein Kreiss
6. De groene Exodus
John Heijink

Softcover € 11,95
Hardcover € 21,95Nicky Saxx
3. W.W.T./Intens
Minck Oosterveer, Willem Ritsier

Softcover € 10,95
Hardcover € 24,95

Luxe € 49,95

Karabala
1. De overval
Hikmet Yamansavascilar

€ 12,50Pokereiland
9. Het bedrog
Michele Condosta

Softcover € 11,95
Hardcover € 21,95

Saboteuses
2. Mol
Jean-Claude van Rijckeghem, Thomas Du Caju

Collectors Edition € 49,95

Eerder verschenen:
Hardcover € 19,95
Deluxe Edition € 99,95
Blauwbloezen
67. Vuur en ijs
Willy Lambil, Kris

€ 8,99

Malleus
1. Beginnings (ENGELSTALIG)
Ronald Eenkhoorn, Stefan Eenkhoorn

€ 9,95Stripnieuws 91 - September 2023

€ 5,25

Barista
Kristof Berte, David Felizarda Real

Softcover € 9,95Arcadia Archief
67. Leonardo - Het Liftgenie
Bob de Groot, Turk

Hardcover met linnen rug € 26,95
Luxe € 55,00

Carbeau, barones & bolides
4. Lotus Evija
Noël Ummels, Eric Heuvel

Softcover € 9,95

Hardcover € 19,95Chastity Blaze
Panique Lubrique (portfolio)
Mika

€ 49,00

Stripschrift nummer 485

€ 8,50De Adem van de Duivel
Ken Broeders

Hardcover € 24,95
Luxe € 49,95

Gr'nn
41. Schilderij

€ 7,00Zone 5300 nummer 132
Zomer 2023


€ 8,95F.C. De Kampioenen
127. De geheimzinnige dief
Tom Bouden, Hec Leemans

€ 7,99Jommeke
317. De ruimtereis van Piki
Philippe Delzenne

€ 7,99

De Familie Super
2. Marcel Frikandel weet het wel
Ann Smet, Willy Linthout

Hardcover zwart-wit € 28,00
Hardcover kleur € 28,00

Softcover € 8,99De wereld rond met de Kiekeboes 8
Merho, Peter Koeken, Dirk Stallaert

€ 12,99

Plankgas 18.
24 uren van Le Mans 5 - 1952-1957:
De triomf van Jaguar
Christian Papazoglakis, Denis Bernard

€ 22,50Gilles Durance
5. De adem van de Harmattan
Callixte

€ 9,95

IJzeltje
2. De stenen tafel
Riad Sattouf, Corbeyran

€ 21,95Negalyod
2. Het laatste woord
Vincent Perriot

€ 35,50

Ignoble Knight (Nederlandstalig)
Yarkin Sakarya

€ 8,95Johnny & Annie - Integraal
Renaat Demoen

€ 49,00

Rik Ringers integraal
8. Tweede tijdperk
Tibet, André-Paul Duchâteau

€ 36,50
Luxe € 79,95Team Rafale
12. Valstrik in de Rode Zee
Olivier Jolivet, Frédéric Zumbiehl

Softcover € 9,99
Hardcover € 17,99

Tex Willer
14. De legende van Yellow Bird
Carlos Gomez, Giorgio Giusfredi

€ 9,95Tex Willer Pocket
130. De schaduw van de Maestro
Maurizio Dotti, Mauro Boselli

€ 9,95

Scheisseimer
Getekende herinneringen aan een oorlog
Koenraad Tinel

€ 49,95Orks & Goblins
13. Kor'nyr
Pierre-Denis Goux, Sylvain Cordurié

Hardcover € 22,50

`Dwergen
20. Svara van het schild
Nicolas Demare, Nicolas Jarry

Softcover € 11,25

Eerder verschenen:
Hardcover € 22,50Ogon
1. Zul Kassai
Kyko Duarte, Jean-Luc Istin

Softcover € 11,25

Eerder verschenen:
Hardcover € 22,50

Brugpieper Roos Vink
9. Eersteklas!
Jan Vriends

€ 9,95Lotta
6. Verbloemt niets
Marloes de Vries

€ 9,95

Kitty Beaufort
3. Swinging Liverpoo
Eric Albert, Jean Depelley

€ 9,95FRNK
8. Uittocht
Brice Cossu, Olivier Bocquet

€ 10,25

Poh & Slim
Droomdetectives
Ralf van der Hoeven, Ger Apeldoorn,
Willem Ritstier

Softcover € 9,95

Hardcover € 19,95Saint Seiya
De Ridders van de Zodiak
1: Time Odyssey 1/5
Jérôme Alquié, Arnaud Dollen

€ 11,25

Malefosse
12. Het aandeel van de duivel
François Dermaut, Daniel Bardet

€ 10,25Medici's
5. Isabella - Van zoen tot dolksteek
Erion Campanella Avdisha, Olivier Péru

Softcover € 11,25

Eerder verschenen:
Hardcover € 22,50Vijf voor Twaalf
Bob de Moor

€ 20,00Nonkel Zigomar, Snoe en Snolleke
Het betoverde zandtapijt
Bob de Moor

€ 29,95

Cori de Scheepsjongen Pakket 2-3
Bob de Moor

€ 29,95Pom en Teddy Pakket 1-2-3
François Craenhals

€ informeer

De Witte Ruiter Pakket 1-2-6
Fred Funcken, Liliane Funcken

€ 39,00Rinkrank
Luk Duflou

€ 25,00

Eric de Noorman
Toen Siegfried Eric Werd
Hans G. Kresse

€ 2
9,95Wally of uche uche en de blub
Arne Zuidhoek

€ 24,95

De overblijvers
Alex Xöul, Josep Busquet

€ 29,95Marshal Bass
9. Texas Rangers
Darko Macan, Igor Kordey

€ 19,95

Batman
Beyond the White Knight 1-4
Nederlandse editie
Sean Murphy

€ 10,95Batman
Beyond the White Knight 2-4
Nederlandse editie
Sean Murphy

€ 10,95

Waar is Wally?
Op de dool
Martin Handford

€ 15,99Turk & De Groot
La plus grande image du monde
(Franstalig, in slipcase)

1973 besloten Turk en De Groot dat het tijd was om België een modern antwoord te geven op het Tapijt van Bayeux. De twee makers van Léonardo en Clifton gaan daarom wekelijks een volledige pagina aanbieden in het Tijdschrift Kuifje. Achter elkaar geplaatst vormen de 52 pagina’s een gigantisch stedelijk fresco vol grappen. Voor het eerst in de geschiedenis verschijnt het hier in de vorm van een verzamelaarsfries, dat uitgeklapt maar liefst 15 meter lang zal zijn.
Franstalig.

€ 39,90

De drie geesten van Tesla
1-3 Collector Pack
Richard Marazano, Guilhem

€ 32,95Mobius
1. Kinderen van de Wind
Jean-Pierre Pécau, Igor Kordey

€ 19,95

Fenix Collectie
170. Dees Dubbel: de Daverende daden van Dees Dubbel en César
21. Een samenloop van omstandigheden
Rik

€ 12,00Fenix Collectie
171. De Dodende Wolk
Bob de Moor

€ 12,00

Fenix Collectie
172. Kadijster 1
Rik

€ 12,00Fenix Collectie
173. De avonturen van Bert en Betty
De Zeekoningin
Jacques Acar, Hurey

€ 12,00

Het Narrenschip
9. De Kalkoeninvasie
Turf

Softcover € 11,25

Eerder verschenen:
Hardcover € 22,50Het Venijn
5. Stralende zon
Laurent Astier

Softcover € 11,25

Eerder verschenen:
Hardcover € 22,50

Boeken der Duisternis
4. Nachtmerrie Apocalypse
Eric van der Heijden

Hardcover kleur € 39,95

Hardcover zwart-wit € 39,95Herinneringen aan een dode planeet
integraal 1. De kinderen van Aurora
Eric van der Heijden

Hardcover € 39,95

Diabolik
4. Verlaten
Angela Giussani, Luciana Giussani, Enzo Facciolo

€ 14,95Rik, Clio en Pluk
Bundelingen 4. 1969-1976
Jan Steeman

€ 25,00


De rechter
26. Heel Holland bakkeleit
Jesse van Muylwijck

€ 19,95Appie Happie
Boek 3
Dik Bruynesteyn

€ 22,50

Jack Pott
Boek 3. Noodkreet uit het verleden
Minck Oosterveer, Willem Ritsier

€ 20,00Jack Pott
Boek 4. Het geheim van Gordt
Minck Oosterveer, Willem Ritsier

€ 20,00

Bloedkoninginnen:
Kahina - De Berberkoningin 1
Dragan Paunovic, Simin Treins

€ 22,50De wijsheid van mythes 13.
Herakles 3/3: De apotheose van de halfgod
Luc Ferry

€ 22,50

Babylone
2. De ontsnapping
Philippe Nicloux, Laurent Galandon, Frank Giroud

Softcover € 10,25

Eerder verschenen:
Hardcover € 22,50Zeeland in de Tweede Wereldoorlog Danker-Jan Oreel, Jan Zweemer

Hardcover € 15,95
Luxe dossier editie € 39,95

Golden City
15. Een dag vol angst
Daniel Pecqueur, Nicolas Malfin

€ 19,95De koninklijke onderkant
De verborgen kant van de Zonnekoning
Philippe Charlot, Éric Hübsch

€ 21,95

Chick Bill Integraal 0
Tibet

Dit album bevat de eerste drie verhalen van de reeks.

€ 37,50Maurice Tillieux
Van de Zee over het Papier naar de Glorie
Maurice Tillieux, Marc Hendrickx

€ 49,00

Movie Ghosts
1. Sunset, en verder
Stephen Desberg, Attila Futaki

€ 21,95Luchtpost 1-3
Collector Pack
PRSD, Cédric Fernandez

€ 32,95

Het gevaarlijkste beroep ter wereld
Louna deel 1
Fabio Lai, Olivier Bocquet

Softcover € 9,99Het gevaarlijkste beroep ter wereld
Ziad deel 1
Fabio Lai, Olivier Bocquet

Softcover € 9,99

Game Over
22. War*m? Dar*m!
Adam Midam

€ 8,50Suske en Wiske
370. De Krijtkampioen
Luc Morjaeu, Peter Van Gucht

Softcover € 7,99
Hardcover € 34,95

Evi en de Eenhoorn
8. Evi op de planken
Dana Simpson

€ 12,50Animal Jack
2. De magische berg
Miss Prickly, Kid Toussaint

€ 13,99

The Complete Crumb Comic Covers Robert Crumb

The Complete Crumb Comic Covers is een ambitieuze verzameling van meer dan tweehonderd illustraties en comicomslagen die Robert Crumb tussen 1960 en 2021 tekende. Van Zap Comix tot Arcade en van American Splendor tot Weirdo laat dit boek meer dan zestig jaar van Crumbs carrière zien met een groot aantal zeldzame en nooit eerder vertoonde tekeningen.

Er is bijna vijftien jaar aan deze uitgave gewerkt waarbij veel aandacht is besteed aan het restaureren van sommige tekeningen en aan het bijwerken van de kleuren, allemaal om een kwaliteitspublicatie te garanderen die trouw is aan de originele illustraties. Bij deze bijna 2 kilo wegende uitgave van 320 pagina's is een Nederlands cahier toegevoegd met daarin vertalingen van het Franstalige interview met Crumb en de Franstalige index die in het boek opgenomen zijn.


€ 69,99Marathon
Amsterdam 1928
Nicolas Debon

€ 24,95

Miles Morales
The Ultimate Spider-Man 3-4 (NL)
Brian Michael Bendis, Justin Pichelli, Justin Ponsor

€ 10,95Miles Morales
The Ultimate Spider-Man 4-4 (NL)
Brian Michael Bendis, Justin Pichelli, Justin Ponsor

€ 10,95

Donald Duck
Reis om de wereld
5. Zuid-Amerika


€ 9,75Donald Duck
De spannendste avonturen
40. De grote reiswedstrijd

€ 6,50

Donald Duck Thema Pocket
57. Op een onbewoond eiland


€ 9,95Donald Duck Dubbelpocket
89. Hypnose voor heksen

€ 8,95

Club Donald Duck 12

€ 6,95Donald Duck Pocket 3e reeks
343. De twee wrekers

€ 5,95

Donald Duck Premium Pocket
32. Macht & Magie - De nieuwe wereld


€ 10,95Suske en Wiske in het kort
44. Knokken in Knossos
Studio Willy Vandersteen

€ 7,00

Suske en Wiske in het kort
45. Het verloren zwaard
Studio Willy Vandersteen

€ 7,00Suske en Wiske in het kort
46. De witte gems
Studio Willy Vandersteen

€ 7,00

De juffrouw Integraal
Carole Maurel, Yves Lavandier

Hardcover € 39,95
Collectors edition € 54,95Saboteuses
2. Mol
Jean-Claude van Rijckeghem, Thomas Du Caju

€ 19,95

StripGlossy 27

Nummers 27 en 28 van StripGlossy zijn extra bijzonder. Naast het feit dat in deze uitgaven veel aandacht is voor een van de grootste en productiefste stripmakers van Nederland, namelijk Piet Wijn (bekend van Douwe Dabbert, Tom Poes, Panda, Kappie, Koning Hollewijn, Aram en nog véél méér), vormen de covers van nummers 27 en 28 zelf ook een strip. Oftewel: een coverstrip!


€ 9,95StripGlossy 28

€ 9,95

Solo
Kannibalenwereld integraal 1
Oscar Martin

Hardcover € 39,95
Luxe € 54,95Solo Legatus Premium Pack:
Alfa + Legatus 1 en 2
Oscar Martin

€ 84,95

Druuna Integraal>Pre-order december 2023 Cassette met delen 0-5 + prent
Paolo Eleuteri Serpieri

Met unieke prent, speciaal gemaakt voor Stripwinkel Akim

pre-order € 199,99Ramiro integraal>Pre-order december 2023
Jacques Stoquart, William Vance

Alle 12 verhalen nu gebundeld in 4 integrale albums, die in een in een luxe verzamelbox passen. Met unieke prent, speciaal gemaakt voor Stripwinkel Akim.

pre-order € 199,99De nachtbloem
1. Gebroken dromen
Marco Nizzoli, Giovanna Furio

Softcover € 10,95De nachtbloem
2. Dolende zielen
Marco Nizzoli, Giovanna Furio

Softcover € 10,95

Furioso
1. De terugkeer van Garalt
Laval NG, Philippe Pelaez

€ 10,95Furioso
2. De andere wereld
Laval NG, Philippe Pelaez

€ 10,95

Waldin - De kronieken van Thesnia
5. De geschriften
Tim de Decker

€ 9,95

Ook verkrijgbaar:
Pakket deel 1-4 € 39,95

Pakket deel 5-6 premium pack € 35,00Waldin - De kronieken van Thesnia
6. De uitverkorene Patrick Cornelis,
Tim de Decker

€ 9,95

Ook verkrijgbaar:
Pakket deel 1-4 € 39,95

Pakket deel 5-6 premium pack € 35,00

Vergeet niet dat je zult sterven 1
Nicola Genzianella, Dobbs

€ 20,95Vesper
3. Aurora Crux
Jérémy Petiqueux

Luxe
€ 69,95

Eerder verschenen:
Hardcover € 19,99

Tuskegee Ghost 1
Olivier Dauger, Benjamin von Eckartsberg

Hardcover € 19,95
Colletors edition € 49,95Meta-Baron
7. Dargona de Proto-wachter
Pete Woods, Jerry Frissen

€ 22,50

Pardalita
Joana Estrela

€ 17,99Zeropedia
Alles over alles (en andersom)
Julien cdm, FabCaro

€ 24,99

Niina Xan Artbook

€ 27,00Mike Ratera Artbook
Legendary Heroes

Betreed het fantastische universum van Mike Ratera. Hij werkte voor diverse grote licenties en hij biedt ons nu een exclusief inkijkje in de wereld van verschillende filmlegendes, videogames en strips.

€ 27,00

Yoko Tsuno Integraal
10. Vleugels van gevaar
Roger Leloup

€ 27,99Soda
14. De bloeddorstige dominee
Bruno Gazzotti, Olivier Bocquet

Softcover € 9,99
Hardcover € 17,99

Pokémon - Het grote avontuur 4
Hidenori Kusaka, Satoshi Yamamoto

€ 8,95De katten van morgen
Naïs Quin, PoG

€ 30,80

Hongerig Papier
Roderick Leeuwenhart, Sabrina Kooijmans

Softcover € 19,95
Hardcover € 39,95De avonturen van Kim & Eddy
Zwolse blauwvingers - Verhalen onder de Sassenpoort
Paul Reichenbach, Paul Geerts, Arie van Vliet

€ 16,50Voetbalgek! 19
Olivier Saive, Béka

€ 8,99De avonturen van Ridder Dolf
4. De Franse connectie

D'Auwe, Paul Reichenbach

€ 13,50

Nero (Mammucari)
1. Het offer
Emiliano Mammucari Alessio Avallone


€ 9,99Vesper
3. Aurora Crux
Jérémy Petiqueux

€ 19,99

Nefilim
1. In het spoor van onze voorouders
Stéphane Créty, Sylvain Runberg, David Dusa

€ 9,99De Grote Zeeslagen
19. Sandwich
Fabio Pezzi, Jean-Yves Delitte

Hardcover € 18,99

De Rode Ridder - de Biddeloo jaren 14
Karel Biddeloo

Softcover € 37,50
Luxe € 75,00Robert en Bertrand
Integraal 10
Willy Vandersteen

€ 37,50
Luxe € 69,99

Arsène Lupin
1. De holle naald
Michaël Minerbe, Jérome Félix

Softcover € 10,95

Eerder verschenen:
Hardcover € 20,95Arsène Lupin
2. Tegen Sherlock Holmes 1/2
Michaël Minerbe, Jérome Félix

Softcover € 10,95

Eerder verschenen:
Hardcover € 20,95

Donald Duck Dubbelpocket
88. Undercover in het pretpark

€ 8,95Donald Duck Pocket 3e reeks
340. De held van het oerwoud

€ 5,95

Donald Duck Thema Pocket
56. Naar de maan en terug

€ 9,95De Buurtpolitie
22. Een oogje dicht
Nix, Benus

€ 7,99

De Kiekeboe(s)
164. Seizoensfinale?
Merho, Dirk Stallaert, Jos Vanspauwen

€ 7,99F.C. De Kampioenen
De SpeurNEUZEN-special
Tom Bouden, Hec Leemans, Wim Swerts, Vanas

€ 12,99

Carl (Carol) Voges Integraal
1. Sjors-afleveringen 1955-1958


€ 31,95Carl (Carol) Voges Integraal
2. Sjors-afleveringen 1958-1961

€ infromeer

Kappie en de Waterzuil
Dick Vlottes, Jan Godschalk, Peter Abel (Eiso Toonder), Marten Toonder

€ 12,50Op de Camping - Met o.a. Deirdre Vermeerderde editie (heruitgave)
Gummbah

€ 20,00

Paardengod
Sami Makkonen

€ 29,95Ik blijf hier Hubert Chevillard, Lewis Trondheim

Roland heeft een perfecte vakantie gepland voor Fabienne - alles is al georganiseerd, vooruitbetaald en nauwkeurig in een schrift genoteerd. Een heerlijke week aan de kust om hun toekomst samen te bespreken. Ze staan op het punt om hun koffers naar hun appartement te brengen. Maar plots is ze alleen. Verbijstering, ontkenning ... Tegen alle verwachting in besluit ze te blijven. Een ontroerende kijk op leven en dood en de vele verschillende manieren waarop wij daar als mens mee omgaan.

Eisner Award Nominee 2020 Best Writer: Lewis Trondheim Eisner Award Nominee 2020 Best U.S. Edition of International Material/Translation

€ 24,00
Landloos als de wind
Jeroen Janssen, Arezoo Moradi

€ 35,00Jump Stripblad nummer 29-30

€ 9,99

Arca
Jesse Lonergan, Van Jensen

€ 20,39Lance Crow Dog
8. Indian Soldier
Gaël Séjourné, Serge Perrotin

€ 19,95

Peer de Plintkabouter
6. Achter de Plint
Marq van Broekhoven

€ 10,25Peer de Plintkabouter
6. Achter de Plint (beursuitgave)
Marq van Broekhoven

€ 49,95

Geheim Agent G. Ruwel
De zaak Roodbast
Michiel van de Vijver

€ 17,50Marc Sleen - De ultieme editie
3. De Hoed van Geeraard de Duivel
Marc Sleen

€ 24,99

Draak en Gif integraal
Rebecca Morse, Isabelle Bauthian

€ 23,95Tuskegee Ghost 1
Olivier Dauger, Benjamin von Eckartsberg

Hardcover € 19,95
Colletors edition € 49,95

War Machines
5. De Grijze Wolf
Senad Mavric, Jean-Pierre Pécau

€ 25,95Hongerig Papier 1
Sabrina Kooijmans, Roderick Leeuwenhart

€ 19,95

IJzeltje
1. Gestolen jeugd
Riad Sattouf, Corbeyran

€ 21,95Esma
Iwan Lepingle

€ 34,95

Buck Danny Classic
10. Molotok 41 antwoordt niet meer
André Le Bras, Frédéric Zumbiehl

€ 9,99Onder een loden zon 3
Joan Mundet

€ 19,95

Batman/Catwoman deel 1/4
Clay Mann, Tom King

€ 12,95


Premium Pack deel 1-2 € 39,95 / € 34,95Batman/Catwoman deel 2/4
Clay Mann, Tom King

€ 12,95


Premium Pack deel 1-2 € 39,95 / € 34,95

Oelala! Natasja
Mooie Dédicaces en Onuitgegeven tekeningen
François Walthéry

€ 60,00Kinky Zodiak - Westerse en Chinese Zodiak François Walthéry Bruno Gilson

Hardcover € 19,95
Luxe € 39,95

The way of the househusband
The Gangster's Guide to Housekeeping
Kousuke Oono

€ informeerSoichi
Junji Ito

€ 25,00

Saul
3. De huurlingen van Barkahn
Willem Ritstier, Apriyadi Kusbiantoro

Hardcover A (afgebeeld) € 19,95
Hardcover B € 19,95

Eerder verschenen

Softcover € 9,95De Kuil
Erik Kriek

Hardcover + linnen rug € 29,95
Luxe € 100,00

Luxe uitgave met kunstlederen omslag en gesigneerde prent. Boek is tevens genummerd en gesigneerd. Oplage 125.

Laat mijn hand niet los
Didier Cassegrain, Fred Duval

€ 32,50Nooit
2. D-day
Bruno Duhamel

€ 21,95

Avatar (gebaseerd op de film)
In het voordeel deel 2/3
Guilherme Balbi, Sherri L. Smith

€ 12,95


Collectors Pack 2:
Bevat het tweeluik Tsu Tey's Pad en het one-shot Een Nieuwe Schaduw

€ 39,95 / € 34,95Avatar (gebaseerd op de film)
In het voordeel deel 3/3
Guilherme Balbi, Sherri L. Smith

€ 12,95

Justice League vs. Suicide Squad deel 1/4 Jason Fabok, Joshua Williamson

€ 12,95


Premium Pack deel 1-2 € 39,95 / € 34,95Justice League vs. Suicide Squad deel 2/4 Jason Fabok, Joshua Williamson

€ 12,95


Premium Pack deel 1-2 € 39,95 / € 34,95

Hauteville House
30. Marine Terrace
Thierry Gioux, Fred Duval

€ 19,95Conan de avonturier
4. Het Huis van de Drie Bandieten
Jae Kwang Park, Sylvain Runberg

Softcover € 10,95

Eerder verschenen

Hardcover € 20,95